На море в Поморие 2021 г.

• 59 108
  • 830
  •   1
Отговори
# 690
А как е положението по плажовете на стария град? Духа ли много? Места намират ли се?

след обяд винаги си духа, моят плаж е от 7ч до 11 ч никакви проблеми за шезлонги или свободна зона ако сте в моят график Blush

# 691
  • BG
Еха, в седем никога досега не съм ходила на плаж.След средата на август ми си струва, че ще е хладно толкова рано сутрин.

# 692

Доста пъти съм минавала покрай тези бунгала и честно казано много ми се искаше да отседнем някое лято там. Преди тях или след тях по спомени има други изоставени селища и може би те са ти се сторили като сметище.
Но, няма как да е - Поморийското езеро е защитена зона и никога не биха допуснали замърсяване около него!
По-късно от мои познати, които бяха там разбрах повече:
като условия самите бунгала са идеални за семейство. Само че има малки подробности, които мен лично ме отказаха. Първо, не се знае точно с какви други хора ще се случите да бъдете - особеното на  почивка на бунгала , е че може да има компания, която цяла нощ да играе карти, да си пиянстват на воля, да бъбрят до посред нощ. То хубаво, но няма кой да им забрани или да ги накара да спазват някакъв режим. Изключено, после ще те гледат като черна овца, която само им пречи на почивката. А подобни криворазбрани  свободии колкото щеш у нас.
Другото - пише че е разрешено за кучета. Еми смятай ако някое куче реши да лае по цяла нощ, как ще спите? И на другия ден същите тези кучета ги водят на плажа и къпят в морето. Няма кой да им направи забележка, плажа е неохрянаем. Аз като видех куче във водата се изнасях на половин километър встрани по плажа. Е как да се къпя заедно с животни?!?
Бунгалата са за хора непукисти.

# 693
Еха, в седем никога досега не съм ходила на плаж.След средата на август ми си струва, че ще е хладно толкова рано сутрин.

обяснимо е , все пак сте нощен гост Laughing
водата е чиста после става боза

# 694
  • BG
Скрит текст:

обяснимо е , все пак сте нощен гост Laughing
водата е чиста после става боза
Много сполучлива контра, бравос
:smile
След ден ще пробвам лично, но не в Поморие.
Давам линк към една група, в коята имаше доста добри предложения, поне по снимки и дадена локация за Поморие https://www.facebook.com/groups/1737743239843495/?ref=share

# 695
svetlika, това за сметището,може би не съм се изразила праволно. Не е точно на тези бунгала,но в околността,някакви нахвърляни неща,не е вижда ясно,както и да е. Отказахме се оттам,тъй,като не се одобри от синът ми. Но на мен ми хареса това,че е на плажа и може би ще го посетим догодина. 
И друото,което се чудя е  къде се изсипва канализацията на тези почивни бази... ,които не са малко..

# 696
Има канализация, поне до военния санаториум. Ама като знам, че зоната на бунгалата е от времето на соца, предполагам, че и там е наред.

# 697
Доколкото знам от 2015 има добра пречствателна станция, и тази година морето беше кристално чисто.
https://bntnews.bg/bg/a/pomorie-s-nova-prechistvatelna-stantsiya-766067

Затова пък 2018 изкарахме 5 дни от почивката без никаква вода заради голяма авария

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 23:39 от svetlika

# 698
svetlika, това за сметището,може би не съм се изразила праволно. Не е точно на тези бунгала,но в околността,някакви нахвърляни неща,не е вижда ясно,както и да е. Отказахме се оттам,тъй,като не се одобри от синът ми. Но на мен ми хареса това,че е на плажа и може би ще го посетим догодина. 
И друото,което се чудя е  къде се изсипва канализацията на тези почивни бази... ,които не са малко..
Спокойно, водата си е много чиста, нищо не се изхвърля там.

# 699
  • Велико Търново
Точно такова търсим. Може би на място направо, макар че ми се искаше да имаме резервация предварително.
Без деца сме, компания от 5 -6 човека. Достатъчни сме си, май. Други хора не ни трябват. Държим на тишината и спокойствието. И не ни интересуват нощен живот, център, заведения и развлечения. Даже искаме по възможност да избягаме от тях.  Simple Smile

Phoenix, някви координати?
По спомен се казваха "Анияк", държи ги младо семейство, което им е направило ремонт. Телефона им някъде съм го запиляла, но в гугъл е посочен този - 087 989 8299.
По описанието много прилича и на почивна станция Далас 2. Тя е малко след Анияк. Има достъпна информация и снимков материал - в собствения им сайт и в Google Map.
Миналата година бяхме там и останахме много доволни.
Тази година няма да се върнем, само защото засега сменяме дестинацията всяка година, за да може да обиколим повече места по Черноморието. Но определено, ако някога решим да повторим, няма да се колебаем да изберем пак тази част на Поморие.

# 700
Здравейте! Вторник или сряда ще ходим на море на плажа срещу Гранд Хотел Поморие, може ли да ми кажете тази година как е плажа там, цените как са за шезлонги и така нататък, лесно ли се намира място.. по принцип всяка година ходим на този плаж, но може тая година да е различно

# 701
  • Sofia
Чадър и шезлонг са всяко по 3,60 лв. Не знам как е с местата, предполагам, че лудницата би трябвало да е понамаляла. Но тази година е много по-различна от всички досега. Приятна почивка! Simple Smile

# 702
  • софия
Чадър и шезлонг са всяко по 3,60 лв. Не знам как е с местата, предполагам, че лудницата би трябвало да е понамаляла. Но тази година е много по-различна от всички досега. Приятна почивка! Simple Smile
На нас ни взеха по 5 лв. Факт, че имаше табела- по 3, 60 лв. Не ми се разправяше да питам за разминаването.

# 703
  • Sofia
Опс 🙄 това откога е? Моят отзив е доста стар (от края на юни). Не съм си и помисляла, че е възможно да вдигнат цените по време на сезона!

# 704
Абе май имаше нещо като с шалте, без шалте и нещо такова биха обяснили. Аз не бих седнала на тия гнусни шалтета.

Общи условия

Активация на акаунт