На море в Поморие 2021 г.

• 59 101
  • 830
  •   1
Отговори
# 735
Че тук голямото реване беше, че нямало нова телевизия. И айде по-леко с мързеливите българи, че баш по морето български персонал почти не остана. За проблеми се сигнализира на рецепция, когато се забележат, а ако статията е мръсна при нараняване, се сигнализира веднага, това не остава незабелязано и няма нужда да се реве в интернет. Сори, ама де да ви знам дали не сте хора на конкуренцията, които сами са сътворили нещата, от които се оплакват. Ходили сме във всякакъв клас хители, най-големият проблем, който съм виждала са били непочистен косъм на паравана в банята и зле почистени балконски мебели.

# 736
За едни реване, за друг полезна информация. Че откъде да знам дали ти не си собственик на въпросния хотел и затова подскачаш? Сами си развалили телевизора на програмата на Нова, айде моля ви.....

# 737
Да, развалих специално нова и бтв и си боядисах 2 косъма черни, за да ги сложа в хладилника. 30 лв мисля, че са достатъчни за това, което търсех, а именно да спя някъде, ама поне някаква хигиена да има.
Днес водата е много чиста, няма и вълни нито вятър.

# 738
Ти изобщо оплака ли се на рецепцията или предпочиташ да ревеш тук? Разбирам да си се оплакала и нищо да не са предприели, разбирам да си поискала да напуснеш заради лоши условия и да не са ти върнали парите, ама ти хем седиш там, хем ревеш. Такива са ми съмнителни.

# 739
Скрит текст:
Да, развалих специално нова и бтв и си боядисах 2 косъма черни, за да ги сложа в хладилника. 30 лв мисля, че са достатъчни за това, което търсех, а именно да спя някъде, ама поне някаква хигиена да има.
Днес водата е много чиста, няма и вълни нито вятър.

[/spoiler]
Може ли още снимки от плажа Simple Smile)

# 740
И ти си ми съмнителна, каква е тази жажда за обяснения пък дали и на кой съм се оплакала. Не ти дължа обяснение. Споделих мнение, на някой може да му е полезно и да реши иска или не да отседне там. Толкова от мен по темата.
За снимките, не ми е удобно да снимам, плажът е пълен, а едва ли всеки ще иска да е изтипосан в Интернет пространството.

# 741
Естествено, че не ми дължиш обяснение, но и не сме длъжни да ти вярваме. Най-нормалното нещо е човек да се оплаче на рецепцията и да се изнесе от хотела, който смята за „потрес”, ако не му решат проблема. И аз приключвам темата.

# 742
Е то не винаги е лесно да се изнесеш от хотела, особено ако си платил предварително, а и наоколо няма равностойни алтернативи.

# 743
Е то не винаги е лесно да се изнесеш от хотела, особено ако си платил предварително, а и наоколо няма равностойни алтернативи.
Винаги е лесно да се разходиш до рецепцията и да си кажеш болката. Изнасянето е, ако не се заемат с проблема ти. В редките случаи, когато ми се е налагало да моля нещо да се оправи, са реагирали веднага за неща, които могат да се свършат от наличния персонал или най-късно на следващия ден, когато се налагало да се вика външен майстор.

# 744
Между другото редно е да са в час със стаите, които се дават на почиващите включително и това, че телевизия няма. За космите и гадната мръсна тоалетна също. Отзивът ми беше полезен, независимо дали е обърнато внимание на рецепция. Понеже пък много често като си кажеш забележките на рецепция там мислят, че заформяш скандал и на много хора не им се занимава, от собствен опит го казвам.

# 745
По принцип хотели проверяват дали всичко работи в началото на сезона. В сезона постоянно издават хора и заминават. Камериерките в повечето случай са натоварени и нямат време да проверят телевизора,климатика, нощните лампи и другите уреди дали работят.
Ако нещо се развали,изгори лампа, свършат батерии е нормално да се уведоми рецепцията. Вероятно се е развалило при предните посетители, те си траят и при новия гост е останало незабелязано. Ако уведоми рецепцията ще го оправят.
За мръсотията но е нормално. Камериерката не е изчистила както трябва, няма и кой да я провери, ако вие не сигнализирате.

# 746
  • Велико Търново
Разбира се. Независимо каква би била реакцията на клиента - дали ще пише в интернет, дали ще отиде до рецепция, дали ще си изчисти сам, дали ще вика медиите или пък ще си премълчи напълно, абсолютно задължение на хотелиера е да предостави услуга в съответствие с добрите практики. Все пак vermilion21 не е писала, че иска нещо кой знае какво, че да се квалифицират мненията ѝ като "рева́не". Ами не, не е такова. Отзив е.

# 747
Ние бяхме в Старият град и ходихме там на плажа. В частта близо до Американеца. Там е много по спокойно и атмосферата за мен след залез слънце е завладяваща. Плажът в близост е Северен плаж. Шезлонг 5 лв, чадър 5 лв. Предимство беше, че ни е много близо, това което не ми допада там е , че през повечето време имаше водорасли във водата, както и вълни. Този плаж е много по-ветровит и освен това пясъчната ивица е значително по-тясна от тази на Южния, което когато е пренаселено става неприятно. Южният плаж е просторен и широк, няма как да се пренасели. Наблизо има дори и детски площадки за игра.За мен е изключително чисто, водата е кристална, дори да духа силен вятър там вълни няма. Водорасли също. Можеш без проблем да пуснеш детето да си играе дори само във водата, защото за да стане дълбоко се върви дълго. Цената на шезлонг и чадър е същата като на Северен плаж.В тази част на града, обаче не ми допада атмосферата с тези огромни наподобяващи дворци хотели. Така, че това е. За мен идеалният вариант е отсядане в Стария град и плаж Южен. Wink Приятна почивка на всички плажуващи. Информацията, която споделям е от 27.08.2021г.
P.S. Препоръчвам разходка с атракционното влакче, което тръгва в близост до пристанището в Стария град. Прави 20 мин. обиколка през Стария град, стига до солниците и се връща обратно на пристанището. Цената е 4 лв. на пътник, без значение от възрастта. Приятна разходка както за деца, така и за възрастни.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 11:04 от sentio

# 748
Бихте ли споделили места за паркиране и бийч барове (с безплатни чадъри при консумация). Благодаря предварително! 🌺

# 749
  • Пловдив
Днес пристигнахме в новия град. На плажа пред Сънсет е спокойно на свободна зона, места има бол. Обаче много
не приятно духа. А уж тук не духало.  Има малко водорасли на влизане, навътре няма. Флага е зелен.

Общи условия

Активация на акаунт