Обзор 2021/2022 г.

• 41 077
  • 437
  •   1
Отговори
# 90
Днес се прибрах от Обзор. Искам да споделя ужаса си от хотел Казабланка. Моя приятелка беше отседнала там с компания на приблизителна обща стойност 5500лв. за всички нощувки на ол инклузив. Аз и моите деца не бяхме гости на хотела. На 28.06 голяма част от компанията обяда в ресторант на центъра поради не доброто качество на храната в хотела. (Намерена изпечена муха в кюфте и др. ) Моята приятелка предлага да вземе моите 2 деца на 9 и 11 и да обядват с нея и дъщеря й. Отиват към ресторанта като пуска дъще си и по малкия ми син ( и двамата на 9 години) да си сипят от блок масата. По голямото дете и тя остават на басейна да му донеса блуза, за да не е по бански. Персонална забелязва по малкото дете в ресторанта и главния готвач и руса жена на средна възраст, която се представя на "мениджър" го завеждат в отделна стая извън ресторанта и го разпитват. Детето се притеснява неимоверно и казва , че съм на работа. Разпитват го 10 Мин къде живее и му обясняват , че така бе се правело. Моята приятелка отива в ресторанта. След като разбира за ситуацията ги заплашва със съд. Все пак детето е малолетно. Иска имената на мениджърката, която не се представя. След сериозен скандал от страна на главния готвач и се обяснява , че туристи като нея не им трябват. Моля, за съдействие, към кой да се обърна със жалба.

# 91
Към никого за жалост.
Най-ще ги "заболи" да ги изтипосаш по фейсове, групи и т.н...да четат хората. По сайтове тип букинг, визит също.

Може би не е трабвало без възрастен да бъдат сами там. Аз поне, понеже знам че неадекватни възрастни има, не бих пуснала моето дете самО. Да видя с мен като е, дали ще го дръпнат...

# 92
Днес се прибрах от Обзор. Искам да споделя ужаса си от хотел Казабланка. Моя приятелка беше отседнала там с компания на приблизителна обща стойност 5500лв. за всички нощувки на ол инклузив. Аз и моите деца не бяхме гости на хотела. На 28.06 голяма част от компанията обяда в ресторант на центъра поради не доброто качество на храната в хотела. (Намерена изпечена муха в кюфте и др. ) Моята приятелка предлага да вземе моите 2 деца на 9 и 11 и да обядват с нея и дъщеря й. Отиват към ресторанта като пуска дъще си и по малкия ми син ( и двамата на 9 години) да си сипят от блок масата. По голямото дете и тя остават на басейна да му донеса блуза, за да не е по бански. Персонална забелязва по малкото дете в ресторанта и главния готвач и руса жена на средна възраст, която се представя на "мениджър" го завеждат в отделна стая извън ресторанта и го разпитват. Детето се притеснява неимоверно и казва , че съм на работа. Разпитват го 10 Мин къде живее и му обясняват , че така бе се правело. Моята приятелка отива в ресторанта. След като разбира за ситуацията ги заплашва със съд. Все пак детето е малолетно. Иска имената на мениджърката, която не се представя. След сериозен скандал от страна на главния готвач и се обяснява , че туристи като нея не им трябват. Моля, за съдействие, към кой да се обърна със жалба.
Нещо не разбрах. Ти и децата ти не сте гости на хотела, но въпреки това децата ти ще обядват там ? От къде на къде?  Това, че приятелката ти е гост и се храни там, не означава, че нейни гости също могат да се хранят там просто така, на аванта! Ама, че нахалство! Изтипосай ги по фейса и сайтовете, та де те видят всички каква майка си и как възпитаваш децата си! Да крадат по ресторантите от малки...
А, че Казабланка запада и от година на година върви на зле е общоизвестен факт. На 4 звезди не отговаря със сигурност.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 12:17 от Greene

# 93
И не съм казала, че е безплатно. Има цена за хранене на външни хора, която е платена. Май наистина не си разбрала идеята.

# 94
Почивала съм в хотела и никога не е имало такова нещо с допускане на външни до ресторанта срещу заплащане. Той и без това е малък и несъобразен с капацитета на хотела, та даже гостите му трябваше да се хранят на две смени (когато ние почивахме преди няколко години).

# 95
Има ли почиващи в Обзор? Миналата година края на юни беше почнало да се пълни. Отворени ли са заведения, магазини, лунапарка?

# 96
Почивала съм в хотела и никога не е имало такова нещо с допускане на външни до ресторанта срещу заплащане. Той и без това е малък и несъобразен с капацитета на хотела, та даже гостите му трябваше да се хранят на две смени (когато ние почивахме преди няколко години).
Май и информацията ти е стара , мога да приложа бележките. Но както казах това не е въпроса.

# 97
  • BG
И не съм казала, че е безплатно. Има цена за хранене на външни хора, която е платена. Май наистина не си разбрала идеята.
Въобще не разбирам след като е платен обяда, защо се е получила тази реакция от страна на персонала.

# 98
Въобще не разбирам след като е платен обяда, защо се е получила тази реакция от страна на персонала.
Току-що говорих с рецепцията на "Казабланка" за да проверя колко ми е "стара" информацията.  Няма такова нещо като изхранване на външни лица срещу заплащане в ресторанта!!! Хотелът и тази, и миналата година, работи единствено и  изцяло All inclusive.  Още като прочетох как въпросната потребителка е накарала детето си да лъже, че майка му е на работа и се усъмних. Явно след като са я хванали в кражба и е станал скандалът, са я накарали да плати консумация и са издали касови бележки.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 14:28 от Greene

# 99
  • Sofia
Изобщо не съм изненадана! Нищо лично, към никого. Simple Smile Миналата година станах свидетел на нещо подобно. В пакета на хотела, в който бяхме влизаха безплатни чадъри на плажа. Че последните бяха крайно недостатъчни за капацитета на хотела, е излишно да споменавам. Едно младо семейство с две деца, ми събра погледа и направо ми вдигна кръвното. Рано сутрин бащата, бабата и по-голямото дете идват на плажа и се разполагат на три чадъра със съответния брой шезлонги, на първа линия, разбира се! На по-късен етап се присъединява и майката, с по-малкото дете. Към 11,30-12,00 ч. се изсипват още две приятелски семейства на нашите хора, всяко от които с по две деца и циркът започваше. 😊 То бири ли не се лееха, то пици и сладоледи ли не се носеха, включително и храна в пластмасови чинии от ресторанта на хотела. По техните чинии се ориентирах, какво има в обредното меню. Катун във всичките му форми, не можеш да стигнеш до морето, всеки седнал и полегнал, кой където свари. Освободеше ли се шезлонг, на секундата се придърпваше към катуна. За речниковия запас и изразните средства, тактично ще замълча.😊 Първият ден запазих спокойствие, на втория обаче не издържах и им направих забележка, заформихме скандал. На следващия ден на плажа бяха само нашите хора, гости нямаше. Е вярно, че получавах по някой друг злобен поглед, не, че се впечатлявах особено. Подобно нахалство, наглост и простотия не бях срещала. И тези индивиди възпитават деца!
П.С. Забравих най-важното, приятелските семейства не бяха гости на хотела. 😊

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 08:01 от Crystal_Noir

# 100
Току-що говорих с рецепцията на "Казабланка" за да проверя колко ми е "стара" информацията.  Няма такова нещо като изхранване на външни лица срещу заплащане в ресторанта!!! Хотелът и тази, и миналата година, работи единствено и  изцяло All inclusive.  Още като прочетох как въпросната потребителка е накарала детето си да лъже, че майка му е на работа и се усъмних. Явно след като са я хванали в кражба и е станал скандалът, са я накарали да плати консумация и са издали касови бележки.
Май не си се обаждала в хотела а работиш там.

# 101
  • Пловдив
Замислям се за септемврийско море.За сега съм се спряла на 3 хотела.
Riu Helios Bay
Сол Луна Бей
Sunrise Blue Magic Resort
Кой според вас е по-хубав?Никога не съм почивала на Обзор.2-ма възрастни сме.

# 102
  • Sofia
Slavei4e, предлагам ти Риу-то, пък знае ли човек, може и да се засечем. Simple Smile Имаме резервация за септември.

# 103
Май не си се обаждала в хотела а работиш там.
Обадих се и още как! Всеки може да го направи и да се увери сам...Това, защото много "обичам" селски тарикатлъци! А ти, не стига, че си станала за резил там, барабар с децата ти, ами и тука продължаваш да лъжеш и мажеш!

# 104
  • Beyond the stars
И ние сме били гости и за пръв път чувам за заплащане от външни посетители. Децата също имат гривни, та е лесно да се определи, че има гост извън хотела.
Хората отиват да ядат в града, заради "лошо качество", вие пращате децата си да ядат там.. Нещо в тази цялата история не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт