Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли паркинг в хотел Алтеа, Обзор?
Какви са впечатленията от хотел СИТИ Обзор и хотел Черно море Обзор?
Има ли отзиви за къща за гости „Лилия“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли паркинг в хотел Алтеа, Обзор?
-
Какви са впечатленията от хотел СИТИ Обзор и хотел Черно море Обзор?
-
Има ли отзиви за къща за гости „Лилия“?
-
Какви са впечатленията за хотел Marina Sand в Обзор?
-
Какви са цените на чадърите и шезлонгите в Слънчев бряг и RIU Helios Bay в Обзор?
Миналата година станах свидетел на нещо подобно. В пакета на хотела, в който бяхме влизаха безплатни чадъри на плажа. Че последните бяха крайно недостатъчни за капацитета на хотела, е излишно да споменавам. Едно младо семейство с две деца, ми събра погледа и направо ми вдигна кръвното. Рано сутрин бащата, бабата и по-голямото дете идват на плажа и се разполагат на три чадъра със съответния брой шезлонги, на първа линия, разбира се! На по-късен етап се присъединява и майката, с по-малкото дете. Към 11,30-12,00 ч. се изсипват още две приятелски семейства на нашите хора, всяко от които с по две деца и циркът започваше. 😊 То бири ли не се лееха, то пици и сладоледи ли не се носеха, включително и храна в пластмасови чинии от ресторанта на хотела. По техните чинии се ориентирах, какво има в обредното меню. Катун във всичките му форми, не можеш да стигнеш до морето, всеки седнал и полегнал, кой където свари. Освободеше ли се шезлонг, на секундата се придърпваше към катуна. За речниковия запас и изразните средства, тактично ще замълча.😊 Първият ден запазих спокойствие, на втория обаче не издържах и им направих забележка, заформихме скандал. На следващия ден на плажа бяха само нашите хора, гости нямаше. Е вярно, че получавах по някой друг злобен поглед, не, че се впечатлявах особено. Подобно нахалство, наглост и простотия не бях срещала. И тези индивиди възпитават деца!