Обзор 2021/2022 г.

• 41 144
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Хелиос Бийч и сега не работи. Минахме покрай него оня ден. Чак ме хвана яд каква база и на какво чудесно място стои неизползвана.

Току-що в самото начало на южния плаж видяхме Борислав Захариев (Боби Турбото). Дошъл да покара джет малко Grinning
Иначе в петък, от 20 ч. ще пее на центъра.

# 241
Здравейте!
Мнение за хотел Сънрайз Блу Меджик?
Ще съм благодарна, ако някой го е посещавал скоро и сподели впечатления.
Интересува ме храната дали е добра и анимацията за възрастни как е?
🤗🐬⛱
Здравейте!Ние бяхме в хотела от 01.08 до 10.08 и сме доволни,бяхме с бебе на 8м. и детете на 3г. Имаше избор на храна,гладни не сме останали,аз бях притеснене за детето ,а то си хапваше.На обяд има винаги  два вида супа,месо два вида,ориз,картофи,има спагети,пици винаги .Аз се радвах на рибата,за малко безсолно за моя вкус,но това се коригира.За десертите ,не мога да дам отзиви ,не си падам по тортичките,но румънците грабеха здраво.За 10 дни доста се наситихме и ни омръзна менюто,но както казвам гладни не сме стояли.Имаше много хора в хотела и на плажа от рано слагаха кърпи по един дядо румънец натоварен с чанта с хавлии запазваше по 3-4 чадъра,знам ,защото бебето става рано и го разхождах да поспи баткото.В последните дни коригираха това и до 10, ако няма никой на шезлонга прибираха кърпите в един кашон и си ги търсеха хората при персонала на бара на плажа.
Анимацията не съм присъствала,аниматорите бяха усмихнати и дружелюбни.В 22:30 часа всичко приключва ,семеен тип хотел е.
Румънците доста нахални,от рано сутрин се наливаха с уискита савой,шумни и аз съм с лошо впечатление от тях.Базата е много хубава ,чисто е,ресторанта постоянно бършат,камериерките едва смогват и са малко на брой,но се стараят,всеки ден почистваха стаята.Мерките се спазват особено в ресторанта,те посрещат и дават ръкавици и маска.
Прочетох за хотела тук в темата и към благодарна.Ако имате някакви въпроси насреща съм.

# 242
Здравейте, може ли информация за плажа пред хотела- дълбочина, чистота и тн.Също се интересувам и от качество предлаганото  вино и кафе от пакета.

# 243
  • sofia
Линдория, би ли дала инфо за Сол Луна Бей, има ли много хора в хотела, имаме резервация и се чудя дали още е пълно с румънци. Времето как е днес, става ли за плаж? Благодаря!

# 244
  • София
Линдория, би ли дала инфо за Сол Луна Бей, има ли много хора в хотела, имаме резервация и се чудя дали още е пълно с румънци. Времето как е днес, става ли за плаж? Благодаря!

Ние си тръгнахме вчера. Става за плаж, но е хладничко вече. Морето е по-топло от въздуха навън и като излезеш от водата замръзваш. Но пък е горе долу нормално за септемврийско море. Водораслите пак се появиха, но поне няма медузи. От 1 септември вече се понапълни с български семейства. Румънците са по-малко. Шезлонгите свършват до около 9 ч. След този час е на късмет да си намерите. Евентуално на последна линия може да са останали.
Приятна почивка ви желая и слънчево време.

Предупреждавам, за който се интересува: В хотела българските телевизии са само бнт1, 2 и3. Който иска бтв и нова, да си носи антена за ефирна телевизия с усилвател. Ние носехме без усилвател и качеството не беше добро. Менюто на телевизора е с парола и извикахме техник да ни настрои програмите.
В Риу хотелите го има същия проблем. 2019 г. в Риу Парадайз също бяхме с антена за ефирна телевизия.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 07:57 от Линдория

# 245
  • Козлодуй
Ние гледахме на телефона миналата година началото на Игри на волята наистина нямаше Нова телевизия БТВ имаше - това в РИУ през Септември и нямаше никой бяхме много малко около басейна и на плажа но и беше по-топло

# 246
  • sofia
Благодаря, Линдория!

# 247
На нас от активитети + кльопачка и пиене, не ни остава време за тв.
В стаята за душ и спане буквално Simple Smile

# 248
Не мога да повярвам,че се носят антени.

Аз да похваля Параисо Бийч. Храна домашен стил сготвена, разнообразна, винаги и барбекю, палачинки следобед, обед и вечеря, достатъчно широк плаж с нормален брой за плажуващите, като модата с хавлии на първа линия я имаше. Стаите са малко занемарени, търпят освежаване, все пак са си ок, климатизирани, гледката е уникална пряко море изгрев лунни пътеки, хотел е над плажа,та може направо и там да се слиза да се гледа, и ресторантът в към морето гледка. Анимация вечерна има с танци за деца, рисуват лица, и после повечето дни за възрастни викторини, бинго. Има тенис на маса, има шах. Напитки кафе (хубаво еспресо) вода 24ч. Персоналът са много мили и отзивчиви, стараят се. Много мързеливо място за почивка - всичко ти е под ръка и ти харесва.

# 249
Предварително се извинявам - знам колко е досадно да се отговаря отново и отново на задавани въпроси, но нямам физическа възможност да намеря и изчета.
Моля, ако някой може, да ми уточни в Обзор кое е Парайзо Бийч и кое е Парайзо Теополис - коя сграда кое е?
Благодаря на отзовалите се.

# 250
едно под друго са, теополис е малко по-запуснат. не знам дали се хранят на едно място и има ли изхранване, по-скоро не, че иначе щеше да е лудница, а не беше. между другото, бийч има и едни тежки сгради отделни встрани, не знам там как са цените, но би трябвало да са по-високи. ако някой е нощувал там - да сподели. предполагам ивайло захариев там е бил Simple Smile бяха шеърнали видео на фб страницата си.

# 251
  • Велико Търново
Предварително се извинявам - знам колко е досадно да се отговаря отново и отново на задавани въпроси, но нямам физическа възможност да намеря и изчета.
Моля, ако някой може, да ми уточни в Обзор кое е Парайзо Бийч и кое е Парайзо Теополис - коя сграда кое е?
Благодаря на отзовалите се.

Хотелите са три-Бийч, Теополис и Б. И трите се хранят на едно място. Сградата над ресторанта е Бийч, под него, на самия плаж е Б, а встрани до Б е Теополис. Най-луксозно е в Теополис, следва Бийч и накрая е Б.

# 252
Здравейте, искаме да отидем в Обзор през последната седмица на септември. Знаете ли дали има целогодишно работещи ресторанти или такива които работят поне до 1.октомври? Благодаря много.

# 253
  • На плажа
На центъра-Севастопол и Ханове,срещу парка-хотел Дуков.Със сигурност работят.Може и да има все още работещи от сезонните,зависи от времето и туристите.

# 254
@Дани: благодаря много. Ще се обадя да ги питам. А ако посетим Обзор другата седмица ще споделя впечатления от края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт