Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 919
  • 842
  •   1
Отговори
# 480
Мдааа..това ще ни е морето в Приморско.
Догодина...друга дестинация, или познатите стари.

# 481
Тете, недей да се настройваш така предварително.
Приморско е чудесно градче и няма изобщо грам сравнение поне за мен с Китен и Поморие. И в двата града съм била или преминавала, знам и по темите , че и ти си била там, затова и пиша така. Приморско за мен е по-добре и от Созопол, особено сега в какво се е превърнал. Преди признавах само Созопол и Албена. Но Созопол изобщо не е за разходки вечерни, както обичам аз и избор да имаш да седнеш, да се отпуснеш, да продължиш. Там е за ядене и пиене само станало предимно. Новата част пък една набучена, направо ... старата и там има едни улици нагоре, за мен след плаж би било изпитание. Цените пък на Албена да ме извиняват, не давам за един плаж (наистина уникален) толкова пари за хотелите им. Поморие пък изобщо не ми харесва, но заради пясъка и калните бани го преглъщам донякъде (отдавна не съм ходила обаче) Златни пясъци става и е хубаво , но ценово също не всеки хотел отговаря, а аз лукс не държа, за ол не ставам почти, предпочитам разходки, различни ресторантчета, дори обикновени неща, но да съм извън хотела вечер държа и има къде да се разходя, разведря , огледам...не ми се седи на едно място, няма я тръпката някак. Обичам да ме бутат и се бутам, обичам и да ми е спокойно и широко, според настроението си и мястото -център или крайбрежна, нагоре по улиците и си гледам хотели, ресторанти, някъде сядам само на биричка, на сокче , на кафенце, някъде хапвам...каквото дойде. Това му е чара на Приморско, а ти с дете имаш доста възможности, но трябва и да се разходиш, да го видиш , да усетиш градчето. Няма да те разочарова, не се подвеждай толкова по писанията ми, но наистина трябва един нормален мост още да направят към южния плаж, просто това с един и то въжен ...Вечер се разхождайте, виж нагоре градчето, ще усетиш нещата и ще знаеш за друга година. Има хора все на южния плаж ходят и там си харесват хотели, места, удобно им е. Всеки е различен , но и за всеки си има по нещо , това е чара на Приморско за мен.
Ще си прекарате супер и ще видиш , че и другата година пак ще искаш да отидеш там.

# 482
  • у дома...
Един единствен път изневерих на Приморско с Китен и повече няма да направя тази грешка.

# 483
  • до най-прекрасния мъж
На доста места сме почивали по Южното Черноморие, но определено най-хубавата и спокойна почивка ни беше миналата година в Приморско. Има за всеки по нещо. И хотели, и заведения, и огромни плажове, и дълга главна улица със заредени хранителни магазини, прекрасна крайбрежна алея. Също атракции за децата. Предходната година бяхме в Китен. Там също ни хареса, но Приморско има повече възможности.

# 484
  • София
За поредна година ще сме на Приморско.Харесва ни градчето,има си всичко.
Резервирах апартамент Солей.Дано да не сме разочаровани...

# 485
  • Sofia
Здравейте, един прекрасен изгрев от миналата година ме топли, в Жерави бяхме за пет дни в края на август, изкарахме повече от добре, доволни сме от цена качество, сега съм резервирала за седмицата 26 до края, не знам как ще е надявам се да не се разочаровам, прекрасно беше, Приморско е един малък прекрасен рай, надявам се да е ок, като се има предвид че 4 години ходихме в Гърция и бяхме загубили надежда за нашето черноморие, да видя отново дали ще бъде добре или ще спрем окончателно да посещаваме....

# 486
Красота 😍.. И ние заминаваме на 31ви,и съм се надъхала да ставам рано да видя изгрева поне веднъж. 😍
Здравейте, един прекрасен изгрев от миналата година ме топли, в Жерави бяхме за пет дни в края на август, изкарахме повече от добре, доволни сме от цена качество, сега съм резервирала за седмицата 26 до края, не знам как ще е надявам се да не се разочаровам, прекрасно беше, Приморско е един малък прекрасен рай, надявам се да е ок, като се има предвид че 4 години ходихме в Гърция и бяхме загубили надежда за нашето черноморие, да видя отново дали ще бъде добре или ще спрем окончателно да посещаваме....

# 487
  • Sofia
Красота 😍.. И ние заминаваме на 31ви,и съм се надъхала да ставам рано да видя изгрева поне веднъж. 😍

Прекрасно е, всяка сутрин ставах хотела е по стълбите на плажа, за тази гледка съм съгласна всеки ден❤️

# 488
Ех, че ме надъха още повече.😍
Ние, ще отседнем в хотел Данаилов. Били сме там и преди. Плажа ми е близко. Кафе с изгрев, е чудесна идея.

Прекрасно е, всяка сутрин ставах хотела е по стълбите на плажа, за тази гледка съм съгласна всеки ден❤️

# 489
  • Sofia
Ето още една❤️моята любима!

# 490
Ейй , конкуренция в снимането съзирам)))
Наистина са прекрасни снимките.
 Жерави си беше посетено още от края на юни , всеки ден минавах през него и виждах. Май нямаше много анимация (то не мога да се ориентирам Жерави ли са, Белведере ли е, но имаше нещо, не като други години , но..) Перла плаза май , този хотел до Перла бийч дето е беше почти празен, ама той е на чехите. Бийч беше посетен, но не като предишни години. Белведере си имаше хора, както и Жерави. Мисля , че и тази година ще останете доволни, не знам , аз не съм била там, но.. така виждам, явно се стараят, като имат хора и оборот..
Приморско днес гледам плаче за мен, дъждовно е било. Ми така е, колко пъти намекнах, ама таз Лилито хич не ме отрази, то...Фанито никой го не ще((
Обмислям да ходя септември -октомври до Турция , нещо по бюджетно, ако намеря, иска ми се Анталия.
Но, ако не хвана нещо по-достъпно (май така ще стане) мисля края на август пак да се появя в Приморско.
Гледам на камерите сега пак е имало хубав концерт с народни танци , но времето не е много добре и няма много народ. Жалко, че няма звук.
Като ходите, споделяйте, ако може снимайте, така темичката ще е хем по-полезна, хем ще плакнем очи другите дето сме вече "на сухо"

# 491
  • Sofia
Хубаво беше в Жерави, миналата година резервирах в последния момент на 20 август за 23 до 28, останах доволна от самото отношение, приеха резервация с до 20%, макар че изпуснах с ден офертата last minute,  резервация за а 4 с деца 6, 9 години, предоставиха допълнително легло като за стая с три легла спалня плюс легло, плюс диван разтегателен. Останахме доволни и от храната, според изискванията и в пандемията... Нямаше много анимации, но бяхме с дълги разходки и много забавления с децата несвързани с лунапарк и харчене на излишни пари, децата са адаптивни и се разхождат и до 12 посреднощ. Разказвам това за да са наясно и хора в темата, че хотелите или поне някой от тях са също удобно и приятно място, а и на достъпна цена.

П.п

Тази година няма да могат да ни предоставят стаята която имахме миналата година 🤪

Ще пробваме отново в Гърция септември, но за няколко дни само...

# 492
  • София
Днес приключи фолклорният фестивал и имаше награждаване и гала концерт. Танцьорите играха под дъжда, екстремно беше и за публиката.

# 493
Ники, извинявай, но преди не обърнах внимание и сега си мисля по писането ти, че на снимките съм хванала дечицата ти, дали не са участници във фестивала случайно. Бях помислила, че сте гледали семейно, но като трих снимките видях, че само сцената съм снимала и няма от публиката деца, поне не се виждат.
Жалко, че галаконцерта е бил в дъжда и не се е гледало спокойно. Трябваше да го отложат, ама то и организация по хотели и т.н. Много хубаво беше и си е разнообразие, създава и настроение на хората. То всяка година по това време има някакъв фестивал, не го гледам специално, но минавайки винаги се спирам и с удоволствие гледаме.

За Приморско и разходките поне аз преди 23ч не мога да се прибера, а гледам и деца малки си ходят свободно и обикалят с родителите или сами. Винаги е било спокойно и безопасно, то и на плажа нищо поне досега не ми е изчезвало, а си стоят хавлии и разни постелки, чадъри и т.н.

# 494
Здравейте, миналата година бяхме на ММЦ и там много ни хареса плажът. Плитичко, идеално за малки деца. Сега имам опция за северния плаж.  На някои места чета за камъчета на Северния, чудя се дали ще е добре за децата.

Общи условия

Активация на акаунт