Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 836
  • 842
  •   1
Отговори
# 720
Преминаващите джипки също.

# 721
  • Пловдив
Тази година направихме две кратки морета вече с малката, но голямата почивка тепърва предстои. Отново ще сме в Приморско. Повечето пъти не резервирам никъде. Пристигаме към обяд, намираме квартира много бързо в новия квартал. Там е страхотна тишина, много ни харесва. Няма джипки 😁 Веднъж се наложи да спим на центъра, когато малката беше бебе, и преживяхме голям кошмар. Няма такава лудница. Ходим на плаж само на Перла. Яжният и северният не представляват никакъв интерес. Но се радвам повече да се тъпчат там, а не при нас 😀 Досега по южното черноморие не съм открила по - добър плаж. Ходила съм почти навсякъде. Все пак някой, ако се сеща за такъв, да свирка. Чиста, топла, спокойна вода. Това търся.

# 722
А как са цените на Перла тази година- чадър и шезлонг?

# 723
Перла: чадър 12 лева, шезлонг 5 лева.

# 724
  • до най-прекрасния мъж
Перла: чадър 12 лева, шезлонг 5 лева.
Вдигнали са ги. Миналата година плащахме 12 или 15 лв за комплект, забравила съм вече. Но май беше 12. Сега идва скъпичко, но пък плажът е много хубав и си заслужава.

# 725
А свободна част има ли на Перла, не съм ходила скоро,а го обмислям Simple Smile

# 726
А свободна част има ли на Перла, не съм ходила скоро,а го обмислям Simple Smile

Не, за съжаление. Свободната част е по-надолу по залива в посока Северния плаж.

# 727
Мда, хубаво е че има избор от различни плажове...
Ние отиваме след малко на южния, че да има място на Перла за други и да се радват.

# 728
Тоест къде има свободна зона? На някои места на южния, ММЦ и между северния и Перла?
P.S. нашата почивка е още далече, така че дамата да не се притеснява, няма да идваме да се тъпчем при нея Joy

# 729
  • Пловдив
Не очаквах чак такова внимание. Благодаря ❤❤❤

# 730
  • Пловдив
Ние нямаме пъпки.
Снощи на лунапарка ми се стори че един ми каца по крака, но може и да съм си внушила.
Не сме нахапани, та от мен - комари няма.
Съпружието го изядоха комарите на лунапарка вчера😆

# 731
А ва Перла само комплекти с чазър и шезлонг ли се придлагат или има и само чадъри?

# 732
А ва Перла само комплекти с чазър и шезлонг ли се придлагат или има и само чадъри?
Може. Уточнявам, че говоря за белите чадъри до рибарския кей. До самата резиденция има сламени чадъри. Не знам какви са цените там и дали може да се вземе само чадър.

# 733
Тоест къде има свободна зона? На някои места на южния, ММЦ и между северния и Перла?
P.S. нашата почивка е още далече, така че дамата да не се притеснява, няма да идваме да се тъпчем при нея Joy

На южния:
В ъгъла към малкия плаж. Също отстрани на заведенията..това от моста с гръб към него, на ляво това. На дясно след пързалката не съм оглеждала.

На малкия плаж:
В свата му края има, като в частта към горичката има и достъп до вода свободната зона.

На северния:
Там където почва крайбрежната алея, има доста голяма св.зона с достъп до вода.

Това видях аз.

Днес и вчера доста хора дойдоха и има по плажа.

Има големи вълни днес и е кеф Grinning

Малкото плажче ..винаги е зелен там флагът. Но е мътна водата.

# 734
А на ММЦ има ли свободна зона?
Не искам да ставам в ранни зори и да се бием с някой резервирал с хавлийка чадърите до водата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт