Черноморец 2021/2022

• 30 814
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Децата категорично отказват да опитамв другаде осявн в Рапана. Намира се слвд Вромос по уличката нагоре, леко е скрито, срещу него има супермаркет.
Бяхме до Бургас днес, навалицата е пълна, утре мисля да скочим до Градина да видим как е там положението.

# 121
  • Тра-ла-ла
На Градина бях днес. Пред караваните. Няма навалица. Морето е прекрасно. Топло, плитко, кристално чиста вода. Цял ден се виждаше дъното. Има рибочета и рачета. Единични щипалки. Като изхранване - донесоха ми някакво пилешко по Хавайски+питка - 14лв.

# 122
Щипалки, оле ужас! Дано другата седмица да ги няма 🙏

# 123
  • Тра-ла-ла
Щипалки, оле ужас! Дано другата седмица да ги няма 🙏
На Смокиня бяха повече

# 124
  • София
На Каваци е кристално чисто, няма дори малки рачета 🤔. Няма водорасли, няма медузи ама нищо, че малката ме дрънка за раче 😁.
Бяхме в Далян Чайка в Каваци , хубаво беше, менюто е уникално, но и цената си заслужава. 🤐. За мен е ок, рибен ресторант е, определено не е за всяка вечер, за веднъж ще се издържи.

# 125
Някой знае ли дали Централният плаж на Черноморец е използваем ?  Ясно, че няма чадъри и шезлонги, но дали е възможно да носим наши и дали въобще става за къпане?

# 126
  • София
Става за плаж, има хора, просто си носете чадъри.

# 127
Става за плаж, има хора, просто си носете чадъри.
Много благодаря!

# 128
  • София
Така прибрах се, определено това ще ми е последният път на БГ море. Вярно че ден година храни, ама тоя път се уляха. В Черноморец, що годе ядохме за прилични суми. 4 човека 60 лева обяд, повярвайте приемливо е. Не не сме се лишавали, каквото искаха децата това, каквото на нас ни се ядеше това и аперитив, разбира се. Винаги може по евтино, но аз съм на принципа че веднъж почивам все пак. Не стига че успях да отида за 4 дни, че и работих, ама и цените бяха веднъж.
Тотала, нощувки 2 стаи за пк 2 човека , храна, 2 коли за гориво защото ми се наложи да тръгна по късно. За 4 човека 3 хиляди, за 7 дни... Ами... За тия пари догодина в чужбина.
Някак си не ми се връзва нищо което да си струва.
Факт не седим на едно място, обикаляме по градовете, не слагам горивото тук това си е мой проблем 😁😁😁.

# 129
  • Тра-ла-ла
Аз се върнах вчера от Черноморец. Тотал 6 нощувки. Като цяло съм разочарована от изхранването. По ресторантите - буламачи на завишени цени. Не, че съм очаквала нещо вкусно, но такова цакане с поне 30% отгоре...Някакъв тарикат ресторантьор ми разправя, че шопската била 10лв, защото слагали хубав розов домат Joy По плажовете минимумът, на който можеш да се нахраниш и без особен здравословен риск, е класиката ПКС (пържени картофи със сирене) за поне 7лв и като добавиш бира/кола..10-11лв/човек.

Плажовете за периода (10-16 юли). Ползвала съм свободните зони.
- Централният на Черноморец - става за отбиване на номера. Не посмях да се изкъпя.
- Плаж "Градина" пред дългата редичка каравани е перфектен. Кеф ти плитко, кеф ти дълбоко. Кристално чиста вода. Рачета, рибки. Единични щипалки. Откъдето и да влезете за плажа - таксите за паркинг все са 5 лв. Ако намерите места - може и до пътя за без пари. Мен лично ме издразни, че караванаджиите имат плажа отпред за бащиния и не се съобразяват, че има и други плажуващи. Може би просто аз нацелих такива - шумни, бутащи се все отпред, близо до другите при условие, че плажът е доста широк.
- Плаж "Градина" пред Катедрал (близо до к-г Златна рибка)  не ми хареса - нивото на водата при шамандурата ми беше до пъпа, а съм 1.60м. Водорасли, щипалки. От заведението лъхаше на скара по обяд. Доста шумни руснаци на плажа. И понеже ни писна се вдигнахме и отидохме на ->
- Плаж "Харманите" - Созопол в най-южната му част. Става. Водата е чиста, но бързо става дълбоко. Обаче някъде наоколо има хотелски комплекс със забавна програма и от 16ч нататъка се дъни яко. Имат певци на живо. Забавно е, но до някое време. Паркирането е проблем, защото над плажа по улицата е Синя зона...алчници...
- Шофьорският плаж/Алепу/Дюни - става в частта до платената зона на Дюни, защото по-нататъка има ивици камъни във водата. Няма платени зони и опция за изхранване. Диво и слабо посещавано. Паркиране - отстрани на пътя.
- Плаж "Смокиня" - си е готин, но по-населен. Опции за ядене - бол. Паркирането беше 10лв от страната на плажа. От другата страна има тук-там паркинги и мисля е по-евтино. Алчиниците от общината са направили някои части от главния път Синя зона с макс. разрешен престой 4 часа Joy 2лв/час
- Аркутино е топ плаж. Чисто е, не много посещаван. Има безплатен паркинг. Преди години цакаха. Има си "семеен плаж" където водата е плитка доста навътре. Има готино заведение, където пускат свестни джаз/ремикси. Има по-малък плаж от другата страна на кея.
- Плаж на север от централния на Крайморие...отврат. Мръсен плаж, под пътеката има купчина боклуци..всеки Ганьо ходи и хвърля там. И водата мръсна+мътна. По пясъка имаше земни щипалки. Вчера бях там, днес съм обрината и не знам дали е от това или е от храна....Няма чадъри и капанчета.  Преди 3 години съм била на този плаж и беше топ спасение пред гъчканака на Централния на Крайморие, където хората бяха на 2-3 ката един върху друг Joy

# 130
Ние бяхме между 2 и 7-ми юли в Черноморец. Да си призная ние сме от семействата, които си спестяват заведенията. Не е и нашето - шум, суета, стомашни вируси... С две деца сме, едното с увреждане. Ходим 1-2 пъти в заведение максимум, като пада голямо пробиране и четене на коментари. Пестим от всичко, за да си позволим по 2 недълги почивки лятото. В повечето случаи ползваме апартаменти. Зареждаме хладилника с храна и напитки и сме доволни.
И все пак - вземеш си сладолед, царевичка, рибка, някоя палачинка... Много обидно ми стана като видях как на едно невзрачно магазинче тип "Плод-зеленчук" вдигнаха цената на варената царевица от вчера за днес от 3,00 на 3,50. Ами че тя до края на сезона и 5 лв може да стане по логиката на някои. Че залепили и отгоре новата цена... По-добре го направете наново, да не личи колко сте лакоми!
Много сме доволни от закуските зад Автогарата, също и пекарната до р-т "Кръст", както и скарата до нея. Сладкишница Фъч - страхотно обслужване, чудесни сладкиши! "Златна рибка" fish & grill - за насипна риба.
В Созопол посетихме Морската котка - страхотен рибен бар, тип капанче, с приемливи цени, всичко се приготвя на момента. Като стана дума за риба, в Черноморец има едно павильонче "Рибарница" - предлагаха и пържена цаца и панирана. Панираната става, но от другата НЕ си вземайте в никакъв случай! По-гадно нещо не съм яла - студена, безвкусна и пропита от мазнина... отиде в коша. На плажа не сме се хранили, само веднъж си взехме хубав и сносен като цена хот-дог на Градина.

# 131
Има ли безплатен паркинг на Градина или на плаж къмпинг Черноморец и как е положението с безплатна зона за чадъри ?

# 132
  • Тра-ла-ла
Точно по-горе съм писала, че на Градина може да се паркира безплатно отстрани на пътя....там където има възможност. Безплатни зони има на всеки плаж.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 11:04 от Джулая

# 133
Ресторант Морско око как е тази година? Любим ни е.Ще сме в Черноморец 29.07-01.08.

# 134
  • Сандански
Някой на Градина, да сподели за обедни менюта и цени.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт