Синеморец 2021/2025 г.

• 22 675
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, аз имам питане за Синеморец, ако назад по-страниците е коментирано, кажете къде, за да се върна. Но ако не, искам да попитам за Вила Рея, били ли сте как ви се струва откъм разположение, хигиена, база?
     Вилата се намира на самия център,до нея са няколко заведения и и бързите закуски,не е близо и до двата плажа и най-вече мисля,че ще е шумно !

# 151
Здравейте! През Юли ще почиваме в Синеморец. Аз харесвам по-големи курорти, но е почивка подарък от фирмата. Проблемът е, че тази година се налага да сме без кола. От темата горе-долу се ориентирах за храната и заведенията, за което благодаря. Дали обаче някой знае в селото къде предлагат колела под наем? Кошмар ли са маршрутките до Созопол, Приморско? Освен природни разходки и заведения, лодка по реката, има ли някакви други интересни неща за правене в селцето подходящи за млада двойка? Лятното кино функционира ли? Благодаря предварително.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 10:20 от Анонимен

# 152
  • Бургас
Колела под наем мисля че имаше в хотел Асти. Иначе така отделно няма. Освен това, което сте изброили друго няма. Селцето е малко. Има едно барче в един двор, където то време на време има жива музика (блус/рок/джаз). Понякога много рядко се е случвало инцидентно да има някое събитие организирано от общината. Това е, общо взето само плаж, басейн (ако има) и разходки.
А вие в кой хотел сте.

# 153
Колела под наем мисля че имаше в хотел Асти. Иначе така отделно няма. Освен това, което сте изброили друго няма. Селцето е малко. Има едно барче в един двор, където то време на време има жива музика (блус/рок/джаз). Понякога много рядко се е случвало инцидентно да има някое събитие организирано от общината. Това е, общо взето само плаж, басейн (ако има) и разходки.
А вие в кой хотел сте.
Мерси, ще гостуваме в Зеленика.

# 154
Здравейте, решихме тази година с попораснали вече деца да отидем за малко на Синеморец с надеждата за по-диво плажуване. Без кола сме, ще пътуваме от Созопол с автобус. Чудим се къде да отседнем като предпочитаме бунгала или нещо до плажа, максимално далеч от център. Също има ли места за разходки около самия Синеморец? Благодаря!

# 155
  • Бургас
Синеморец отдавна вече не е място за диво плажуване.
Далеч от центъра също е разтегливо понятие, защото селото е малко и центъра е на две крачки.

# 156
Като за нас ще е все пак по-диво, защото идваме от Созопол/ Градина Simple Smile Това, на което се надявам, е да няма тълпи и да има някакво пространство на плажа. Както и да има къде да се поразходим. Пише, че имало хайкинг пътеки. Аз никога не съм стъпвала на Синеморец и говоря просто информация от интернет Simple Smile.
Тоест, няма голямо значение къде се отсяда чисто географски, всичко е близо до плаж?

# 157
  • Бургас
Ние всяка година ходим на Синеморец, за тези пътеки не съм чувала. Освен ако нямат предвид тези, които водят до плаж Велека.
За отсядането близо до плаж пак е относително. Точно на плажа има само един голям хотел - Бела виста. Иначе всички хотели и бунгала са в селото. На плажа чисто географски няма хотели.

# 158
  • Sofia
Има еко пътеки за разходка в планината, напишете в мапса еко пътеки и ще ги видите. От Бутамята до плаж Липите е лека и става и с деца. Отделно и около Велека може да се разхождате. Настаняване до плажа няма, може да видите за някоя къща с гледка и хубав двор.

# 159
Има и екопътека между Синеморец и Ахтопол.

# 160
  • Пловдив
Здравейте, търся актуална информация за Синеморец - плажове, хотели, хранене.
Плануваме почивка там за началото на септември. Хотел Бела Виста май ще го отхвърлим заради лоши отзиви за храната и чух, че като цяло е малко  овехтял, а и вече нямало чадъри на плажа включени в цената.
Гледахме Вила Къщата с рибките и още едни бунгала Къщички на поляната, за да можем да си имаме удобства като хладилник и мини кухня, веранда и гледка. Ако имате някакви отзиви за тези две възможности ще съм благодарна да ги споделите.
Също така разглеждам и Апарт хотел Аполония палас. Две семейства сме с не съвсем  малки деца.

# 161
  • Бургас
Аполоня палас са ОК за семейства с деца, защото има кухня. В Асти също се рекламират, че има кухня, но тя е много малка. Иначе на басейна в Асти е по-спокойно, докато в Аполоня е пълен с хора. В Аполоня няма изхранване. Можеш да си платиш закуска отделно. От горната страна на Аполоня има още едни блокчета в жълто и сиво, забравих им името. Изглеждат много грозно, но вътре стаите са ОК и имат хубава кухня и басейна е добре поддържан.
Въпросните къщички на поляната са от типа метални контейнери. Иначе изглеждат красиви, но са сред нищото на една поляна сред прахоляците и до тях се стига по черен път. Мисля, че нямат басейн, или поне не съм видяла като съм минавала.
По принцип началото на септември не е добър период за почивка в Синеморец, освен ако не се падне топла година, защото вечер става много хладно и сутрин също е студено.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 13:04 от Irene Adler

# 162
  • Пловдив
Аполоня палас са ОК за семейства с деца, защото има кухня. В Асти също се рекламират, че има кухня, но тя е много малка. Иначе на басейна в Асти е по-спокойно, докато в Аполоня е пълен с хора. В Аполоня няма изхранване. Можеш да си платиш закуска отделно. От горната страна на Аполоня има още едни блокчета в жълто и сиво, забравих им името. Изглеждат много грозно, но вътре стаите са ОК и имат хубава кухня и басейна е добре поддържан.
Въпросните къщички на поляната са от типа метални контейнери. Иначе изглеждат красиви, но са сред нищото на една поляна сред прахоляците и до тях се стига по черен път. Мисля, че нямат басейн, или поне не съм видяла като съм минавала.
По принцип началото на септември не е добър период за почивка в Синеморец, освен ако не се падне топла година, защото вечер става много хладно и сутрин също е студено.
Благодаря много за коментара.

# 163
Не знам къде е Аполоня, но тези блокчета в сиво и жълто вероятно са Синеморец клифс, три блокчета, от които две работят и давам отзив за тях. Преди няколко дни се върнахме, бяхме наели два апартамента. Всичко е не ново, но поддържано горе-долу добре, сравнително чисто. Стаите са широки, хубави тераси, най-неприятното беше, че вратички на душкабините няма въобще. Изкъртени са преди много време, водата излиза навън и после бършем с мопа. Не е там за претенциозни хора, но за нас е идеално, защото е близо и до плажа, и до центъра и колата не ни трябва за нищо. В апартаментите има кухня, хладилник, посуда. Басейнът беше идеално чист.
Обядвахме на капанчето Корал, вкусно беше всичко с изключение на принцеса с кайма и кашкавал.
Вечеряхме в Хоризонт, не за първа година сме там и сме доволни.
Къщата с рибките изглежда чудесно отвън, дворът поддържан и чист.
Металните къщички не ми харесват, нагъчкани са твърде близо и затова ми създават усещането за военен лагер.
За Зафо писах отзив някъде - твърдо няма да повторя там. Миналата година ми оставиха неприятно усещане.
СУМ - селският универсален магазин е добре зареден.
Моля ако някой посети къщата с рибките да даде отзив.

# 164
Като за нас ще е все пак по-диво, защото идваме от Созопол/ Градина Simple Smile Това, на което се надявам, е да няма тълпи и да има някакво пространство на плажа. Както и да има къде да се поразходим. Пише, че имало хайкинг пътеки. Аз никога не съм стъпвала на Синеморец и говоря просто информация от интернет Simple Smile.
Тоест, няма голямо значение къде се отсяда чисто географски, всичко е близо до плаж?

Юли бяхме на Приморско,сега сме на Синеморец. Определено си има супер пространство между плажуващите и е много по-голямо спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт