Синеморец 2021/2025 г.

• 23 052
  • 168
  •   1
Отговори
# 165
Настръхна ми косъма като чета. Да си на почивка и да ставаш сутрин рано преди всички, за да издебнеш да си метнеш хавлията и да си топ гъзара...на село.

Аз затова си ходя на свободната зона..не само,че пестя пари,но и си ми е спокойно да си отида и да си тръгна когато си искам.

# 166
В къщичките на поляната сме ходили. Преди...Хм, май 21 беше, даже мисля, че съм оставяла коментар в тази тема. Намерих го, 22 е било. Ето, ако смятате, че толкова стар отзив може да е полезен https://www.bg-mamma.com/?topic=1344842.msg45054472#msg45054472

# 167
  • Бургас
Настръхна ми косъма като чета. Да си на почивка и да ставаш сутрин рано преди всички, за да издебнеш да си метнеш хавлията и да си топ гъзара...на село.

Аз затова си ходя на свободната зона..не само,че пестя пари,но и си ми е спокойно да си отида и да си тръгна когато си искам.

В Синеморец няма такъв проблем. Винаги има свободни шезлонги и чадъри по което и време да отидеш.

# 168
Мислим 2026 да отидем към Синеморец. До сега винаги сме били на бунгала, последно две години под ред сме на Шкорпиловци. Търсим не бунгала, но да ни е спокойно.Не искаме хотел, искаме място където децата да играят( с три сме Simple Smile ), да можем да седнем да вечеряме на спокойствие докато те играят на федербал или подобно.
Бихте ли препоръчали нещо подобно?Видях къщичките на поляната, но там едно дърво няма и само мога да си представям как се напичат от слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт