Лято 2021-2025 в Ахтопол

• 35 006
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • In the land of Never Never
Ние бяхме от началото на юни, почти до края. Още през юни беше страшна жега, за пръв път ми се случва по това време. Представям си сега какво е.
Явно така ще е това лято. Като гледам прогнозата за август, ще продължи и тогава.

# 241
Сега не е толкова горещо. Пристигнахме в събота и от тогава само един ден температурата надхвърли 30 градуса, поне според моя телефон. Най-топло става след 3 часа, но е поносимо. Даже вчера си беше хладно и ветровито и преваля, та пропуснахме плажа.

# 242
Marsela17, би ли споделила къде сте отседнали 🙂
Търся нещо подходящо, за двама възрастни и две деца, но нищоооооо не ме впечатлява. Предлагат ми по групите разни стачки и хотели с оценка 3,9....

# 243
Ние сме на бунгала. Преди три години ги открих и приключих с хотелите. Естествено идеален вариант няма, но за мен плюсовете са много повече от минусите. А за деца е чудесно. Играят заедно както в моето детство и не им е нужен аниматор.
Нашите бунгала са Котвата. Имат изолация, климатик, нови мебели и санитария. Поддържани са. Има интернет и паркомясто. В базата има заведение за хранене и предлагат пакет закуска и вечеря на блок маса за 55 лв. Разбира се не е толкова натрупана като в хотелите, но за мен е предостатъчна и най-вече вкусна като домашна. Може и без храна. Цените в заведението за мен са направо ниски. На обяд хапваме понякога пак там двама възрастни обилно за до 30 лв заедно с бирата. На мен повече екстри не са ми нужни за да се чувствам добре. Мога и сама да си изхвърля боклука и да си помета бунгалото. Важното е, че ми е тихо, спокойно и зелено.
Така че ако искаш можеш да погледнеш бунгалата. Зависи какви са ти приоритетите.

# 244
Миналата година бяха на Арапя и децата бяха наистина свободни. Голяма игра падаше до към 22-23:00.
Харесах бунгала в Ахтопол, за съжаление заети.
Ще разгледам тези които спомена и ще видим дали ще има и за нас място.
Най-важното ми е да е чисто.

# 245
  • София
Ние сме на бунгала. Преди три години ги открих и приключих с хотелите. Естествено идеален вариант няма, но за мен плюсовете са много повече от минусите. А за деца е чудесно. Играят заедно както в моето детство и не им е нужен аниматор.
Нашите бунгала са Котвата. Имат изолация, климатик, нови мебели и санитария. Поддържани са. Има интернет и паркомясто. В базата има заведение за хранене и предлагат пакет закуска и вечеря на блок маса за 55 лв. Разбира се не е толкова натрупана като в хотелите, но за мен е предостатъчна и най-вече вкусна като домашна. Може и без храна. Цените в заведението за мен са направо ниски. На обяд хапваме понякога пак там двама възрастни обилно за до 30 лв заедно с бирата. На мен повече екстри не са ми нужни за да се чувствам добре. Мога и сама да си изхвърля боклука и да си помета бунгалото. Важното е, че ми е тихо, спокойно и зелено.
Така че ако искаш можеш да погледнеш бунгалата. Зависи какви са ти приоритетите.
И ние за обяд хапвахме от там. Цените са си направо ниски, а храната е вкусна. Щом малкото злоядо яде супата - супер е. Иначе ние бяхме малко по-надолу, в Константин и Мария.

# 246
Здравейте! От дете не съм била в Ахтопол. Търся хотел,който да е чист и близо до плажа за началото на септември. С 2 деца сме. Не искам да е с включена храна.

# 247
  • In the land of Never Never
Здравейте! От дете не съм била в Ахтопол. Търся хотел,който да е чист и близо до плажа за началото на септември. С 2 деца сме. Не искам да е с включена храна.
Каса Парадисо изглежда приличен, нов е, близо до плажа, имаше по-горе мнения. Ахтопол Бийч са след него, това са два блока, в които дават част от апартаментите под наем. АТМ и Агата са малко по-далеч от плажа. Най-далеч са Невен и Котва.
За никой от тях нямам представа как чистят, а и нещата се променят през сезоните.  Потърсете мнения в интернет.

# 248
Сирена, Сиренити и Силитур са точно над плажа. Една дълга сграда, трите хотела са отделни входове. На улици 3март и Васил Левски. Има заграден паркинг, нови и чисти. Изгледът към морето е и в двете посоки.

# 249
Ние бяхме 5 дни в Каса Парадисо, хареса ни, на самите скали, с гледка към морето . Чисто, с нови мебели / ние бяхме в апартамент/ . Диванът не е много удобен за спане, но не е чак толкова зле. Хавлиите и чаршафите смениха веднъж за този период, но по- често нямаше и нужда . Всеки ден минаваха да почистват, зареждаха и с консумативи при нужда .
Плажът, който е най- близо до хотела на нас лично не ни хареса и ходихме малко по към средата на плажната ивица. Водата беше топла и чиста , нямаше щипалки . До плажа се стига по една дървена пътека.
До този хотел, съвсем наблизо са хотелите Силитур и Сирена мисля, те също изглеждат много прилично и са по - бюджетен вариант .
Наши познати бяха в бунгалата Силитур, наистина не е лукс, но пък чисто и просторно . Има и две бунгала лукс, които наистина си бяха лукс Smiley
Да допълня , че в този район имаше голям безплатен паркинг , където можеш да спреш без проблем

# 250
Миналата година бяхме в бунгала Св.Никола  в Ахтопол и бяхме изключително доволни ,но за съжаление за тази година за края на юли вече няма места.
Кои бунгала са читави и  бихте ми препоръчали ?

# 251
  • Русе
Миналата година бяхме в бунгала Св.Никола  в Ахтопол и бяхме изключително доволни ,но за съжаление за тази година за края на юли вече няма места.
Кои бунгала са читави и  бихте ми препоръчали ?
https://www.google.com/maps/place/%D0%91%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0 … 9383797,18z/data=
Бунгала "Натали" изглеждат добри и отзивите в Гугъл мапс са ОК.

# 252
  • Русе
Има ли някой вече в Ахтопол? Разбрах от пост във Фейсбук, че стола на автотранспорта още не работи. Та питането ми е отворени ли са повечето заведения и магазини вече?

# 253
  • Някъде по Дунава
Ще работи стола. Вчера в групата във Фейсбук имаше питане.

# 254
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате място за отсядане близо до централния плаж?

Общи условия

Активация на акаунт