Лято 2021-2025 в Ахтопол

• 35 031
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
Здравейте! Тази година има ли увеличение на цените за чадър/шезлонг?
Ето тук на картата може да си видите цените на различните плажове в Ахтопол.
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches
На 23.06.24 г.бях за няколко часа на разходка в Ахтопол и мога да кажа, че още всичко е почти безлюдно. До плажовете не съм стигала, но по улиците и заведенията е почти празно.
Ето ви и малко снимки.
Скрит текст:

# 228
  • In the land of Never Never
Морски дар е отворен, бързата кухня при Ескада отваря на 4 юли, на Генезис работи вече. По главната улица всичко вече работи. Чадър и шезлонг както преди, по 5 лева.

# 229
Здравейте, досега не сме ходили в Ахтопол, сега ни предлагат наши приятели да идем с тях. Има ли някой отзиви от бунгалата на Сили тур от тази година, или ако може да препоръчате хотел или апартамент близо до тях .В предните теми четох , че във водата имало щипалки , тази година има ли ?
И други препоръки приемам Blush

# 230
Здравейте, досега не сме ходили в Ахтопол, сега ни предлагат наши приятели да идем с тях. Има ли някой отзиви от бунгалата на Сили тур от тази година, или ако може да препоръчате хотел или апартамент близо до тях .В предните теми четох , че във водата имало щипалки , тази година има ли ?
Нямам представа какви са бунгалата, не съм почивала в тях.
Иначе хотел Ескада, е близо, който е най-големия там. Мисля, че е ол инклюзив. Също АТМ е относително близо. Друото са малки хотели, тип къщи за гости. По принцип тук разстоянията не са големи.
Хотел Нептун е малко по-далече, хотел Кайлас, НЕА, също, те са от фара нагоре, и са по-далеч и от плажа.

# 231
  • София
За конкретните бунгала нищо не мога да кажа, но щипалки във водата няма. Ние в момента сме тук, пак на бунгала. Плажът обаче не е нещо особено - каменист и не особено чист. Ни не е и толкова гаден, става. Просто сме виждали и далеч по-хубаво. Иначе в бунгалата по принцип е хубаво. Близо до плажа, свобода, спокойствие.

# 232
Вчера се прибрахме от Ахтопол. За втора поредна година почиваме там. Плажът тази година е много мръсен-имам чувството,че не го почистват изобщо.Там,където няма камъни във водата,няма шезлонги по плажа....Иначе и двете години нощуваме в Каса Парадисо - много сме доволни. Прикачвам гледка от терасата.

# 233
  • Някъде по Дунава
Две години подред почивахме на бунгала Морска сирена. Останахме доволни. Плажът беше чист, морето също. Имаше щипалки.
Тази година пак там резервирахме, но по стечение на обстоятелствата не отидохме.
Не знам от какво зависи да има щипалки.
В момента сме на Несебър. Няма щипалки и водорасли, след обяд духа доста и има големи вълни, преди обяд е много приятно. Преди това бяхме на север. Два плажа направихме на Болата. Имаше щипалки. Един ден бяхме на Шабла, там нямаше.

# 234
Няма щипалки в Ахтопол - доста приятна изненада.

# 235
А  кой плаж препоръчвате  ?

# 236
Вчера се прибрахме от Ахтопол. За втора поредна година почиваме там. Плажът тази година е много мръсен-имам чувството,че не го почистват изобщо.Там,където няма камъни във водата,няма шезлонги по плажа....Иначе и двете години нощуваме в Каса Парадисо - много сме доволни. Прикачвам гледка от терасата.
Изглежда добре, но далеч ли е от плаж това място?

# 237
Изглежда добре, но далеч ли е от плаж това място?
Не,ако знаете хотел Ескада-почти срещу него.Но там е много камънисто,ние вървим по ивицата до по-изчистено от камъни място.

# 238
Няма щипалки в Ахтопол - доста приятна изненада.
Да, и аз се чудя, явно са отпътували нанякъде. Simple Smile Но пък имаше малки медузки тук-там, може би заради температурата.
Водата я мерих с термометър вчера, беше 30 градуса следобед. И такива температури на водата не съм чувала да има тук. Толкова дълги жеги, от началото на юли е все горещо, не знам да е имало, обикновено жегите са около седмица. Но днес има облаци, все пак добре би било да разхлади малко.

# 239
  • София
Ние бяхме от началото на юни, почти до края. Още през юни беше страшна жега, за пръв път ми се случва по това време. Представям си сега какво е.

Общи условия

Активация на акаунт