Лято 2021-2025 в Ахтопол

• 35 003
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Св. Георги ни е най-любимо и Ла вита.

# 271
Благодаря на всички!

# 272
  • София
Предстой ни почивка на Ахтопол и бих искала да попитам къде е може да се напазарува било то лекарства,дрехи т.н. и  въобще как са цените там ,от какво сте доволни и т.н.
С две деца на 9 и 4 г за 4 нощувки
Благодаря предварително !

# 273
  • Някъде по Дунава
По главната улица има няколко хранителни магазинчета, Т маркет и аптека. Дрехи има също по  магазинчетата. Купих си чехли на нормална цена, но хранителните продукти са по - скъпи, както и по другите морски градчета.
В Царево има Лидъл, Болеро, Лили, Пепко.

# 274
Била съм веднъж в Ахтопол и няма да повторя. Положителното е ,че е по-диво и това ми беше най-евтиното море. Всичко останало не ми допада,но всеки си има вкус ,а и моето ходене беше преди години.

# 275
  • Някъде по Дунава
На нас ни е любима дестинация на юг.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 23:14 от Guinness

# 276
  • Пловдив
Всяка година ходим до Ахтопол, дрехите според мен са на нормални цени - купих си рокля от там тази година, тази година открихме и капанче Водолаза по-вкусен меджид не съм яла никъде. Всяка година вечеряме в Хавай - кухнята за последните няколко година не е мръднала.
Аптека и магазини има по главната - обикновено нощуваме другаде и не мога да коментирам цените.

# 277
  • Далечният изток
Да "похваля" Хавай... Не знам вечер как е, но днес на обяд можеха да ни изтровят с обедното меню. Развалена супа, развалена, вкиснала гарнитура към панирания кашкавал, който също беше отвратителен, някакъв имитиращ продукт. Определено го зачерквам това заведение.
Две вечери сме в бистро Сириус, всичко, което поръчваме, е прекрасно. Вчерашният обяд в бистро Ахтопол - прясно сготвено и вкусно.

# 278
И аз се чудя на какво се дължи славата на Хавай. Един път седнахме там и повече не повторихме. Храната нищо особено. Обслужването много, много бавно, но пък със самочувствие. ММ се пошегува, че това струпване на хора там се дължи именно на бавното обслужване.

# 279
Не съм ходила от 2 години, но всеки един опит за хапване на Хавай е бил трагичен. По-гадно заведение не знам дали има, на главната поне.

# 280
  • на Земята
За първи път ще смея Ахтопол с нощувка в АТМ със закуска и вечеря,но прочетох и много лоши отзиви с оценка 1.
Моля,някой би ли споделил инфо?
Друга сграда,не е хотела,чистота..
Вечерята често била пържола или две кебапчета,грамажа минимален.

# 281
Ужасна е базата, която има нарисувана една котва на нея. Мръсно, неподдържано. Правих тази грешка. Поне преди години беше така.  Вечеря не сме имали, имаше закуска, но тя беше най-долнопробния салам и сладко, имитация на масло, варено яйце, пържени филии.

Общи условия

Активация на акаунт