Слънчев бряг - 2021-2024

• 64 414
  • 567
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Как е вечер времето? Прохладно, но дали има нужда и от дълги ръкави?

# 481
  • София
Как е вечер времето? Прохладно, но дали има нужда и от дълги ръкави?

Рано е още за дълги ръкави.

# 482
  • София
Времето е прекрасно! За дълъг ръкав определено не му е време🌞Прибираме се в късните часове и не се е налагало да се обличаме,напротив дори е задушно.

# 483
  • В.Търново
Днес е бурно морето и е червен флага.

# 484
Пред Хотел Гларус днес морето беше супа от водорасли, на другите места как беше някой да сподели? Днес дали пътува корабчето до Несебър?

# 485
  • В.Търново
Пред Тиара Бийч почти нямаше водорасли.

# 486
Здравейте! Идвам с малко по-различен въпрос. Дали има ДМ или Лили в Слънчев бряг? За този ДМ в ритейл парк Несебър зная, но нещо вътре в курорта дали има?

# 487
Доколкото знам, освен ДМ в Несебър други няма.

# 488
  • София
Здравейте,
Какъв е флага на плажа през последната седмица? Интересува ме в северната част към Хелена. Последните години където и да сме били е все червен. Затова се насочихме към средиземноморието. Следващата година планираме БГ и Слънчев бряг за началото на август. Дали е добра идея?

# 489
  • There I was on a July morning
magi_tododrova, ние бяхме в началото на август в Св. Св. Константин и Елена и само един ден беше червен флагът, като вълните не бяха особено големи. Едва ли всеки божи ден навсякъде е бурно морето.
Иначе са ми казвали кореняк-созополчани, че морето е най-бурно през м. август, юли и септември е по-хубаво.

# 490
  • В.Търново
Здравейте,
Какъв е флага на плажа през последната седмица? Интересува ме в северната част към Хелена. Последните години където и да сме били е все червен. Затова се насочихме към средиземноморието. Следващата година планираме БГ и Слънчев бряг за началото на август. Дали е добра идея?
Вчера и днес в курорта беше жълт.Оня ден червен.

# 491
Малко по-различна тема, ако има и други като нас фенове на плитките.
Болшинството плетачки вече са от малцинството, изглеждат непълнолетни.
Мога да препоръчам мястото, което намерихме с най-ниски цени и бял staff : на пешеходната от страната Шератон, точно преди пресечката на Орел и Астория.
П.П. И да, в Африка ни плетат само цветнокожи. За нашите цветни само съм Не, мерси.

# 492
  • София
Здравейте,
Ние ходим няколко пъти годишно в  Слънчев бряг и всеки път се заричахме да не ходим август и тази година пропуснахме. Бяхме юни от 20 ти до 28 ми и след това от 10 юли до 21 вкл. морето беше чудесно,предимно зелен флаг,рядко жълт. Чисто и много спокойно. Ходим на зоната след хотел Еврика посока Влас. За първа година юли имаше щипалки,никога не бях виждала там и не ми беше много комфортно😄Не бяха в изобиле,но имаше. Водорасли никакви! Предишни години не пропускахме и август между 10 и 20 ти ,бурно море направо опасно ,но не е имало водорасли.Вероятно тези жеги оказват влияние и на тях..

# 493
Ние бяхме от 23 юни..морето беше бурно с вълни, жълт флаг....доста нехарактерно за Слънчака...но пък тинейджъра се накефи на вълните.

Мин.лято юли месец беше спокойна водата...

# 494
Търся мнение за хотел Планета. Избрахме го заради аквапарка. И как стои въпроса с паркинга на самия хотел и има ли в близост охраняем паркинг ако няма място пред хотела. За началото на септември ни е резервацията и много се надявам да не е толкова натоварено и да няма проблем с паркирането.

Общи условия

Активация на акаунт