Слънчев бряг - 2021-2024

• 64 730
  • 567
  •   1
Отговори
# 120
Момичета , някой с мнение за хотел Делфин или Гранд хотел Слънчев Бряг?
Държа хотела да е първа линия. Ние почти винаги сме на свободна зона и ходим в края на август та се надявам да не е толкова претъпкано.

Гранд хотел избери и няма да сбъркаш. Почивахме там миналата година - без забележки. Е, паркинга е забележка, няма шанс да се уредиш там, но в околността се намират платени по 10/15 лв на вечер.

# 121
Давайте, давайте. Догодина ще са по 60 лева комплектите. И всичко в джоба на събирача на такси. Търсене и предлагане и ден година храни. Ужас.

Това тази година са си нормалните цени отпреди пандемията, че на някои места са и по-ниски. Винаги е било така, затова на такива места като Сл.бряг, Албена, Златни почивам само с включено всичко или на бийч барове с консумация.

# 122
  • The point of no return
Привет, търся отзиви за Империал Ризорт и Империал Палас.

# 123
Другата седмица пътуваме за Слънчев бряг и ще отседнем близо до Аквапарка. Доколкото виждам е някъде по средата на курорта. Ще се опитаме да потърсим обаче някой по-скокоен плаж и не смятаме да се бутаме по централните плажове. Чадъри и шезлонги не ни вълнуват. Отивам на почивка и няма как да се редя рано на плажа за да съм на първа линия. Това ми е важно, че съм с дете. Въпросът ми е в каква посока - на север към Влас или на юг към река Хаджийска да се ориентираме за по-спокоен  плаж. И има ли възможност близо до плажа да се паркира? Предварително благодаря, ако някой ме насочи.

# 124
До Иракли има паркинг - все пак има и разстояние пеша. Но имате 20 км завои и трафик.
П.П. Не е като в Гърция - от паркинга на плажа. Казвам го като човек, на който това лято му беше първата лятна почивка на нашето Черноморие от 8г. насам. Подобни места тук са доста по-малко.

# 125
До Иракли има паркинг - все пак има и разстояние пеша. Но имате 20 км завои и трафик.
П.П. Не е като в Гърция - от паркинга на плажа. Казвам го като човек, на който това лято му беше първата лятна почивка на нашето Черноморие от 8г. насам. Подобни места тук са доста по-малко.
От прекрасният плаж на Сл.бряг да отидат на плаж Иракли, абсурд!

Мимоза, плажът на Сл. бряг е един. Не е разделен на отделни плажчета. Свободна зона има навсякъде. В активен сезон няма спокойно място на плажа в Сл. бряг, но плажаната ивица е огромна и има място за всички. Лично на мен ми допада централната  и южната част на плажа, тази пред пред хотели Алба и Бургас. Няма как да паркирате близо до плажа. Вижте къде има платени паркинги и ако изобщо има свободни места, може там да пракирате. Имайте предвид, че разстоянието от Аквапарка до централната част на  плажа е около 1 км, а ако ходите на юг или на север, то разстоянието ще е още по-голямо.

# 126
fatalina не бъди топлова крайна - на прекрасния плаж на Сл. Бряг всички са гъз до гъз и гъз върху гъз. По обед като е време за хранилката на инклузива се поопразва.
Иракли е чудесно място все още полудиво, но има спасители, свободна зона и право на избор. Ивицита около реката е с плавно влизане и без камъни.
Бях преди седмица и на двете места.

# 127
Здравейте! Още ли съществува проблема с натравянето от водата в Слънчев бряг?

# 128
Аква парка е на околовръстното на Сл. бряг, което е поне на 2,5-3 км от плажа. Не знам каква ви е била идеята да почивате в този район, но ходенето на плаж ще си е приключение. Паркирането е мисия невъзможна, освен по платените паркинги и то с голямо търсене. За почиващите в близките хотели няма паркоместа и често им намират на 1-2 км от хотела, какво остава за такива като вас. Иначе Слънчев бряг е с един от най-хубавите наши плажове - огромна и широка ивица със ситен чист пясък дълга над 8 км! Аз лично не бих търсила други плажове в района, защото всички са по-лоши от този.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 12:19 от Greene

# 129
fatalina не бъди топлова крайна - на прекрасния плаж на Сл. Бряг всички са гъз до гъз и гъз върху гъз. По обед като е време за хранилката на инклузива се поопразва.
Иракли е чудесно място все още полудиво, но има спасители, свободна зона и право на избор. Ивицита около реката е с плавно влизане и без камъни.
Бях преди седмица и на двете места.

Да, прекрасен е плажът. Ако търся диви плажни ивици няма да почивам в Сл.бряг.

# 130
  • somewhere over the rainbow
Винаги е било така, затова на такива места като Сл.бряг, Албена, Златни почивам само с включено всичко или на бийч барове с консумация.
Може ли да ми посочите бар с шезлонги, на които можеш да си плажуваш 2-3 часа? Тези, които разгледах по сайтовете, са с масички с барбарони, възглавнички, люлки, които са по-скоро да се облечеш/наметнеш и да седнеш на кафе/коктейл, но не и да се излегнеш по бански с щъкащи деца покрай теб, да си четеш книжка, да се ровиш в пясъка, да ходиш до водата и да се връщаш мокър, да се мажеш и т.н. кой каквото си прави на плажа. Т.е. не искам да съм като на заведение, а като на плаж. Има ли такова в курорта?

# 131
Някой с по-пресни отзиви за хотел Алба?

# 132
  • София
Привет, търся отзиви за Империал Ризорт и Империал Палас.

Здравейте,
От утре сме в Империал Палас и ако искате ще напиша мнение.

# 133
Здравейте, търся отзиви за Планета Хотел & Аквапарк. В букинг е с висока оценка, но на друго място почти не открих мнения.

# 134
Другата седмица пътуваме за Слънчев бряг и ще отседнем близо до Аквапарка. Доколкото виждам е някъде по средата на курорта. Ще се опитаме да потърсим обаче някой по-скокоен плаж и не смятаме да се бутаме по централните плажове. Чадъри и шезлонги не ни вълнуват. Отивам на почивка и няма как да се редя рано на плажа за да съм на първа линия. Това ми е важно, че съм с дете. Въпросът ми е в каква посока - на север към Влас или на юг към река Хаджийска да се ориентираме за по-спокоен  плаж. И има ли възможност близо до плажа да се паркира? Предварително благодаря, ако някой ме насочи.

Плажът в Слънчев бряг е за мен един от двата най-най-хубави плажа в България. Не знам как така хем ще сте там, хем ще го избягвате.

Никога не са бил гъз до гъз.......поне не на платените зони, мен свободни зони не ме интересуват и не гледам.

Винаги е било така, затова на такива места като Сл.бряг, Албена, Златни почивам само с включено всичко или на бийч барове с консумация.
Може ли да ми посочите бар с шезлонги, на които можеш да си плажуваш 2-3 часа? Тези, които разгледах по сайтовете, са с масички с барбарони, възглавнички, люлки, които са по-скоро да се облечеш/наметнеш и да седнеш на кафе/коктейл, но не и да се излегнеш по бански с щъкащи деца покрай теб, да си четеш книжка, да се ровиш в пясъка, да ходиш до водата и да се връщаш мокър, да се мажеш и т.н. кой каквото си прави на плажа. Т.е. не искам да съм като на заведение, а като на плаж. Има ли такова в курорта?

Мин година ходихме всеки ден на Playa нещо си до Дюн. Страхотен плаж, но всички чадъри са пред Вас, тогава е бийч бара. Обаче е само срещу консумация. Мин година си имаше места по всяко време, за тази не знам. Бяха си по 2 шезлонга и колкото си искате барбарони.

Общи условия

Активация на акаунт