Слънчев бряг - 2021-2024

• 65 112
  • 567
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, търся отзиви за Планета Хотел & Аквапарк. В букинг е с висока оценка, но на друго място почти не открих мнения.
Били сме два пъти в Планета, но преди ситуацията с Ковид19 /2018 и 2019/.Като общо впечатление бих казала, че е е добро местенце.Има какво да се желае- хигиената около външните барове и около басейна не беше на добро ниво, но пък в ресторанта се стараеха да почистват и бързичко да отсервират, стаите също се почистваха всеки ден.Места за паркиране няма!но това си е проблем за целия курорт. Иначе пък хотела е на много хубаво място-хем е съвсем близо до плажа, хем на една приятна разходка до центъра и в същото време наоколо няма шумни заведения и е приятно за почивка.Ако ви интересува нещо друго, питайте. Simple Smile

# 136
Благодаря, Пепи Simple Smile За сега ми се иска да разбера каква е ситуацията, дали има много чужденци, хигиената, за деца дали има добри забавления. И се надявам след 15 август навалицата да се разреди поне малко.

# 137
Привет, търся отзиви за Империал Ризорт и Империал Палас.
За "Империал палас"   четох лоши отзиви в групата във фейсбук. Там има много снимки и клипчета. Посетителите са 90% цигани, както и персонала. Храна и хигиена - нулева. Оценка в букинг - 6,5 от 10 е достатъчно красноречиво.

# 138
  • Sofia
Подкрепям, казаното от Greene за гостите на хотел " Империал Палас" , голяма част са яко "братчеди"..т.е цели фамилии...Всеки Ден минавахме пред  хотела и действително абсолютна циганска масовка. ДА се чуди човек  на стандарта, който имат......или съчетават почивката с работния процес. ....Гадна история...

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 17:51 от Lady Royal

# 139
  • София
За септември кой хотел ще препоръчате, Славянски или Шипка?

Или пък някой друг от горе-долу този калибър.

Мнение за базата на Мин.Съвет, как е там плажа като населеност, макар че след 6 септември може би да е вече по-спокойно.

# 140
  • There I was on a July morning
buty, в базата на Министерски съвет съм била преди 10 години и тогава в цената на нощувката бяха включени чадъри на плажа. Не допускаха случайни плажуващи да ползват зоната пред или зад чадърите и беше супер спокойно. Мисля, че после отпаднаха чадърите от пакета, както и "частният" плаж. Сега какво предлагат - само нощувка със закуска ли?

# 141
  • София
Нощувка със закуска и пълен пансион. Чадърите не влизат вече в цената, т.е. плажа може би се ползва от всички.

# 142
  • София, България
В Слънчев бряг кои от така наречените медицински пунктове не биха ни одрусали до 100 лв за преглед? Не е наложително, но ако навсякъде цените са космически като миналата година, ще посетим Бургас. Имаше един малко по вдясно от Кубан, ако го знаете, той как е?

# 143
Нощувка със закуска и пълен пансион. Чадърите не влизат вече в цената, т.е. плажа може би се ползва от всички.
Да, явно се ползва от всички. Аз скоро не съм ходила на плаж в този район на С. бряг и не знам как е.

# 144
daniRan Познати ползваха Частен медицински център в Несебър. 50 лв. са им взели за преглед + манипулация + престой за 2-3 часа. Но не знам в кой точно.

# 145
В базата на министерски съвет има ли някакво ограничение отбосно месторабота или всеки може да ползва стига да си заплати?

# 146
  • София
В базата на министерски съвет има ли някакво ограничение отбосно месторабота или всеки може да ползва стига да си заплати?

Би трябвало да няма ограничение
.

# 147
Няма ограничение, стига да има свободни места. Аз бях изпратила запитване рано /май или юни месец/ за почивка през август и успях да резервирам. Възможно е служителите да са с предимство, но остават и свободни стаи.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 11:08 от Скубиду

# 148
Скубиду, благодаря.

# 149
Интересува ме района около Хотел Шипка? Понеже е на два километра от центъра. Има ли места за хранене и т. н. И как са цените тази година?

Общи условия

Активация на акаунт