Слънчев бряг - 2021-2024

• 65 128
  • 567
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте приличен хотел в централната част на курорта в близост до плажа.

# 151
Мнение за Бест Уестърн в Слънчев бряг да дам храна-посредствена, беден асортимент,само закуската що годе става.Мерките в хотела за Ковид са ползване от нас на ръкавици при вземане на храна, от страна на персонала 2-3-ма видях с маски. Стаята е хубава с централна климатична инсталация,като си регулираш желаната температура.От 18.00 до 19.00 часа имат проблем с водата по високите етажи.До плажа се стига за 10 минути. Имат 2 пързалки на басейна,което е атракция за децата.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 22:42 от slan4ize_76

# 152
  • somewhere over the rainbow
Привет, някой бил ли е тази година в Тракия Плаза? Моля за отзиви!

# 153
  • Сф
Ще пиша и тук. Сестра ми беше началото на август в Искър , доволни са. Басейните супер, храната не много изобилна, но вкусна, стаята им е била на нисък етаж, сенчеста, доволна е. Мин. година беше във Вянд, сега е доста по - доволна.

# 154
Здравейте ,в избор на хотел съм,има ли някой впечатление от клуб хотел Бор,но ми изглежда далеч от плажа,ще съм благодарна за мнение.

# 155
  • София
Не съм почивала в клуб хотел Бор, но не е далеч от плажа. На около 150-200 м. е.

# 156
Не съм почивала в клуб хотел Бор, но не е далеч от плажа. На около 150-200 м. е.
  ,в централната част и,нали,близо до хотел Кубан или греша.Още не сме избрали хотел и все още се чудя,заслужава ли си парите.Сподели впечатления от хотела ,в който си отседнала.

# 157
  • Сф
  ,в централната част и,нали,близо до хотел Кубан или греша.Още не сме избрали хотел и все още се чудя,заслужава ли си парите.Сподели впечатления от хотела ,в който си отседнала.
Да, и аз го гледах, познавам Сл Бряг , в центъра е , до Кубан.Менажира се от HVD Мирамар, знам че беше основно с немски туроператор и групи. Също така, понеже щях да резервирам, най- евтино ми излезе през сайта му, с промокод HVD21 за  5 %, на запитване ми дадоха по-висока цена, хем през тях, така че сама си резервирай от сайта. Няколко пъти се разминавам с хотела, дано някой даде отзив.

# 158
  • Пловдив
Здравейте! Искам да споделя положително мнение. Аз, съпругът ми и детето (3г) почивахме в Слънчев бряг в началото на юли (преди лудницата, беше празно навсякъде) в хотел Галеон, който е в началото на курорта, откъм Несебър и е до плажа на Какао Бийч. Избрахме го, защото е далеч от лудницата, а ни беше харесал на "вид" миналата година, но заради пандемията не работеха през 2020. Ние лично останахме много доволни, защото хотелът е нов, модерен, чист /почистваха ежедневно/, с много добра закуска, ресторантът им е също на добро ниво (модерна кухня). Хареса ни, че има детски кът в двора, където е ресторантът и нашето дете, с което е невъзможно да сядаме на ресторанти, се занимаваше там, а ние успявахме да хапнем и да починем. Всичко е оградено в рамките на хотела. Гостите на хотела ползват отстъпка в ресторанта. Има също басейни - детски и голям за възрастни. Няма детски съоръжения в басейна. Няма анимация, съответно не е шумно вечер, а терасите са огромни и ни беше приятно вечер там. Наоколо има магазини, аптека и всичко необходимо. Влакчето за Несебър също е наблизо. Хотелът има и спа център, но не успяхме да го изпробваме. Последно - цените в букинг и в сайта на хотела бяха по-високи от цената, която ми дадоха, когато звъннах по телефона. Ние за 4 нощувки в апартамент /не стая/, платихме 489лв със закуска. Паркинг имат пред и зад хотела... Мисля, че беше 12лв/ден. Надявам се съм полезна на някой, който иска да почива в Слънчев бряг, но далеч от центъра. Ако някой има въпроси, мога да опитам да отговаря.

# 159
  • София
Сподели впечатления от хотела ,в който си отседнала.
Ние бяхме във Вила Бригантина. Доволни сме от престоя там. Стаята, в която бяхме настанени беше достатъчно голяма и чиста. Терасата беше по-малка, но не сме и седели много там. Към хотела има собствен ресторант. Предимно него използвахме. Храната е добре приготвена и вкусна. Цените много прилични. Обслужването на ниво – и в хотела, и в ресторанта.
Хотелът е на оживено място и се чува шумът от автомобили и автобуси, което прави спането на отворен прозорец невъзможно. Но при затворен и климатик е добре. Бях помолила да ни настанят в стая с гледка към страничната уличка или двора на хотела.
Предпочитахме да ходим на Какао и Бедрум, затова и избрах този хотел. Не съжалявам за избора.

# 160
Сега видях Хотел Нептун бийч на първа линия ,изглежда по добър избор но Клуб хотел Бор ,ще съм доволна някой да сподели впечатления.

# 161
Здравейте! Някакви отзиви за Еврика Бийч?

# 162
В чудене съм за хотел Нептун бийч,някой има ли впечатление от плажа пред него.

# 163
Миналата година бяхме в Нептун. Плажът е страхотен, както навсякъде в Слънчев бряг, но имаше много медузи тогава. Относно хотела, гледайте да сте в стая изглед море, защото отзад е луна-парка и е по-шумно.

# 164
Greene ,благодаря.Може лида споделиш впечатление от хотела,как са басейните,хранат,заслужава ли си парите от 25.08 е 118 лв на човек,дали и  по добрия вариант ли е от Клуб хотел Бор...до следобяд трябва да реша.
Какви са цените на чадър и шезлонг пред хотел Нептун.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 11:01 от Aadii

Общи условия

Активация на акаунт