Слънчев бряг - 2021-2024

• 64 332
  • 567
  •   1
Отговори
# 495
В понеделник сме на море в Слънчев бряг,може ли някой да сподели какво е времето в момента-вечерите хладно ли е-за да знам дали да взимам дрехи,морето поизчисти ли се от водорасли и какъв е флага,много ви благодаря и и дали става водата още за къпане Simple Smile

# 496
Бяхме във Влас,водата е топла,мн приятна за къпане.Вечерите са топли,дори жилетка не ми е била нужна,на детето също.

# 497
  • София
Тази седмица сме на Слънчев бряг. Морето е много приятно. Водата топла. Водорасли няма.
Един следобяд валя и вечерта имахме нужда от връхна дреха.

# 498
  • София
Ако не е по темата, моля администратор да ме изтрие:

Твоят промокод е actionpromo20. 😍

Възползвай се от 20% отстъпка само онлайн на https://aquapark.bg 🌊 за всички билети за Екшън Аквапарк Слънчев Бряг, като добавиш кода в полето за отстъпка преди финализиране на поръчката. 😊

# 499
  • моята мила родна страна
Къде в северната част на Слънчев бряг (около Белвю, Еврика) може да се паркира без да си отседнал в никой хотел?

# 500
До миналата година след хотел Wella и покрай  Ивана Палас сме паркирали в уличките без да е зона. Сега не знам какво е положението. Реално до Еврика и алеята за разходки е на 10 мин.

# 501
Зад Виктория палас и от другата страна на главната улица има платен паркинг. Не мога да помогна с цени.

# 502
  • София
Къде в северната част на Слънчев бряг (около Белвю, Еврика) може да се паркира без да си отседнал в никой хотел?
Платен паркинг има точно на уличката на Еврика, а ако не искате,  в уличките назад се намират места.

# 503
  • моята мила родна страна
Платен паркинг има точно на уличката на Еврика, а ако не искате,  в уличките назад се намират места.

Може ли по-точно ориентир за това "назад"?

Благодаря на всички за насоките!

# 504
Здравейте,  ще може ли мнение за хотел Нирвана в Слънчев бряг.
Някой почивал ли е там миналото лято?

# 505
Здравейте,  ще може ли мнение за хотел Нирвана в Слънчев бряг.
Някой почивал ли е там миналото лято?
Не съм почивала в хотела, но и аз го гледах. Пише, че готвят турски готвачи, което според мен е добре. Пише, че има и шезлонги на плажа. Аз го гледах, но решихме да запазим хотела от миналата година. В нашия хотел също готвеха готвачи от Турция и храната беше превъзходна, както хотелите в Анталия. Миналата година останахме много доволни и сега не ми се рискуваше с нов хотел. Но според мен и този ще си заслужава.

# 506
В кой хотел бяхте?

# 507
# 508
  • София
Здравейте,
Имам един въпрос. Децата ми имат предложение за лагер в Слънчев бряг в хотела, в който е сниман сериала "Съни бийч". Проверих в нета и видях, че това е хотел "Империал Палас". Четох коментари и се хванах за главата. Някой посещавал ли го е скоро, наистина ли е толкова зле?

# 509
  • София
Здравейте,
Имам един въпрос. Децата ми имат предложение за лагер в Слънчев бряг в хотела, в който е сниман сериала "Съни бийч". Проверих в нета и видях, че това е хотел "Империал Палас". Четох коментари и се хванах за главата. Някой посещавал ли го е скоро, наистина ли е толкова зле?

Впечатленията на приятели от 2023 г са: " Никога повече там" .

Общи условия

Активация на акаунт