Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 873
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
На мен ми е чудно с посудата какво е станало.  През юли нямаше мръсна посуда. Нито миналата година.

# 436
В ресторанта на МБ по-рядко засичах недобре измити чинии, но в Созопол беше често явление, затова носех мокри кърпи, а мръсни чинии гледах да внимавам да не взема (като има навалица в ресторанта нали трябва все пак и бързо да се действа). Не знам защо така - много туристи и не смогват машините да измият посудата ли, но определено правеше впечатление, явно че недобро. Според мен не им достигаше и персонал и не смогваха с наличния такъв.
А в хотела- жената, която чистеше при нас се стараеше, нямам към нея забележки, но е видно, че самата база е позахабена.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 13:27 от fenyx

# 437
Неизползване на препарати или прекалено кратки програми. Предполагам само.

Но това не е наш проблем. Как пред-ковид-ни години, дори август всичко беше наред ?

Тази година черноморието се пука по шевовете, но догодина не е изключено да ги чака слаб сезон всички курорти. Масово хората са недоволни.

# 438
Търсете си правата, сезирайте институциите !
Управителите са арогантни, но колко бързо станаха милички след като семеен приятел извади камера с лого на национална телевизия. Изтръпна селяка. Да видите как се втурнаха 3 камериерки да чистят. Колкото и да чистят базата вече е леш.
Това ни е последна година там, освен ако не инвестират сериозно в обновяване на базата.

Подал съм лично сигнал в 2 институции, да видим ще има ли развитие.

Мръсни чаршафи, мравки, храната НЕ става. Хигиената е под всякаква критика. Лепнещи маси, лепнещ под.

Дюни ги чака съдбата на Елените.
В момента не инвестират, икономисват от персонал, климатици, консумативи и др.

Една анимация не прави Почивката.
За кой хотел в Дюни се отнася това?

# 439
  • Пловдив
Ако Ковид продължи и ако пак има ограничения за пътувания твърдо бих избрала пак Дюни.Почивах и на друг хотел това лято направих сравнения.Не ме вълнува чак толкова храната и стаята.Важното за мен е да има хубаво море,плаж и да не си късам нервите дали ще има свободни шезлонги и места за паркиране.

# 440
  • Sofia
Много се надявам догодина да няма ограничения! Дано малката гадинка не е толкова вирулентна и да може да се пътува спокойно. Поуляха се нещо нашите МерИнджеЙ по морето тази година, айде стига им толкова!

# 441
Не ме вълнува чак толкова храната и стаята.Важното за мен е да има хубаво море,плаж и да не си късам нервите дали ще има свободни шезлонги и места за паркиране.
Мен пък ме вълнува стаята да е чиста и храната да е добра, тази година често имаше салати, които не са пресни. За плажа, паркинга и шезлонгите и аз съм доволна.
Като цяло съм доволна от почивката, не мога да кажа “ Няма да стъпя в Дюни”, но не мога да кажа и “ Догодина сто про сме там”. С две думи следя за алтернатива 😉

# 442
Харесвам Дюни, но имаше някои неща тази година, които правеха недобро впечатление. Така че казвайте за всяка алтернативна идея, струва си да се обмисли и всеки според приоритетите и предпочитанията ще може да се ориентира, на мен лично ми бяха много полезни дадените отзиви тук
Скрит текст:
(и в Wave темата, като успях да открия в ютуб и доста добри представящи нефирмени клипчета. Там като че ли плажа не ми харесва, според видяното).

# 443
Ние бяхме в МРП за пръв път тази година. Досега сме били в Пеликан (за мен е номер 1, единствено МРП го превъзхожда според мен, че е просто на един хвърлей от плажа), и вилите. Във вилите не бих повторила, освен ако не видя основно да са ги ремонтирали. Останахме много доволни, не им се тръгваше на децата. Дъщеря ми обожаваше анимация + дискотеката после. Семейно насочен комплекс, който е интересен и за подрастващите, има забавления и за младежта, която е сравнително сигурна, ако мога така да се изразя. Видях доста семейства с големи деца, говоря за деца видимо на 16-17 години.

Откъм храна- прилично беше, не виждам голяма разлика с преди. Всъщност когато сме успявали да отидем в ресторанта около 12.30 - всичко е чисто, всичко е подредено, блести. Само 30 минути по-късно е като паднала бомба, нормално е, хора обикалят, малчугани си сипват сами и цапат, нормално е, деца са това. За мен щом си тръгнахме оттам без стомашни проблеми - значи е било екстра. Може би ми липсваше едно по-добро ниво на качеството на храните в другите часови пояси като сандвичи/гироси/пици, въобще извън стандартния ОИ, защото те бяха доста безвкусни/некачествени според мен.

Чистота - много сме доволни, не видях мръсни басейни, плаж, почистваха го едни младежи, които засякохме 3 пъти да сменят торби на кофите, бяха с ръкавици. Стаите също бяха много чисти. Тревните площи поддържани, дървета, растителност.

# 444
Тази година имаше мръсни/неизмити добре чинии и прибори, и на мен ми се наложи да избирам. Нашата камериерка много се стараеше.
Но наистина нямаше голямо разнообразие в ресторант МП, както предходни години.
И да, по-зле ще става, защото няма кой да работи...

# 445
Чашите наистина бяха мръсни. На 90% от случайте имаха остатъци от предишния ползвател Simple Smile затова пиехме от хартиените, които бяха на машината за айрян. Наистина не е приятно!
За чинии не забелязах мръсни.

# 446
От 11 години почиваме в Дюни, но тази година всичко доста под нивото. От вчера 21.08. няма сламки в целия комплекс, посудата е с остатъци от предишни хранения, големите картонени чаши, също се изчерпаха и днес вече и тях ги нямаше в ресторанта на Марината. Нивото много е паднало, нищо общо с минали години. Дано другата година се променят нещата.

# 447
  • There I was on a July morning
Странно е това с неизмитите съдове. Освен да ги мият на някакви по-кратки програми. В началото на юли, хотел Марина бийч още не работеше и ресторантът беше много чист, както и всички съдове.
В р-нт Созопол съм виждала сигурно 3-4 пъти нещо недоизмито, но не беше обичайна практика.

# 448
Здравейте, дами, моля за мнение и съвет!
Днес трябва да доплатя почивката ни в Дюни, която ще бъде в средата на септември.
Хем много ни се ходи на моренце, хем се плаша от това, което прочитам за хигиената тази година.
Вие как бихте постъпили?!
Спокоен ден на всички!

# 449
Здравейте, дами, моля за мнение и съвет!
Днес трябва да доплатя почивката ни в Дюни, която ще бъде в средата на септември.
Хем много ни се ходи на моренце, хем се плаша от това, което прочитам за хигиената тази година.
Вие как бихте постъпили?!
Спокоен ден на всички!
Отиди и се забавлявай!

Общи условия

Активация на акаунт