Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 859
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
И аз казвам същото! Отивай и се забавлявай!
Десет нощувки бях на Дюни от 13 до 23 август с двегодишно дете. Не ми е за първи път, не мисля, че ще ми е и за последен. Няколко семейства изкараха с нас по 5-6 нощувки и нямаше разочаровани. Ние бяхме в Белвил. Хигиената в стаите беше на ниво. Никой не ни е рязал гривни. Вилите са старички и са 3 звезди, не знам какъв лукс се очаква да предоставят. Едното семейство беше настанено в много добра реновирана вила, но не знам коя беше.
Относно ресторантите и хигиената има какво да се желае. Няколко пъти попадах на чинии и чаши с леко недоизмити остатъци. Храната беше по-бедна от други години, но проблеми сме нямали. Изхранвах детето с крем супи от ресторант Созопол и Марина Бийч без никакви проблеми при нея. По въпроса със сламките, не че нямат, но са накарали барманите да ги приберат заради изискванията за пластмаса. Не са били подготвени с някакви еко варианти.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 14:43 от *sve*

# 451
Приключи и нашата почивка в Дюни. Тази година бяхме в Марина Бийч (миналата в Белвил).
Като цяло сме доволни. Беше чисто в хотела и особено външните части.
Бяхме на последния етаж и почти през цялото време се чуваше някакъв тътен/шум, предполагам от климатичната система.
Тази година явно е по-пълно, миналата плажът беше зает до 5-тия ред чадъри най-много,  а сега често и до последния ред имаше хора.
В ресторантите миналата година всички слагаха ръкавици,  а сега почти никой не ги ползваше.
Плажът, анимацията и зелените площи са все така прекрасни.

# 452
Наистина ли не ви е проблем да се храните в чинии с остатъци от предишно ядене и то по време на пандемия? То освен всичко останало е и гнусно, да не говорим какво може да лепнеш така. Извинете, но не се стърпях, ако на мен ми се беше случило щях да отнеса въпроса към управата, придружено със снимков материал. Те са си за затваряне и яки глоби, тук се коментира така лежерно все едно е имало малка паяжинка в стаята.

# 453
  • Пловдив
Ама тези "остатъци" остават от миялни машини и обикновено никой не яде от тях, а всвки маха такава чиния. Навсякъде съм виждала единични такива чинии, във всякаквк хотели, включително и на круиз. Като натрупаш в миялната хиляди чинии, после бързо се вадят, няма и кой да забележи.
Та точно за това е от мухата слон.

# 454
  • au bout du monde
И на мен ми е странно това с мръсните чинии и чаши. Била съм на олинклузив в чужбина. Всичко блестеше, представям си какъв скандал щеше да има за нещо мръсно.

# 455
  • Пловдив
И в Турция в 5* хотели съм виждала такива чинии.Дори и в къщи ми се е случвало след съдомиялна някоя чиния да не е добре измита.Когато има такава я отделете и кажете на някой от персонала.Не правите драма от това.

# 456
То от неправене на драми хотелите ни приличат на това което са в момента. Понеже сме над нещата. Неизмитото означава, че не са били подредени правилно чиниите, а и че привидно чистите явно не са.  И това не е миялната у вас, където се храните трима души и сте от едно семейство, нали? Почивала съм в курорта неколкократно до преди две или три години и не съм попадала на подобни следи по съдовете. Не искам да разисквам повече по темата, за мен това не е ок, още повече че няколко потребители се оплакаха от същото.

# 457
  • Русе
Естествено, че попадайки на такава чиния я отделяш настрани, а не я използваш. Не е за първа година да ми се случва в който и да е хотел и не само в България. Случват се такива неща в 5* хотели навсякъде по света.

# 458
И в Турция в 5* хотели съм виждала такива чинии.Дори и в къщи ми се е случвало след съдомиялна някоя чиния да не е добре измита.Когато има такава я отделете и кажете на някой от персонала.Не правите драма от това.

А когато са 10-15 от 50 ?

# 459
Естествено, че попадайки на такава чиния я отделяш настрани, а не я използваш. Не е за първа година да ми се случва в който и да е хотел и не само в България. Случват се такива неща в 5* хотели навсякъде по света.

Не съм капризна и претенциозна. Ако беше инцидентно,нямаше и да споделя. Говоря за половината чинии да са мръсни. И всички прибори да лепнат! Стига защитавахте хотела вече,хубаво е,че на вас не ви пречи,но нека бъдем обективни
 Постът ми не е насочен към вас конкретно,а към всички, които обясняват че не е голяма работа лошата хигиена в ресторантите

# 460
Нека си знаем интересите и правата. Защитава се комплекса оправдавайки ги с липса на персонал за лошата хигиена в ресторантите, отчасти в хотелите. Базата е амортизирана, храната е с влошено качество.  Оправдана ли е високата цена, само заради хубавите зелени площи, плаж и добрата анимация?

# 461
За мен плажът беше много мръсен тази година Simple Smile
Имаше резени лимон (паднали от коктейлите), които мога да се закълна, че бяха едни и същи. Не се почиства вечер след туристите, само кошчетата се изхвърлят и шезлонгите се подреждат. Та, лимоните стояха 7 дни Simple Smile

# 462
Точно за високата цена не бих се съгласила. Цената в комплекса е разумна, според мястото на настаняване. Разбира се, уточнявам, че последните две години (2020 и 2021) не съм ходила, а лошите отзиви са от тогава предимно. Затова не искам да се исказвам твърде крайно и категорично в защита, но и прекалено вторачване в някои неща са излишни. Понякога като чета коментари дори не мога да повярвам, че за Дюни става въпрос.
Но, факт е, има нужда от обновяване и изглежда имат проблем с персонала това лято. Надявам се да се вземат мерки.

# 463
  • There I was on a July morning
Юли месец навсякъде беше чисто, без да омаловажавам проблемите и без да адвокатствам на комплекса, но това е моят обективен опит. За август - не знам.
Но не е вярно, че плажът не се почистваше - привечер минаваха с машина, отделно, че кошчетата бяха през няколко метра и едни младежи през няколко часа ги изпразваха. Една пластмасова чашка видях захвърлена на пясъка, но момчето с боклука веднага я прибра, минавайки.
За цената вече е относително - зависи в кой хотел е настаняването, кой месец, както и от конфигурацията.
За семейство с 2 по-големи деца е много скъпо, за съжаление така е в повечето хотели. Може да се сравни с хотели, в които децата са "безплатни" до 13-14 годишна възраст и да се прецени къде е по-добрият вариант. Тийнейджърите навсякъде са "възрастни" и за тях сериозно се доплаща, неприятно, но е факт.
За 2-ма възрастни и такива с 1 "безплатно" дете, мисля, че е добра цената, сравнено с други хотели, които предлагат същите екстри включени в пакета ОИ.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 14:27 от Скубиду

# 464
  • София
За протокола, края на юни, началото на юли мръсотия на Дюни не видяхме, нито по чинии, нито по пясъка. Мокри чинии да, имаше. Също понякога не успяваха да разчистят масите навреме, но имаше доста хора и едва смогваха. Дюни не е перфектно, но има много предимства. На когото не му харесва, това е хубавото че има 100тици хотели в Бг, Гърция. Турция и къде ли не. Човек може да си избере друго място.

Общи условия

Активация на акаунт