Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 813
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,

никога не съм почивала на Дюни, и до вчера планувах съвсем друг курорт на нашето черноморие,но плановете се промениха и сега търся други опции.
Попрочетох темите и ми направи впечатление, че резервирате през тур агенции - няма ли опция директна резервация чрез хотела? Съответно и никъде не виждам и цени.
И имам ли шанс толкова късно да намеря нещо за 4 ма, през booking  за избраните дати нищо не е свободно.

# 91
  • Пловдив
За кои дати искате? Ако са съвсем до дни, може да се обадите директно в хотела.

# 92
За кои дати искате? Ако са съвсем до дни, може да се обадите директно в хотела.

За съжаление за избраните от мен дати след 26 юли казаха, че нямат нищо свободно.

# 93
През сайта на Дюни, можете да проверите за всеки хотел поотделно. След като въведете датите през Резервирай има отдолу таб Покажи свободни стаи.

# 94
  • Пловдив
В сайта излизат свободни стаи, проверих за МРП. Не знам вие към кой хотел сте се насочили.
https://www.duni.bg/bg/

# 95
В сайта излизат свободни стаи, проверих за МРП. Не знам вие към кой хотел сте се насочили.
https://www.duni.bg/bg/

Да, видях, но не може да се направи резервация. Много странно.
Звънях на Дюни казаха, че е пълно за тези дати всичко, и на Дива Холидей или нещо подобно беше името, само за МРП имат и то две двойни стаи, което излиза за 4 ма човека за 7 дни над 5000 лв.

# 96
  • Пловдив
Пробвайте през Холидей планет.

# 97
  • София
Има ли някой на Дюни сега? Да каже колко е пълно и как са нещата
Дали ХВ и Белвил се напълниха? Как е вечер в Созопол, струпвания има ли? Grinning

# 98
Има ли някой на Дюни сега? Да каже колко е пълно и как са нещата
Дали ХВ и Белвил се напълниха? Как е вечер в Созопол, струпвания има ли? Grinning
Тук съм, но няма да ви бъда особено полезна. Още не сме ходили да видим къде са другите хотели - Белвил, Пеликан и вилите. Ходихме на аквапарка вчера и не беше пълно, даже бих казала, че това е най-спокойния аквапарк, който съм посещавала. Марина Бийч продължава да е затворен. В ресторант Созопол още не сме влизали. Днес ми направи впечатление, че хората в хотела /МРП/ рязко се увеличиха.
ПП - пропуснах да спомена, че днес към 11 се изваля много силен дъжд, но за около половин час премина.

# 99
  • Пловдив
А водата в морето става ли за къпане? Ние идваме утре и ще пиша, ако някой има въпроси.

# 100
  • София
Добре звучи всичко и ние ще пътуваме натам през уикенда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
А водата в морето става ли за къпане? Ние идваме утре и ще пиша, ако някой има въпроси.
Зависи. Аз обичам по-хладна вода и от около обяд вече ми е супер. Сутрин ми е леко хладна, въпреки че се къпя целодневно Joy
На съпругът ми целодневно му е хладна Joy

# 102
  • София
Танци вечер няма ли? За възрастните ... или само за децата. Да се стоплят татковците Grinning

# 103
  • Пловдив
Има ли вече представления в амфитеатъра?

# 104
  • Русе
А, имало нова тема! Ние сме от средата на август, дотогава дано всичко работи.
Приятно изкарване на всички, на които предстои почивка!

Общи условия

Активация на акаунт