Професионални серии за коса 148

• 61 781
  • 785
  •   1
Отговори
# 705
Сега видях, че шампоанът Фолиген на Меди днес е на промоция ори рибите, за който иска да се зареди.

# 706
Сега видях, че шампоанът Фолиген на Меди днес е на промоция ори рибите, за който иска да се зареди.
Ползвах и код за 5 процента отстъпка от предишна поръчка ( маската на Меди за растеж) и цената стана супер.
Има попадения в тази кампания на Рибката. Ако пуснат серума за растеж на Philip Kingsley или нещо на Напура, много ще се зарадвам.
Вчера намокрих косата с евтинджос розова вода, която по спешност бях взела при едно извънградско пътуване, намазах с Еластайзер, спах и днес измих с Олаплекс  4, сложих по скалпа маската на Меди, а по дължините намазах в крайна сметка балсам 5. Косата е лъскава, но една идея утежнена, което отдавам на това, че май прекалих с маската на Меди, а и бретона ми много порасна, което винаги дава едно усещане за сплесканост. Маската има охлаждащо действие, като друго на този етап не мога да кажа.
Утре ще се замъкна до Сердика да взема шампоана на Меди и още на следващото миене ще го пробвам.

# 707
ivka всички шампоани на марката можеш да ползваш спокойно.Ако има нещо да пада ще падне и си поддържаш скалпа.Аз също нямам косопад,но си ги ползвам редовно.

Искрица това не е оригиналният Миноксидил,бог знае какво има в него.Най-вероятно дерматологът ти е на процент към фирмата производител.Миноксидила дава много странични ефекти,световъртеж,високо кръвно и най-кофти ефекта е окосмяване по лицето.Помисли си дали да го вземеш.
Косопадът на приятелка се оправи от само себе си за 2-3 месеца.Тя не е фен на поддръжката на скалпа,та не ползваше нищо с такава насоченост и пак отмина косопадът.

# 708
Дами, помагайте!

Преди 2 седмици си поднових кичурите и косата ми в момента се разтяга.
На почивка съм и съм си взела това:

Имам Еладтисайзъра с портокал, Еластистейъра, капките на Оуей.
Имам шампоан на Митик ойл за плътна коса и една хидратираща маска.
Казвайте какво от това мога да сложа, за да стабилизирам косата, докато се прибера.
Нямаш много избор.....Еластисайзър на влажна коса сутрин преди плажа. Можеш и малко Oway да му капнеш. Смотаваш на кок и така плажуваш. Миеш с Фолиген еднократно и после маската на Напура. Следващото миене пак фолиген и хидратиращата маска,но я ползвай като балсам. Само изстискаваш косата,нанасяш,масажираш и изплакваш. Слагай капки и в еластистайлъра преди да го нанесеш. Мисля,че с тоя протокол ще изтикаш почивката.
Благодаря, а за след това какво ще ми предложиш да купя?

# 709
Косопада след Ковид точно според мен е в следствие на стреса върху организма от самия вирус, защото е тегав, а ако има и участие на антибиотици съвсем.. аз след прекаран ковид имах 3 месеца постоянно температура 37,1-2, без други симптоми, бях на всякакви лекари и изследвания и се оказа че в следствие на вируса, та косопада е най-лекия страничен ефект и преминава от самосебе си според мен. Да може да се помогне с козметика и витамини, но каквото е тръгнало да пада ще падне. Миноксидил в случая според мен е тотално погрешно предписан и излишен, при положение че се знае за причината на косопада. Искрице, стискай зъби малко, полагай редовните грижи и ще чакаш нови растежи. Лек шампоан, ампулки или тоник след миене, без маслени маски обаче и нещата ще се нормализират. Някакви читави витамини може да вземеш и хубава храна и както Магнолия е писала повече протеин. Като цяло тоя вирус си е удър за организма и месеци след него се усещат тук-таме кофти странични ефекти и шега не бива.

# 710
....
Mediceuticals предлага американски дерматологично тествани продукти, разработени в клинични лаборатории, които решават специфични проблеми на косата и скалпа за жени и мъже като: пърхот, косопад, бавен растеж на косата, чувствителен скалп, прекомерно омазняване, лющене и раздразнения, причинени от дехидратиране.
Продуктите са със различна насоченост,не са  само и единствено срещу косопад, спокойно можеш да намериш продукт подходящ за твоят тип коса,а превенцията срещу косопад може да е бонус към избраната от теб терапия 🙂
Век живи, век учись.... от колко време чета тази тема и купувам разни перверзии за коса и да не знам, че Mediceuticals  били американски! Simple Smile Мерси, Лоринда!!!

# 711
Момичета, и аз реших да си взема шампоана на Фолинген против косопад, тъй като много го хвалите и нееднократно го препоръчвате.
Тъй като нямам хидратираща м, а само б, искам да взема и една м, за да редувам с протеин. Моля ви да ми дадете мнение за тази:
https://www.zlatnaribka.com/30-produkta-s--30-otstapka/dalboko-h … esh-moisture-mask
Мисля, че сте я споменавали, но не съм сигурна дали не е бил друг продукт. Нямам възможност сега да вземам на Мароканойл, тя ми е в списъка, но ще е за след време.
Косата ми е боядисвана. Със съвети от тук си взех чудни неща, но все още имам малко продукти Simple Smile, затова пак се обръщам към вас за помощ Simple Smile.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 09:31 от LiNa_86

# 712
Преди време имах маската на Маракеш и честно казано  не беше нищо особено. Не очаквай дълбока хидратация от нея.
Аз бих ти препоръчала маската чудо на Elеven или Lanza moa moa.

# 713
Преди време имах маската на Маракеш и честно казано  не беше нищо особено. Не очаквай дълбока хидратация от нея.
Благодаря, Viktoria! Да, помня, че бях чела за нея, но явно съм се объркала, че отзивите са +.
Може ли да помоля за линк към продуктите? В рибката откривам на Ланза, но не и маската, а като търся Eleven нищо не излиза.
Само да кажа, че търся по-бюджетна м до около може би 20-40лв.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 10:21 от LiNa_86

# 714
# 715
Здравейте!
С какво да заменя Kérastase Extentioniste Thermique? С изрусена коса съм  и преди бях доволна от тази термозащита, но сега косата ми е някак е безжизнена.

# 716
Marble, пробвай нектар термика. Simple Smile

# 717
И според мен тази маска на Маракеш не струва.

# 718
  • София
Взех си прочутата ампула на Лалга и при мен сякаш имаше обратен ефект. Вярно, че я държах 10-15 мин като терапия, но очаквах лъскава и копринена косаa, а тя като изпръхна и без грам блясък и обем. Много странно. Ще пробвам другия път да в държа 3-4 мин под душа и ще пиша пак. (ползвах половината)

Искам да ви попитам за нещо, което да заглади самия косъм, но маска, не финиш. Нали се сещате в купешките бои има едни балсамчета, май са за затваряне на косъма след боята, искам нещо с подобен ефект, защото напоследък ми стои леко изпръхнала косата и съответно няма голям блясък.
Бихте ли препоръчали нещо Simple Smile

# 719
  • Пловдив
Аз съм очарована от К-водата на Керастаз. Запасих се с второ шише, яд ме е, че скоро в make up беше на супер цена, трябваше да взема и 3то. Косата е много сияеща и подредена.

Общи условия

Активация на акаунт