С какво ви дразнят свекървите? – 128

• 30 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Какви столчета, те на ясла и детска крадина ги карат седнали на коленете на шофьора...

# 661
  • София
Фил, така е, те и не се научават, но там всеки се знае с всеки и докато не стане голям сакатлък, санкции няма.

# 662
  • France
Мани, мани... дори не искам да знам. Тези хора не са ли гледали краштестове?

# 663
  • Варна
Ама чакайте малко, нали тоя брат от чужбина идваше? Те там са бая стриктни в тия неща.

# 664
  • София
Ох бе Фил 🤣. Ти верно отдавна си напуснала, а и може и да не си имала контакти. Повече са на принципа, че са безсмъртни.  Виждала съм 4 годишно с пистолета на баща си.
Не знам добре, или зле е. На места, всъщност живеят без стреса, който имаме в големите градове. В интерес на истината и инцидентите са по-малко, но и аз бих реагирала като Сий.

# 665
  • France
Не си спомням в кой малък град на връх Гергьовден се беше случила една трагедия с едно 3 годишно. Това, че е рядко, не значи, че не се случва.

# 666
Е то дами не е до населеното място а до манталитет.Ти като си ПросТ си такъв и в града и в селото

# 667
  • София
Така е, но... няма как да се променят без санкции, а полицаят е "чичо Митко" с който таткото си пие ракията всяка вечер.
Хай Спийд, това съм го пропуснала, но те явно като се върнат и им се връщат фабричните настройки.

# 668
  • София
Ама чакайте малко, нали тоя брат от чужбина идваше? Те там са бая стриктни в тия неща.

Да, в чужбина са.  Там може и да ползват, но в България- никога.

# 669
  • Наблизо
О Фил ,че ме приказват зад гърба ми,че може и на Мм да дрънкат…Обаче да се правя,че всичко е супер и няма проблем да въртят каквито си искат глупости няма да стане.Както казва майка ми- не съм се намерила на улицата,нито детето ми,че да се оставяме да сме жертви.

# 670
  • France
Аз не казвам да сте жертви. Ни най-малко. Тук е работа на мъжът ти да те защити. И ако говорят в твое присъствие, културно им обясняваш, че не е вярно. И ако настояват - "съжалявам, че така мислиш, но моето мнение е друго". Точка.

# 671
Моята свекърва е измислила нова тактика. Иска нещо да се случи, което ние сме й казали, че няма как да стане. Става дума за това, какво ние да правим в свободното си време - разпределила ни е времето по нейно осмотрение.
Измисля някаква история и започва да ми обяснява, историята е без връзка с това, което тя иска да стане. Аз й казвам да не се занимава. Тя идва при мъжа ми, който е на двора, и започва с други думи да му обяснява същото, и се получава същия ефект. После тя си отива и аз му казвам, че съвсем същото ми е говорила и на мен. Той ми казва: -Ооо, ама тя на мен още оня ден ми ги разправяше тия неща.

Еййй, като си науми нещо тая жена, няма спирка...

# 672
Uncommon, ти да не говориш за моята Simple Smile В състояние е да каже каквото и да е, дори и да си противоречи през изречение, само и само да стане на нейното.

# 673
Нещо нищо не разбрах 😀

# 674
  • Варна
Разделяй и владей. Казали са й, че няма да стане нейната, но тя ги обработва поотделно, барем някой поддаде, че да го използва като лост за да навие и другия. Тактиката обаче не работи, когато двамата дори и поотделно са единодушни.

Общи условия

Активация на акаунт