С какво ви дразнят свекървите? – 128

• 30 465
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Да, де, но тя казва, че свекървата измисляла и ги занимавала поотделно с някаква история, която нямала(!) връзка с искането от нея!?

# 676
Аз пък да ви се похваля,моята вчера ми звънна и говорихме цели 20 мин 😆

# 677
  • София
Не знаех, че ще дойде време да ми стане жал за моята свеки. Нали свекър ми почина, тя вече е в София за постоянно, обаче не зная с кого общува въобще, с мен и децата ми не, не зная с ММ доколко.
Ако говори с някого, е предимно със зълва ми, а тя звъни на брат си да се оплаква. Свеки си е свеки, обаче и зълва ми бързо забрави времето, когато "майка ни даде пари да си купим...., майка ми даде пари за изследвания". Тя била гледала свекърва. Ще гледаш, като живееш в нейната къща и не работиш.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 10:41 от Cuckoo

# 678
  • София
И моята така ме пита ще идваме ли за рождения ден на дъщеря ми ( като изключим, че не знам защо ще искаме да сме точно там за рождения и ден, бях в 9-ти месец и много добре знаеше, че няма да пътуваме.) После ММ ми каза, че и него го питала ще ходим ли.

# 679
Да, де, но тя казва, че свекървата измисляла и ги занимавала поотделно с някаква история, която нямала(!) връзка с искането от нея!?
Факт, така прави. Simple Smile
Тя се беше обаждала на мъжа ми да го пита как да си включи готварската печка, че имало много копчета и как да разбере кое копче за кой котлон е. Та може и нещата да са по-сериозни.

# 680
Уф аз миналия ден се похвалих,че  с мойта сме говорили 20 минути…А днес се оплакала на ММ,че заради мен и били свършили минутите…Егати наглата жена…наду ми главата после аз съм я държала на телефона…Ей ядосах се много !

# 681
😁😁 ами следващите разговори по 1 минута и да не се чуди защо 😁

Моята пък я набедих ,че е скръндза. А тя взе ,че дойде и донесе 1 торбичка меки череши и 1 парче торта на една седмица. Аз кърмя, тя ми носи развалени храни 🤣

# 682
NewMama,
От това по-лесно няма. След 5 минута прекъсваш свекървата под предлог, ме ще и свършат минутите, нали така се оплакала на сина си и затваряш телефона. Е, ако искаш, може и от първата минута, но нека бъдем учтиви и оставим 5 минути.

# 683
😁😁 ами следващите разговори по 1 минута и да не се чуди защо 😁

Моята пък я набедих ,че е скръндза. А тя взе ,че дойде и донесе 1 торбичка меки череши и 1 парче торта на една седмица. Аз кърмя, тя ми носи развалени храни 🤣

Аз съм в 9ти месец,и само ми се обяснява как другия и син се родил само 2 кг и с заплетена пъпна връв около вратлето…ами не е нормално.

# 684
  • София
Еее тея нервиииии, моята е яко изнервена от жегата, парите все не и стигали като и се събират около 1000лв на месец за сам човек
,,защо не взехте преди 2 м креватчето, имахте пари, ще носиш смао рокли, само да си имала късмет да качиш пак 15 кг

# 685
Ох мойта си заминава в понеделник... нямам търпение. Не, че чак толкова ми пречи, по-скоро ме развеселява, но мъжа ми много й се дразни и е все нервен тази седмица. То едни коментари за всичко, все наклон да дава как да си живеем живота. Компоти ме праща да правя /имахме много череши/... какво толкова един компот ей така в апартамента, на новата ми фурна Flushed А пък като я чух да казва на детето, че бил лош, инатест и други подобни направо откачих. Ей вижда го два пъти в годината и големи изказвания си позволява.

# 686
  • София
Еее тея нервиииии, моята е яко изнервена от жегата, парите все не и стигали като и се събират около 1000лв на месец за сам човек
,,защо не взехте преди 2 м креватчето, имахте пари, ще носиш смао рокли, само да си имала късмет да качиш пак 15 кг
Тука пък нищо не разбрах. креватчета, рокли, кила и 1000 лева Rolling Eyes

# 687
  • София
Тука пък нищо не разбрах. креватчета, рокли, кила и 1000 лева Rolling Eyes
Казвам че дава много акъл!

# 688
  • при късмета
А на мен ми стана интересно как се прави компот на фурна.
Колкото повече си мълчите, толкова повече акъли ще се сипят. Имате усти и вие

# 689
А на мен ми стана интересно как се прави компот на фурна.
Колкото повече си мълчите, толкова повече акъли ще се сипят. Имате усти и вие
А де, и аз това се зачудих 😄. И си викам да ви имам проблема.

Общи условия

Активация на акаунт