С какво ви дразнят свекървите? – 128

• 30 451
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
О, идея си нямам как се прави компот Joy не разбрах как искаше да го правя... Аз си отговарям подобаващо в мой стил "а да бе, само компоти ще правя, че си нямам друга работа". Все едно не ме познава от години Rolling Eyes За детето също ясно казах такива неща да не чувам ама трябва всеки ден да го казвам. И все ми тряска вратите и багажника на колата, ей откачам и всеки път й казвам "не тряскай вратата, сложи си колана". По сто пъти едно и също, ами омръзва...

# 691
На котлона е имала предвид да го завариш.Егати компота , един ,два с тенджерата.
Но ако са много можело сокче да си направиш, заваряваш, прецеждаш, малко захар   и лимонтозу и в каната на масата.С лед.
Ама с бебе само до сокчета и компоти ти  е.Тя що не направи и да ви даде.

# 692
  • Варна
Ох, и аз много се дразня от това с вратите. Значи, блъсне ли ми някой врата, способна съм да раздавам шамари. Не само на колата, и вкъщи и т.н.

# 693
Приготвяме се да ходим при нашите и свекито цъфна на вратата Flushed
Деверът имал работа тук и тя решила да използва превоза и да дойде да ни види, че много и доскучало вкъщи. Това без предупреждение без нищо.
ММ не е вкъщи, имаше малко работа и излезе, уговорихме се да потеглим към 12-13 часа.
Моля, дайте ми съвет как да и кажа, че трябва да излизаме, без да се разсърди? Както и да го кажа ще се нацупи знам. А, и няма какво да я правим вече, девера я остави и изчезна.

# 694
Вземете я с вас на гости при вашите според мен.

# 695
  • Варна
Директно. Очаквам съпруга ми, с който ще пътуваме на обяд. Планирали сме го преди дни. Вариант е и  сина и да я информира.
Къде живее свекървата?

# 696
Вземете я с вас на гости при вашите според мен.
Приготвяме се да ходим при нашите и свекито цъфна на вратата Flushed
Деверът имал работа тук и тя решила да използва превоза и да дойде да ни види, че много и доскучало вкъщи. Това без предупреждение без нищо.
ММ не е вкъщи, имаше малко работа и излезе, уговорихме се да потеглим към 12-13 часа.
Моля, дайте ми съвет как да и кажа, че трябва да излизаме, без да се разсърди? Както и да го кажа ще се нацупи знам. А, и няма какво да я правим вече, девера я остави и изчезна.

То май при тях няма вариант в който да не се обидят… 😏

Ами ако не се обичат много? Само ще натоварвт обстановката 🤔

# 697
Добре, бе, хора, семейства създавате, а ви е страх от родители. Верно ли тя седи у вас, ти беснееш вътрешно и чакаш някой от форума да ти каже какво да направиш със собствения си живот и планове? Човек, като порасне, се налага да си "цапа ръцете". Защо изобщо я пусна и мълча на вратата, сега се чудиш къде да я пратиш? Мрънкането си е мрънкане, има повод, ама и тука всички искат да излязат бели и добри и светът да стъпва на пръсти около тях, ами не става така.

# 698
  • France
Казва се директно. Още от вратата. Най-добре : супер, че си дошла, така сутринта ще се видим с теб, а следобеда - с моите родители.

# 699
Наистина, няма вариант да не се обиди. Сега ще се почне едно цупене и мрънкане.
Тя живее с девера на 60 км разстояние. Ние бяхме там миналата седмица.
Мисля, че го прави нарочно вече.
Не и казах нищо, защото всяка моя дума се разбира погрешно и се изопачава. В отсъствие на сина и наистина не смея да говоря с нея, защото го преразказва по друг начин и успява да ме изкара виновна.
А ако и го бях казала директно на вратата, щеше да каже на сина си, че съм я изгонила и не я искам.
Ще ги оставя да се оправят двамата.
Писна ми вече от драмите на тази жена.

# 700
  • Варна
Казваш й, радвам се, че се видяхме. Чакам мъжа ми да се върне на обяд и имаме ангажимент. Тъкмо ще използваш нас за превоз за да се прибереш.

И я закарвате обратно у тях, а вие тръгвате към вашите. Да, повече път, ще се забавите, но по-добре така отколкото да я взимате с вас.

# 701
Като знаеш, че няма как да се прибере сама, още като цъфне на вратата й казваш, че в 12 излизате, да си прецени и деверът да не си е тръгнал.

# 702
Значи имаш проблем с мъжа си, което всъщност е единственото, което трябва да те интересува. Какво да ти кажа, решила си да влачиш някакъв товар, абсолютно немотивирано за мен, и се тровиш по собствен избор.

# 703
Аз не бих могла така да изгоня свекърва си, от елементарно уважение към мъжа ми. Много сте хард...

# 704
Бианка, това е свекървата, която идва всяка събота да им прави закуска Simple Smile
Една събота може да й се каже, че имат други планове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт