С какво ви дразнят свекървите? – 128

• 30 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Моята пред мене само прави физиономии ,а на мъжа ми му се обажда после да ходи в тях да си поговорели. И той се връща след 1 час и е ядосан ,защото все нещо съм била направила и майка му плачела 🤣
Аз като ти казвам за курса ...Joy Така беше при нас в началото , като й се връзвах . После й пуснах няколко капана , за да види и мъжът ми ( въпреки , че си я познава ) и сега нещата са ОК . Не казвам да го настройваш срещу майка му , далеч съм от тая мисъл .  Давам ти пример , като " млада булка " я посрещам аз у нас . Започва нашата с тирада от въпроси - това колко струва , това що така правиш , много харчите .... в един момент го обърна на обиди към сина й , към мен , щото детето не иска да ходи при нея ( просто се стряскаше от масивните и възгласи , сигурна съм , че искаше и съседите на последния етаж да знаят , че е дошла ) . Понеже няколко пъти пак беше ставало така и мъжът ми си правеше оглушки и само повтаряше , че нещо не съм разбрала , я записах с телефона . Вечерта му разказах какво се е случило и като каза , че нещо не съм разбрала му пуснах записа. Повече дума не обели , извини ми се и каза , че не е очаквал майка му да си позволи да се държи така и с мен . Единственото нещо , което не трябва да правиш е да не се караш с него и да не тръгваш с обиди към майка му . Всеки ще защити майка си , каквато и да е . Трябва спокойно да му покажеш каква е , това ще е достатъчно кофти за него .
HighSpeed ядосан е , защото " мама " е плакала , колко е наранена .

# 631
И при мен така - свеки пред ММ и другите е божа кравичка, останем ли само двете се започва с наставленията, че чак и настоява по нейния начин да се правят нещата (най-вече за детето, което ме изкарва извън кожата ми). Ако заповедите й не се изпълнят, мъжът ми се привиква за разговор насаме и след това и той се прибира ядосан и се започва драмата. Явно не съм единствената в такава ситуация. Как се постига обаче това да се виждате със свеки само в присъствието на мъжете и във вашите домове без да има сърдити ? 😃

# 632
  • Варна
Абе, тез мъже марионетки ли са, не разбирам. Привикала го, той тича, връща се обработен и дресиран, демек възстановени са фабричните настройки, и драмата вкъщи започва.

Това със записа явно е било добра идея и е проработило Simple Smile

# 633
Лесно се постига, не я каниш, когато го няма и не се виждаш с нея без него.

# 634
  • France
Не може ли да му кажеш на ТМ, че искаш да се виждаш с майка му само в негово присъствие. Аз пък не мога да разбера как се виждате със свекича без него. Не сте си приятелки да пиете кафе заедно!?

# 635
Живеем в един град, случва се да се виждаме и без него, все пак той работи. Тя винаги има “работа” когато той си е вкъщи 😉 и не идва, иначе този разговор съм го водила с ММ за виждането само в негово присъствие.

# 636
И аз се чудя какви са тия срещи със свекървата без мъжа като не се разбирате.

# 637
Ами имай и ти работа, когато него го няма.

# 638
Ами имай и ти работа, когато него го няма.

Имам малко бебе, каква работа да си измисля, че да не съм си вкъщи? За час-два през деня, ок, но по цял ден?

# 639
Тя ти се явява вкъщи без оглед дали е удобно ли? Ей така, когато си пожелае? Аз и вкъщи имам неща за вършене и време за невършене. Лампи ми светят само по мое желание.

# 640
  • France
Ами няма да се виждате и толкоз. Точно защото имаш малко дете трябва да имаш нон-стоп извинение. То спи, то яде, извела си го, готвиш, чистиш. Най-добре не ù вдигаш цял ден под предлог, че си с изключен звук на gsm. Звъниш ù вечерта, когато ТМ е там.

# 641
Аз съм отказала категорично срещи с нея без негово присъствие, точно заради тея лъжи после.
Нормално е майка му като му звънне ,че има нещо да говорят той да откликне, тя си започва с тирадите, той уж си я познава, но все пак му  е майка. Не му е хубаво да му реве. Ние отдавна не се караме заради нея, той започва сам да вижда ,че тя ми прави напук и извърта нещата. Иначе това със сълзите съм го пробвала, минава. Ама той човека ква вина има ,че майка му е такава актриса, че да го въртя него така. Тя просто си го е възпитала, че по-важно от майката няма. Даже постоянно му се напомня "Трябва да обичаш майка си завинаги, защото тя те е дарила с живот" 🤣🤣 после снахите манипулирали мъжете.. майките си ги обработват както си искат 🤣

# 642
Ами няма те ако идва непоканена, два пъти като не й отвориш съм сигурна, че ще спре да идва без да сте се разбрали.
Ако звъни, в момента не е удобно и толкова. Ще се виждаш с приятелка, бебето спи, готвиш и т.н.

# 643
Обичаш майка си завинаги, но не по тази причина, защото и децата знаят как се дарява живот.Нататък  е важното.

# 644
У дома и нашите, и свекърите идват след предварително обаждане и въпрос :Удобно ли е?. Ние у тях, също. Никакви драми. Както ги научиш.

Общи условия

Активация на акаунт