Така беше при нас в началото , като й се връзвах . После й пуснах няколко капана , за да види и мъжът ми ( въпреки , че си я познава ) и сега нещата са ОК . Не казвам да го настройваш срещу майка му , далеч съм от тая мисъл . Давам ти пример , като " млада булка " я посрещам аз у нас . Започва нашата с тирада от въпроси - това колко струва , това що така правиш , много харчите .... в един момент го обърна на обиди към сина й , към мен , щото детето не иска да ходи при нея ( просто се стряскаше от масивните и възгласи , сигурна съм , че искаше и съседите на последния етаж да знаят , че е дошла ) . Понеже няколко пъти пак беше ставало така и мъжът ми си правеше оглушки и само повтаряше , че нещо не съм разбрала , я записах с телефона . Вечерта му разказах какво се е случило и като каза , че нещо не съм разбрала му пуснах записа. Повече дума не обели , извини ми се и каза , че не е очаквал майка му да си позволи да се държи така и с мен . Единственото нещо , което не трябва да правиш е да не се караш с него и да не тръгваш с обиди към майка му . Всеки ще защити майка си , каквато и да е . Трябва спокойно да му покажеш каква е , това ще е достатъчно кофти за него . HighSpeed ядосан е , защото " мама " е плакала , колко е наранена .