Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 393
  • 611
  •   1
Отговори
# 120
вчера си загубих деня да сканирам листовките...стигнах до едната страна на 80-те броя, докато не дойде шеф, и ме светна, че ги намерил из торентите ooooh! Ма не ма питайте къде, не успя да ги отвори вчера..

та начи - записва ми ги на диск (ще го юркам днес, да не забрави), и ако мога да услужа на някой - да свирка  Laughing

Мотка е моят шеф, мотка! Само ракетно прехвърча през офиса, обеща, и пак ще забрави, тва ясно. Надявам се, тия дни до нова година  Laughing да ми ги даде.
Ок, който иска - нека ми пусне мейл на лични.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 12:29 от Чесън

# 121
много ще съм благодарна ако ми направиш тази услуга

# 122
  • out of space
Ерика ... при кого беше . Аз се паднах при мъжа ... от 10  до 2 и 30 лафчета и убиване на времето .
Жалко че не успяхме да се видим Sad .

Ми при никой...успах се и не отидох  Embarassed

# 123
Аз също имам листовки в компа,ако някой иска може да му ги пратя(няма проблем).

# 124
Аз днес си подадох документите в КАТ за книжката. Има нормална и бърза услуга. Бързата е за 3 дни, като на третия е готова и струва 40,30 лв. В четвъртък следобяд  ще ми е готова.  newsm44

# 125
Вчера си взех листовките  bowuu Сега продължавам вече само с кормуването  newsm01  Така като гледам до февруари ще си взема всичките 24 часа  Crazy

# 126
Момичета и аз от много време искам да изкарам курсовете.
Сядах вече два пъти зад волана и понаучих някои основни неща като тръгване,спиране с полусъединител,тръгване и спиране по баир и наклон...но искам и професионално обучение.
Можете ли да ми препоръчате някой свестен инструктор ва района на Военна болница-там ми е работата или в района на кв.Младост-София,там живея???

# 127
Момичета и аз от много време искам да изкарам курсовете.
Сядах вече два пъти зад волана и понаучих някои основни неща като тръгване,спиране с полусъединител,тръгване и спиране по баир и наклон...но искам и професионално обучение.
Спри с обучението, което водиш в момента. После на някой професионалист може да му бъде трудно да те отучва от погрешно взети уроци. А и човекът, който те учи едва ли има чифт педали в краката си, за да реагира.

# 128
вчера си загубих деня да сканирам листовките...стигнах до едната страна на 80-те броя, докато не дойде шеф, и ме светна, че ги намерил из торентите ooooh! Ма не ма питайте къде, не успя да ги отвори вчера..

та начи - записва ми ги на диск (ще го юркам днес, да не забрави), и ако мога да услужа на някой - да свирка  Laughing

Ок, който иска - нека ми пусне мейл на лични.
Искам да питам за листовките да ли са на "зелана вълна" или не. Ако не са ако може пратете ми ги

# 129
И аз да се запиша,днес ми беше 10h. кормуване #Crazyспоред мен се справям добре,а според мъжо ми #Cussing outне ставам за шофьор все още. Twisted EvilМоля ви кажете ми кога ви казаха че е датата ви за изпита newsm78че моя инструктор нищо не ми казва newsm78,,-Има време,за празниците ще имаш книжка!"  да ама кога ,не казва newsm78 #2gunfire

# 130
http://kat.bgpal.com/  листовки на КАТ
http://www.maverick2000.net/ZDP/zdp.htm   ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА

http://maverick2000.com/instructor/db/upr.html още едни листовки

# 131
Торента с листовките и аз го имам, но те са на Зелена вълна и имат много грешки.
По-добре ползвайте първия линк, който е пуснала vpam или печатните.

Аз изкарах вече 4 часа, но не съм очарована от себе си. Правя едни и същи грешки, не се сещам да сменям скоростите всеки път, пускам по-рязко съединитела и колата редовно придърпва  Sad Решила съм другия път да отида с други обувки. Ботушите ми са с дебела подметка и платформа и ми се струва, че не усещам педалите добре. Или поне се надявам това да е причината.
Хубавото поне е, че съм спокойна в колата и се хиля като ми правят забележка, нооо на изпита няма кой да ми се хили насреща  Crazy

# 132

Erica, Lilly и всички, които са минали листовките - кажете тези верни ли са или не?! Rolling Eyes Преди време бях започнала да решавам по тях, но някой каза, че не са актуални! newsm78

# 133
  • в ябълковата градина
Аз си взех кормуването. Ама сега май трябва да се отиде на някаква лекция за първа помощ в БЧК. Имате ли информация. Аз се обадих и струва 25 лева. Задължителна ли е?

# 134
  • В центъра на Вселената...
Аз си взех кормуването. Ама сега май трябва да се отиде на някаква лекция за първа помощ в БЧК. Имате ли информация. Аз се обадих и струва 25 лева. Задължителна ли е?

Задължително е ....иначе няма да ти дадат книжка CrazyМомичета, я казжете какви документи ще ми трябват за ваденето на книжката.Медицинското само от психодиспансера ли трябва да е , или е нещо по подробно

Общи условия

Активация на акаунт