Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 433
  • 611
  •   1
Отговори
# 135
Медицинско можеш да си извадиш от личната срещу 10 лв.
Бчк
двете свидетелства за взети изпити - листовки и кормуване- от инструктора
снимка
Друго не се сещам- ще допълня, ако измисля още нещо newsm78

# 136
Медицинско можеш да си извадиш от личната срещу 10 лв.
Бчк
двете свидетелства за взети изпити - листовки и кормуване- от инструктора
снимка
Друго не се сещам- ще допълня, ако измисля още нещо newsm78
Може би и таксата  newsm78

# 137
тези листовки на КАТ може ли да се видят отговорите някъде за да си броя грешките

# 138
И в двата варианта които сам дала програмите ти броят грешките. Ако нещо не ти е ясно прочети в правилника и готово Simple Smile

# 139
# 140
Препоръчайте ми някой инструктор,моля ви!

# 141
Може ли някой да ми прати файл с листовките,искам да си ги разпечатам?

# 142

Erica, Lilly и всички, които са минали листовките - кажете тези верни ли са или не?! Rolling Eyes Преди време бях започнала да решавам по тях, но някой каза, че не са актуални! newsm78

Ми и на мен така ми казаха за тези (и то във форума), затова не решавах по тях. Са се сетих, че май от мен тръгна слуха тук, ма честна дума - виж Simple Smile

Моля, не съм записала нищо, казах - от шеф зависи, явно аз ще пращам мейл на лични, щом на мен не пращате.

Най-добре, за кой ли път го казвам: учебното помагало на Труд, идеално се учи по него!

# 143
Торента с листовките и аз го имам, но те са на Зелена вълна и имат много грешки.
По-добре ползвайте първия линк, който е пуснала vpam или печатните.

Аз изкарах вече 4 часа, но не съм очарована от себе си. Правя едни и същи грешки, не се сещам да сменям скоростите всеки път, пускам по-рязко съединитела и колата редовно придърпва  Sad Решила съм другия път да отида с други обувки. Ботушите ми са с дебела подметка и платформа и ми се струва, че не усещам педалите добре. Или поне се надявам това да е причината.
Хубавото поне е, че съм спокойна в колата и се хиля като ми правят забележка, нооо на изпита няма кой да ми се хили насреща  Crazy
Смайли, първият линк на vpam и листовките на Зелена вълна са абсолютно идентични! Дори номерата на листовките съвпадат.

# 144
Стрелче, и аз днес седнах да си решавам оригиналните листовки (издание на Труд). Преди това направих 15-тина от сайта, за който питаш. Май хванах грешка. Механично дадох същия отговор според вярното от интернет-листовките, а този път беше друг.
И си имам един инструктор за бой. Явно имаме разминаване в представите за педагогика. Чудя се дали следващия път да не кажа какво мисля за нервните изблици. При мен това поведение води до пълно игнориране към подвикващия.

# 145
от къде да взема тези листовки на труд?

# 146
Мъжът ми последния път ми каза, че ги е видял в "Метро". Иначе попитай инструктора дали не може да ти ги набави. Аз моите го имам от него.

# 147
В книжарници Труд, би трябвало да се продават. На мен лично инструктора ми ги даде.

# 148
ОК PeaceМЕРСИ.

# 149
И да се запиша кьм каращите курса. Ходя на лекции за закона и на курмуване-в седмицата по 3 дни. Всьщност до сега сьм карала 5 пьти. Мисля,че инструктора много ме стресна. Като вляза в колата и цялата се напрягам и притеснявам. Миналия пьт на едно крьстовище в Тракия колата загасна,аз не вьртя волана ,той ми се кара ooooh! Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт