Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 442
  • 611
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
аз съм ветеран, с книжка отпреди 14 години Simple Smile А кола за каране се появи чак сега. Лошото е, че трябва да се престраша да карам из града, а като ги гледам как карат, хич не ми идва вдъхновението. Като карах курса, бях страхотна фурия, много ми харесваше, а сега не смея дори да подкарам из квартала. Днеска си дадох телефона на инструктора, утре-вдругиден започвам кормуване. Голяма съм паника...

# 151
Моето кормуване за момента спря и много ме е яд. Close Близо 20 дни пауза ще има, на 4-ти декември са ми листовките. Останалите часове (6-7 мисля са) ще бъдат за поддържане на формата между листовките и градското (и там пауза 2-3 седмици). Ако се класирам за градско тази година, ще е добре Tired

# 152
Аз днес разбрах ,че ще сьм на листовки на 1.12. Днес ме прекараха из едни малки улички-наляво,надясно,паркираликоли,майки с колички ooooh!

Искам да питам на коя фирма решавате листовки?

# 153
Моите са на Библиотека "Трафик прес"

# 154
Мен днес ме наплашиха,че тези на "Зелена вьлна" имали много грешки,пьк аз до сега само тях сьм решавала

# 155
  • out of space
На издателство "Труд" решавах вкъщи. Същите ми се паднаха и на изпита (поне същите въпроси).

# 156
  • Кори Селести
Мен днес ме наплашиха,че тези на "Зелена вьлна" имали много грешки,пьк аз до сега само тях сьм решавала

Аз точно по тях учих и взех листовките без грешка.

# 157
  • На погрешната планета
Аз да ви се оплача, че онзи ден блъснах колата Sad. Лекичък беше удара, на моята кола почти нищо и няма, но аз бях виновна, а и в другата кола на предната седалка се возеше майка с малко дете в ръцете и изживях голам ужас.......Слава Богу, че нищо му нямаше, направо имах чувството, че ще умра като ги видях.....

# 158
Аз да ви се оплача, че онзи ден блъснах колата Sad. Лекичък беше удара, на моята кола почти нищо и няма, но аз бях виновна, а и в другата кола на предната седалка се возеше майка с малко дете в ръцете и изживях голам ужас.......Слава Богу, че нищо му нямаше, направо имах чувството, че ще умра като ги видях.....

Ужас! И аз в неделя шофирах за първи път друга кола, с мъжа ми, бавничко и внимателно и грешно се пристроих след завой в друго платно и засякох лошо друга кола.  Sad Добре, че другия шофьор реагира на време.

# 159

Лелееее представям си какво си изпитала. И мен много ме е страх да не нправя нещо такова,че каквато сьм паника.

Аз точно по тях учих и взех листовките без грешка.

Обнадежди ме. Онзи господин от школата,който ми каза това ми разказа ,че в "Господари на ефира" имало предаване за тази фирма и как едно момче се готвело по тяхните листовки и го скьсали. Днес ще ходя да тьрся тези на "Труд"

# 160
На издателство "Труд" решавах вкъщи. Същите ми се паднаха и на изпита (поне същите въпроси).
И при мен така. Листовките бяха същите. Аз съм много доволна от тези на ТРУД.

Направете един списък, кой кога е на изпит. Всеки ден влизам в темата да видя кой ще се похвали, ама не виждам Crossing Arms

Мама Мери, ужасно преживяване. Какво се случи? Защо инструктора не е реагирал? Важното е, че всички сте живи и здрави Hug

# 161
Аз сьщо така искам да попитам вие как се явявате на изпит? Пьрво листовки и сьщия ден курмуването? Или листовки и след известно време курмуването?

При нас( В Пловдив) пьрво са листовките и след известен период е курмуването?Но май това вжи само за Пловдив.

# 162
 Здравейте, и аз съм на листовки в събота /25.11/, обаче намерих няколко грешни отговора в листовките. Видях, че сте писали за "Зелена вълна", мойте са такива. Мисля, да отида на проверовъчен в четвъртък, но какъвто съм карък, там ще ми се паднат вярните листовки  Crazy

kremena, първо листовки, след това дата за кормуване.

# 163
  • Варна
Хайде и аз съм вече с две кормувания, засега съм само на полигон.Карам при Миглена Василева- много съм доволна, изключително спокойна е и не повишава тон  Simple Smile Много ми е трудно на тея обратни завой , не заради друго, ами доста ми се оплитат ръцете и тя все ми обяснява и аз все продължавам да ги оплитам Embarassed

# 164
аз най-накрая отивам в БЧК: петък, от 16ч. Некой друг?? Simple Smile

Alabala, моят инструктор ми наду главата за волана - как точно се държи, докат не се научих..  ама ми е трудно да го опиша Simple Smile

Тцъ, не се заплитат. Мога да ти давам частни уроци Simple Smile Simple Smile
Ама убий ма, не мога да го обясня така, ооо, нещо се заплетох и аз, сега като си го представих  Crazy

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 18:10 от Чесън

Общи условия

Активация на акаунт