Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 488
  • 611
  •   1
Отговори
# 375
tammy® благодаря за обяснението  bouquet стана имам ги листовките ве4е newsm51

# 376
Мен също ме накарах да сляза от колата докато попълваха картата. Също ми гасна колата, като хлътнах в една дупка. Не те подвеждат, както е написала и r0ksi, но като ти кажат посоката накъдето да караш гледат затова как се престрояваш, даваш ли мигачи, и особено при левите завой спазваш ли даването на предимство на тези, които са за направо и надясно.

# 377
Момичета много сте ни полезни ! Hug Имам чувството ,че моя инструктор не ми казва като направя грешка .Примерно каза .при заобикаляне или изпреварване, ако веднага се върнеш  в собствената  си лента не е необходимо да даваш десен мигач .... newsm78 ..правилно ли е ? И след един завой имаше в моето платно спрял автомобил и аз като го заобиколих се разминахме три коли- спрялата, моята и насрещната кола в чието платно минах...и аз казвам ...май трябваше да изчакам ? той каза ...аа нене няма нужда понякога се налага... Rolling Eyes е не знам аз правилно ли е? А за изпитите -почнала съм ги ноември -заварено ли положение сме или не - парите за изпита на инструктура ли ги даваш или се внасят някаде?
tadela -радвам се ,че съм била полезна Peace

# 378
# 379
Момичета, тъй като съм много разочарована от моя инструктор - изобщо нищо не ми казва, /каквото знам го научих от съпруга ми/ искам да го сменя. Имам ли право на това, след като настоящият вече ми даде дата за теоретичният изпит. Остават ми още осем часа /четири пъти/ кормуване, които тъй и тъй съм му платила и ще трябва да го изтърпя. Ясно ми е, че ще ми се наложи да взема поне още шест допълнителни часа преди да се явя на практически изпит, поне да спра да му пълня гушата на тоя и този път да отида на при гарантирано добър инструктор, който да ме подготви за изпита. Много ви моля, ако някой е запознат с тези неща да ме информира.
Предварително благодаря!

# 380
Рабира се ,че можеш,но от мен сьвет-изкарай си платените при него и после иди при другия. Аз чакам новата дата и сьм си намерила нов инструктор.

# 381
Е, не мога да не се изфукам Laughing Laughing Laughing

Днес си взех книжката, най-накрая. От утре яхвам зеления змей и ще карам, а мъж ми да му мисли защото в началото ще трябва да е с мен Twisted Evil и да не ми се кара, за да не ме паникьосва Flutter

# 382
  • На погрешната планета
Лили, честита книжка  bouquet!!! Пожелавам ти успешно и безаварийно шофиране Hug!!!

# 383
  • Popovo
Честита книжка и от мен. Леко и безаварийно шофиране.

# 384
Лили честито и от мен, Яхай здраво автомобила и да не ти пука.

# 385
 smile3501 smile3501Честита книжка и от мен. newsm10

# 386
Лили, честито и тук! Ще поливаме заедно Wink, само да взема и аз моята.
п.п. ти имай късмета да не ме изчакаш Twisted Evil

# 387
  • София
Честита книжка на всички   bouquet
Можели някои да ме светне, записах се декември месец за да хвана старите цени 350лв. и минала седмица инструктора ми каза, че ме е записал за теория на 5.02 ама ще трябва да му дам 40 кинта + още 60 за кормуването ако взема листовките. А доколкото знам в тези 350 влиза изпита теория и кормуване и ако те скъсат почваш да си плащаш следващите изпити така поне си мисля  newsm78,  а неискам да се разпрявам първо защото е познат и да не почне да се заяжда и да ме скъсат после ей така за спорта  #Cussing out

# 388
Теория 25лв аз кормуването щте питам и ште кажа покъсно

# 389
kimba77, трябвало е да уточниш всичко в началото. Знам колко неловка ситуация може да се създаде именно, защото човека е познат и ти е неудобно да попиташ, но колкото по-навреме уточниш детайлите, толкова по-добре за теб. Моят курс е 350+50, или иначе казано 350лв е курса, а 50лв такса изпити. 110 лв е поправителен на градско, за листовките не знам. Сега нещата са по-различни.

Общи условия

Активация на акаунт