🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 76 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Тя до сега не искаше да ходи да се запознава с родата, но като чула, че един епизод на Сандокан щял да е 50 милиона, бързо си сменила мнението. Пак никой не я светнал, че тия 50 милки на епизод не са само за Джано Joy Но тя като е чула сумата и се е размечтала Joy

Вай, вай, разкатахме я снахата като някакви стари махленски клюкарки Joy Само семките ни липсват!

# 61
Аз викам да й викаме Елка Joy направи си сметката пластмасата набързо, без калкулатор, галиба...  нека ти е адашка, нали няма да се сърдиш Елке? Joy

# 62
Защо да се сърдя? За мен е чест да съм адашка с такава умна, интелигентна и натурална жена!

Смята ги пачките тя без елка, природен талант! После викайте, че не била умна. Айде ти сметни 50 милн. Х 8 епизода, за колко аперитива с приятели ще идат Thinking Joy Не можеш, Грозде, щот не си Диля. Страдай!

# 63
Момичета не се сдържах и ще дам идея .
Значи ДиЕлка става ли за сметките Joy

Направи си Истанбулската фотосесия на Босфора и си хапна турска кухня семейно.
И това с хотела защо така бе Джано ,заведи я у дома ,пусни и нещо от 365 дни.

Грозде ,Мерси за преводите за Сандокан Flowers Hibiscus

# 64
Добро утро,девойки!

Снощи като видях какви снимки сте напусали се хванах за главата!
Явно родителите на Джан са приели снахата или няма накъде след като я води в Истанбул...

От компанията за вземане на коли под наем ...Порше Панамера 4S

Скрит текст:

Да не остана по назад....всички на колаж...Stuck Out Tongue Winking Eye

Желая ви щастлив ден!

# 65
Добър ден, момичета!
Днес навън е горещо…

В началото не вярвах, че мама Гюлдем ще се включи в играта, но тя последва Дилета в ИГ и хареса онази публикация.
До сега фенове критикуваха Джан, че не е запознал родителите си с жената, за която се кани да се жени. След като ще продължава с играта, Джан трябваше да го направи, да се снимат заедно, да публикуват снимки.
И мама Гюлдем продължава с играта – “дъщеря ми”!
Сега очаквам да пуснат и снимка на двете семейства заедно, и циркът ще е пълен.  Joy

# 66
Да ви кажа честно, аз игра не виждам... Виждам само един много объркан в превода мъж,  една хитра лисица и разни статисти за фон на снимките Grinning

# 67
Тази пък агенция за коли под наем... сякаш се подиграва с баджанаците Grinning Grinning за какво ги слага в един и същ ден на стори Джани и Дани Grinning сякаш цирка е малко нелеп и жалък, ами и те се гаврят с двамата сладури.. Joy Joy

ето ги сторитата, сега ви ги свалих, кой знае как се забавляват хорицата Grinning

Менкат си жената, колата (ползват едно и също Порше, вчера ви пуснах фотки на двамата, с номера на колата).. ами май, нашият му е свалил и потника от гърба.. шегата настрана.. мисля си го, погледнете ги Grinning колко му е........ и позите на двамата вижте (ръцете, левият им крак)! Head Band Cry Joy

Погледнете колко Поршета, Ферарита и сума ти и др. коли има агенцията.. https://www.instagram.com/tranquillo.rent/ вижте и сторитата!

Относно вчерашните семейни фотки.. Снимките са правени първият ден от пребиваването на Опасната двойка в Турция.. Как така три дена по- късно, сякаш под КОМАНДА, Джан, Пластмаса, мама и тате, публикуват по едно и също време семейната идилия?!

Все още нямам и идея, кой е шефа на тази просташка пародия...

# 68
Аз пък все съм си мислела, че Джан като малък е искал да стане адвокат, а то било да прилича на италиански боксьор Joy

Според мен адашката им плаща рента на колите, сигурно получава % отстъпка като за Дилетини любовници. Дет' има една приказка... по колата ще ги познаете Joy

# 69
# 70
Дилета е качила 4567 сторита преди малко..

Съвет към Опасната двойка:
Ако сложите 30 снимки в 30 различни дни, но сте облечени еднакво във всичките 30 снимки,
не сте достоверни .. глупави сте!
Nerd Joy

# 71
Джан в Света София People Boy

И като Гроздето спомена сторитата на снахата... Еех, любим Истанбул... Heart Така ми липсва... да не говоря как ми потекоха лигите Joy Повече я мразя, щото е в Стамбула, отколкото, че е с Джан там Joy

# 72
Освен за пиар, те са заедно и за реклами и спонсори.. за пара какво ли не прави човек.. Joy

Бира Корона Wear Crown

Скрит текст:

Повече от скрита реклама, бих го определила като Отрицателна реклама .. Короната дори не може да си представи, какъв спад в продажбите ще има това лято .... Wear Crown Joy

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 18:02 от grozdence.

# 73
Хаххаах след корона-пандемията намерили с кой да се рекламират Grinning Grinning Grinning  Горките от Corona, само с какви неща ще им свързват името Grinning

Иначе моля вижте! И Джано ползва една и съща кола за любовниците си... Ама те верно с Дила са един за друг Joy

# 74
Иначе моля вижте! И Джано ползва една и съща кола за любовниците си... Ама те верно с Дила са един за друг Joy

На кого му пука колко дами са били там.. Joy след като тя се качва в едно и също Порше с различни мъже?
Head Band Joy

Общи условия

Активация на акаунт