🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 77 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, къде си ходила пак да четеш нечии глЮпости, та така си се напрегнала? Аз явно обикалям в теми, в които не се интересуват от Джан. Или, ако изпуснат някоя дума по негов адрес, то тя, макар и отрицателна, не е чак толкова злобна. Вариант е просто да са с широки сърца, като моето  bowuu  , с място за повече от един любимец Wink. Даже и за мъжа ми има Mr. Green Joy

# 616
Грозде, къде си ходила пак да четеш нечии глЮпости, та така си се напрегнала? Аз явно обикалям в теми, в които не се интересуват от Джан. Или, ако изпуснат някоя дума по негов адрес, то тя, макар и отрицателна, не е чак толкова злобна. Вариант е просто да са с широки сърца, като моето  bowuu  , с място за повече от един любимец Wink. Даже и за мъжа ми има Mr. Green Joy

Къде може .. в Teammy-то табики Joy Все се каня да не ги чета .. Grinning

--------------------------------

"Испанката телевизия Антена 3, започва излъчването на Мистър Грешен"

------------------------------------

𝐈𝐌𝐃𝐁 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐦𝐞𝐭𝐫 𝐭𝐨 𝐓𝐮𝐫𝐤𝐞𝐲 𝐑𝐚𝐧𝐤𝐢𝐧𝐠:

Can Yaman е в топ 3 сред турските звезди в IMDB тази седмица
 и 4.381 сред 11 милиона актьори по целия свят.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 18:10 от grozdence.

# 617

Flowers Rose Момичета* с голямо удоволствие
 чета постовете ви,
страхотни хрумки и гифчета,благодаря ви!
Hands V Joy

Joy Heart Eyes Joy

# 618
NEW| francescachillemi__ ИГ пост и сторита : ))

Ето я и нашата Виола.. Прекрасна е!! Nature Sunny

Толкова е съвършена и изящна.. не мога да й се нагледам!
С Джано ще са убийствено красива и магнетична огън двойка!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 22:18 от grozdence.

# 619
Страхотна е! Heart Eyes До колкото разбрах е била Мис Италия Wear Crown Абе, събрали ги Крал и Кралица Heart

# 620
Добро утро,момичета!

Джан гледа Colosseo,снимките са от познатия ни фотограф...

https://www.instagram.com/p/CUDt_tnobNK/

#ДжанЯман & Тудорс Сърбия

От Best movie magazine...

https://www.instagram.com/p/CUDNJQOKZjR/

Желая ви да имате топъл есенен ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 621
Здравейте, рагаци Flowers Hibiscus

Джан от днес сутринта Simple Smile

Включил се е на живо по радио предаване по RTL 102.5.

От предаването се разбира, че звездното трио - Джан, Бова и Аржентеро - е било заедно на рождения ден на Лука Бернабей, собственика на LuxVide.

Водещите определят триото като „Тримата най-красиви мъже, които се подвизават на италианска територия“ Heart Eyes Ами не е лъжа Grinning

Също така, преди да заминат да снимат в Палермо, Джан и Франческа ще бъдат гости на предаването, за да поговорят за #ViolaComeIlMare.

П.С. значи за сега слуховете за общ проект на Триото малко се опровергават...

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 14:36 от Ели-Мели

# 622
Здравейте рагаци Simple Smile

Ели, Злати Flowers Rose Flowers Rose не можем да му смогнем на нашия сладък мечок.. все е в крачка и не пропуска да ни информира къде е, какво прави..
от време на време ни праща и салюти.. и по някое друго бачи и амбрачи също! HeartGrinning

Ето, сега в Стори ни осведомява, че е на снимки за "Мания" в хотел ANANTARA PALAZZO в Рим
Да сме в готовност за яките фотки значи ....Ами, доообре! Чакаме какиното ...... Innocent

Елке, не искам много, много, да си има вземане/даване с това радио.. знаеш кой работи там ... Joy

------------------------------

Бернабей: "Виола като морето" в началото с Яман и Чилеми

РИМ, 21 СЕПТЕМВРИ - На 4 октомври „ще тръгнем за снимките на Viola come il mare в Палермо в нов сериал с Джан Яман и Франческа Чилеми. Лука Бернабей, главен изпълнителен директор на Lux Vide, казва това в прякото предаване на W Italy на Rtl 102.5, с турския актьор и Раул Бова, който е на път да заснеме Дон Матео 13, по телефона.
Бернабей обясни и снимката, разпространена в социалните мрежи, на която Джан Яман се усмихва, заедно с Бова и Лука Аргентеро: „Тримата бяха толкова мили, че дойдоха на голяма вечеря за рождения ми ден - обяснява той -. Тримата най -красиви мъже, които се подвизават на италианска територия, бяха всички заедно, жена ми и приятелите ми бяха много щастливи ". „Празнувахме“, добавя Яман, който се свърза на почивка от снимките в Рим за новия си парфюм. Значи няма други проекти на хоризонта заедно? "Лука със сигурност има големи изненади, че на моменти не общува, но те води там. Той събира енергията си и след това създава", коментира Бова.

https://www.ansa.it/sito/notizie/cultura/tv/2021/09/21/bernabei- … 965407de782c.html

Още едно Стори... Scream пак горещи фотки ще има ... Sweat
Тази Мадона..  се е разположила като октопод до него.. Joy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 16:07 от grozdence.

# 623
Грозде, нашата любима бивша снаха работи в радио 105. А това е 102,5. Тука може Joy

Иначе тази на мадона сега й се е паднало да полежи по диваните с Джано Grinning

Ново стори от Джанича Flowers Strawberry Въх, Джано да не я храни мадоната с ягодки... Тцтцтц...

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 16:42 от Ели-Мели

# 624
Грозде, нашата любима бивша снаха работи в радио 105. А това е 102,5. Тука може Joy

Аз, когато ти прочетох поста, че е бил на живо по радио RTL (с някакви цифри) ... Scream

----------------------------------

Ето го сладкодумкото.. В правилното радио,.. разговаря с нормални и приятни водещи.. Grinning

------------------------

С тези ягоди ни прави намеци галиба Joy май са за снимките.. Grinning пак някаква опасна фотосесия готви .. Nature FireInnocentSweat
Ай ще му се невиди..  Нагъл провокатор! Под сакото гледам, отново е забравил да си сложи риза..  и копчетата, знаем че ги пренебрегва...... Head Band

--------------------------

Малко внимание и за фенките днес..

# 625
Красавец

# 626
Стори от Джан, поздравява Раул Бова, за началото на Дон Матео Sunglasses
Но, не е ли прекалено красивввв??? Joy

"Здравейте #RaoulBova утре започваш да снимаш Дон Матео,
късмет от мен ще се видим скоро "

https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1440344996880678913

Азисия добре дошла! Flowers Hibiscus

# 627
Грозде ти хубаво отговори за ягодките  без да искам изтрих поста че ръчках нещо на телефона.

Така е за много неща може да са.  Ще си хапват заедно с мацката новата колежка.
Фина и нежна е новата рагаца.

# 628

Айдеее отиде коня в ряката....................... Scream Scream Scream

Стори от нашия ...Backstage Mania
Скрит текст:
И отново Dolche&Gabbana  Simple Smile няма други дрехи, освен боксерките ...  Nature Fire

--------------------------------------

Сега пък с две женски... Rolling Eyes

--------------------------------------

Гледам в ИГ и в ТТ .. и след това, тичам бързо тук, за да ви показвам.. Joy Joy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 19:48 от grozdence.

# 629
Азисия, добре дошла Simple Smile

Аз после ще коментирам... ако оцелея...

Общи условия

Активация на акаунт