🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 77 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Елке.. стегни се! Hands V
Казват ми, че ще има още по-интересни Flowers Chili Nature Fire  изненади
Head Band Joy

Може би, следващото стори, ще е как правят компот от ягоди Animal See No Evil Scream Joy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 20:49 от grozdence.

# 631
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, стана ти навик да влизаш с тая култова реплика - Шок, шок, шок! Joy
Ама така е, то с този патрон няма как да е по друг начин.

Сега ... и чаршафите са Долче и Габана, ама галиба ягодите ги е изял, щото ги няма в кадъра. Joy
Бая, бая страници ще ни отидат от темата в "разлистване" на снимките от фотосесията, когато излязат. Crazy

# 632
Стори "Краят на деня"

Скрит текст:

За теб може да е края.. ама ние чакаме ягодите с лед, да видим за какво ти трябваха Джаноу ... Joy

Мислите ли, че по това време на плажа е студено? Thinking Grinning

Профи точно това чакаме.. гризем си ноктите от любопитство Joy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 21:08 от grozdence.

# 633
Хм, по-интересно от това е... да е без гащи... Rolling Eyes Thinking

Стори "Края на деня"... а за нас "Краят на живота" Grinning Grinning Grinning

Ето  Роби и Франко.. снимали се като нормалите хора на фона на морето, а не като Нашия... Grinning

# 634
Музикална пауза рагаци!

Единствен и несравним!

https://youtu.be/HAQ9H-lN4Ac

Малко да разтоварите.. след ексклузивните сторита... : ))

# 635
Мислите ли, че по това време на плажа е студено? Thinking Grinning

Споко, днеска в Рим е било 29 градуса Grinning Не като тука, началото на зимата Cry Където е Джан винаги е горещо Grinning

Джан се е топнал на място около 40 км от Рим. Явно след дългия снимачен ден е решил да охлади страстите Grinning Или са снимали и в морето? Thinking

Женичките го налазиха, разбира се Grinning

Тази пък е някаква служителка на хотела в Рим, в който Джано беше полегнал днеска блажено. Била също политически кандидат. И написала под снимката "Твърде лесно е да си представим по -добър свят с някой като него до вас, но нека не се разсейваме твърде много и наистина да запретваме ръкави, мислейки за околната среда!". Това някакви предизборни лозунги ли са Grinning Жива да не бях, скоро Джано може и за президент да го издигнат Grinning

И едно ново стори от Джан. Явно празнуват края на успешния снимачен ден Tada

# 636
Добро утроо!

22 Септември - Ден на Независимостта!
Честит празник! 🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬

Скрит текст:

Вчера Джан ни заля с много снимки и инфо!Грозде Hug,Ели Hug,благодаря,че ни ги донесохте! Two Hearts

Азисия Hug,срещаме се и в тази тема! Flowers Cherry Blossom

Аз в последно време покрай ремонта и чистенето си претоварих лявата ръка и съм по лекари.
За това само ви чета и се наслаждавам на красотите,които пускате!
Започнаха ми и някои от сериалите,които гледам.Очаквам и други!

Nature Fire Nature Sparkles Nature Boom

тук се е присъединила още една дама...Blue HeartNature Boom

Желая ви усмихната и топла сряда! Flowers Fallen LeafYellow HeartFlowers Maple Leaf

# 637
Добър ден рагаци

Джан ИГ "Тези снимки са направени от Лука Бернабей" @luxvlde #violacomeilmare 🎬 @francescachillemi___ ⭐️

Какво да кажа.. Ами не са ли страхотни??? Греят.. с усмивки сладки : )) Обичам да гледам Джан когато работи .. винаги е  позитивен и вдъхновен.. много е общителен и забавен.. със сигурност на колежката ще й е комфортно!! Joy Той е в стихията си .. личи му колко е щастлив! : )) А, колко са красиви... перфектна двойка ще излезе от тях.. явно работата е започнала. Нека се забавляват на макс!: )) Heart

-------------------------------------------

И стори от Джан
@francescuchillemi @shervoodm @chiaratron @simonacasalari @luxvlde #VIOLACOMEILMARE

Веднага ще бъдат инспектирани всички участници в снимката..Joy  ее не баш веднага де...  по- късно, защото имам някои задачи за свършване : ))

Част от актьорският състав на Viola Come Il Mare:
Can Yaman
Francesca Chillemi
Mario Scerbo
Chiara Tron
и Simona Cavallari

Nature Star

------------------------------------------------

ИГ пост и от Франческа : ))
"Нека започнем да четем сценария ... Радвам се да се впусна в ново приключение. Nature Sparkles"

Ехх, какъв поглед й е хвърлил нашия ... Nature Zap Nature Fire Nature Fire Nature Fire  

-------------------------------------------

Като сме на тема усмивки.. : ))
Ето, море от сладки усмивки за вас рагаци!! Нека ви е усмихнат и прекрасен деня..
Heart

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:02 от grozdence.

# 638
Привет!

Ново от Франчески в #IG...
„Започнахме да четем сценария ...С удоволствие се отправям към това ново приключение. "

Nature FireNature ZapNature BoomRevolving Hearts

# 639
А нашия, гледам е започнал да се закача с нея .. Grinning явно е разсеяна колежката!! Joy
Май лети из облаците .. и не може да се съсредоточи!! Joy

Джанооу, не притеснявай момичето.. още от сега!Head Band Joy

Тя му е отговорила, ама не мога да я разбера.. Grinning транслейтъра е виновен Grinning

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:21 от grozdence.

# 640
Аз разбирам, че Джано я е базикнал, че закъснява, дето имаше стори наскоро, че е сам и Франческа я няма на работа. А тя явно му се заканва, че му припомни за точността докато снимат. А е закъснял, а бой Joy

Ох, големи са сладури двамата. Франческа как го гледа само... Joy Тежко й е, разбирам я Grinning Заслепена е! Но и тя не отстъпва по красота на Патрона! Перфектни са! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 18:40 от Ели-Мели

# 641
Здравейте, момичета!

Стори от Силвия Леуци - Сценарист

https://www.instagram.com/silvialeuzza/?hl=bg

# 642
Джан Яман споделя в Instagram първите кадри в компанията на Франческа Чилеми. Турската звезда е в Палермо за старта на фантастиката "Виола като морето". И обещава искри!

Съучастнически погледи, усмихнати лица и спокойно изражение: Джан Яман и Франческа Чилеми да са на седмото небе. Заедно в Палермо те четат сценариите на фантастичния филм „Viola come il mare“ , новия проект на Lux Vide, който ги вижда като главни герои и който ще бъде излъчен на Canale 5. Главният изпълнителен директор Лука Бенабей ги „папараци/снима“ по време на предстоящите репетиции от първия запис - следващия 4 октомври - и двамата актьори незабавно споделиха кадрите в съответните си акаунти в Instagram.

https://www.vanityfair.it/show/tv/2021/09/22/can-yaman-e-frances … iola-come-il-mare

----------------------------------------

Джано, нашата гордост и красотия, ще им направи целия сериал, защото той е много обичан и популярен в страната им.. Той е педантичен и перфекционист.. 100% ще си измисли необичайни аксесоари, облекла, походка, стойка, погледи, жестове, изражения на лицето, начин на държане на оръжието ако щете ... Grinning защото той не може да бъде като всички останали! Hands V :joy
А ако има любовни сцени.. Божееей не ми се мисли! Вулкана Етна да очакваме!!
Nature Fire Joy

-----------------------------------

Джан Яман и Франческа Чилеми

-----------------------------------

Ето и част от останалия каст, сортирала съм ги като двойки! Grinning

Luca Argentero и Simona Cavallari

Ето я Симона в ролята на Естер Рази от Октопод (за който не се е сетил)
Скрит текст:

-----------------------------------------

Mario Scerbo и Chiara Tron

------------------------------------------

--------------------------------------------

Стори @dolcegabbana_man
Рекламна реклама в рекламата... Grinning Щом Джано напусне дома си, става събитие или реклама ... и митинг
Joy
https://www.instagram.com/stories/dolcegabbana_man/2668465697908724462/

Мони Hug радвам се да те видя Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 23:17 от grozdence.

# 643
Добро утро в първия ден на есента!

Да ви е сладко кафенцето и добро настроението!
Прекрасен четвъртък! CoffeeFlowers Maple LeafYellow Heart

Мони Hug,привет! Two Hearts

#ДжанЯман на Венециансия кинофестивал

От фотографа Россана Виола

https://www.instagram.com/p/CUIly5tKm2x/

.....колажи от ТТ......Nature FireNature SparklesNature BoomBlue Heart

# 644
Привет, рагаци Simple Smile

Следва доста интересна история от сутринта Grinning Grinning Grinning

Имате кафенце от Джано за добро утро Coffee

После Патрона се впуска в лудия римски трафик Vertical Traffic Light

"Пристигам навреме както винаги" и тагнал Франческа Grinning Рошльо сладък! Heart Eyes

Обаче интересно как е стигнал на време в това задръстване, ама нали е Супер Джан!

"Заседнах. Помощ!" Blue Car

"Тъпите светофари! Grinning Ако ги нямаше, щях да стигна навреме"

Все пак Джан пристига в офиса на време! И.. изненада...

"Добър деееен! Франческаааа.. Къде си?" Grinning

https://twitter.com/i/status/1440937775302332418

"Ето я" Grinning

И малко по-късно... "Още я няма"

https://twitter.com/i/status/1440949852972724225

Франческа се включва със стори, казва, че закъснява не по нейна вина Grinning

"Почти съм там, 5 минути и съм там и знаеше, че тази сутрин имам среща, организирана от продукцията за нашата работа, и закъснявам за това, съжалявам ... знам ..."

И разгеле... Франческа идва Grinning И за заскъснението получава подарък - парфюма на Джано!

Франческа: Ти ме съсипваш!
Джан: Не, не, чакай да ти донеса подарък, моя парфюм, за да ме накараш да ти простя.
Франческ: Благодаря, извинете за забавянето

https://twitter.com/i/status/1440950700943552516

Ох, големи са сладури, рагаци! Grinning Джано какъв е долен само! Знае, че Франческа има работна среща и си прави гаргара с нея Grinning Grinning  Оправиха ми деня просто от сутринта! И какъв е извода - закъсняваш - поличаваш подарък от Джано! Ще знам!!!

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 12:26 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт