🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 77 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден рагаци! Heart

Този човек е самото Божие съвършенство!!! Heart

"Днес завършихме четенията с целия актьорски състав. Прекарах чудесно с моите спътници. Отново ми хареса как писаха сценаристите Франческо Демир. Трябва да кажа, че той е супер готин и остроумен герой. Той има шеги с внимание към най -малкия детайл. Той е трудолюбив и пълен с ценности, иска да промени нещата в този свят. Накратко, наистина е добре 😇 Поздравления за всички, чудесна работа ⭐️ Благодаря за тази възможност, много се радвам, че съм сред вас. Надявам се, че съм достоен да го играя. Vio "

П.П. после ще дописвам, че сега влизам в нас.. и съм умряла от глад... а и от новата фотка на Джано, хептен ми призля!! Joy

Айдее почна се с шоуто! Joy Лелее, много се хилих с на Джано сторитата.. ще я побърка тази женица! Grinning Има страхотно чувство за хумор.. Сериалът за нас вече започна! Joy Франческа и тя, бързо му влезе в ритъма на закачките Grinning Няма да им е скучно на колектива, като гледам.. а и на нас Joy

Очите й искрят твърде много .. може и да е обсебена вече ........... Innocent Joy
да й имам извиненията на тази сладурка (прилича ми на сърничка) много е нежна и изписана..
Gift Heart

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 18:30 от grozdence.

# 646
Франческа е страхотна!!! Heart Eyes Красива, лъчезарна, много я харесвам!!!

Още сторита от Джан.

"Франческо и Тури".

Младежът е Джовани Наста. Явно си имаме ново име на герой от сериалчето - Тури. Интересно какво ли ще прави този Тури? Прилича ми на някой стажат-полицай, който ще помага на Франческо и Виола Thinking

"Сандокан, преведен на турски език"

# 647
:
Младежът е Джовани Наста. Явно си имаме ново име на герой от сериалчето - Тури. Интересно какво ли ще прави този Тури? Прилича ми на някой стажат-полицай, който ще помага на Франческо и Виола Thinking

Елке, от утре ще почна да стягам новата тема! Този Тури, ще го турна и него в каста Grinning Като го гледам, няма значение какъв ще го играе.. според мен ще е духче! Невидим! Grinning Мислиш ли, че някой ще гледа Тури, когато Джано ще е там? Елкеее, мисли малко! Joy Интересно й било... Не се интересувай!! Joy Изобщо, другите актьори ще са в пълен игнор, направо ги слагаме в изолация още от сега Joy Joy Оох, спуквам се от смях! Joy И кат' съм се наяла.. Head Band Абе, нека трупат опит и стаж момчетата! Hands V

П.П. И за другия от вчерашната снимка (тази общата) се сетих сега, май Марио се казваше.. Grinning и него го чака същата участ завалията Joy Усмихнал се беше на снимката.. кой та гледа смееш ли се, плачеш ли бе Марио?? Joy Застанал до Джано, и си мисли, че някой го вижда .. Grinning

------------------------------------

"Can Yaman with the hairstylist for Viola Come Il Mare"
Еех, на Мима-фризьорката как й завиждам, че ще бара Джано всеки ден .... Head Band

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 20:41 от grozdence.

# 648
Ох, покрай тази Джанова красота, все забравям да кажа - добре си се завърнала, Мони Simple Smile

Грозде, много си лоша с младежите. Сега им се е паднало да бъдат забелязани покрай Джано Grinning Той ще им предаде своята мъдрост как да подлудяват жените!

Една фотка от Венеция. Някаква инфлуенсърка-певица е дамата. Обаче като й разцъках профила и видях и фотка с Уил Смит. Те това е! Само със звезди се снима момичето! Браво!

# 649
Нашата машинка пак се бъхти по нощите..  Scream Scream  Hands Muscle

ИГ пост..
"Бърз вкус на тренировката ми за деня:
 Db клек над главата
Ръчно освобождаване на лицеви опори
 Db почистващи пода
 Пръст към бара"
- (с транслейтъра превода е супер тъпотията ...) Joy

https://www.instagram.com/p/CULJ4_fsWa9/

Ахх, на кака чистофайника сладък! (пода почиствал бил..).. Joy ти само качвай такива "бързи вкусове" посред нощите.. пък ние ще си носим последствията!! Грижа за нас не бири! Добре сме.. ама няма нищо, ще се опрайм, карай... Ако иска, сега може да ни сложи и едно стори за лека нощ...    Cold Sweat Head Band

Нали треньора му Умут, дистанционно от Турция му води тренировките..

Ей го на.. занимава ме и мен сега дистанционно ...... Cold Sweat

Айде за лека нощ от мен.. rrrrrrrrrrrrrrr Дум тек тек ..
Джано, явно няма да ни пожелае спокойни сънища ...
Wink Joy

П.П. натиснете "Гледайте в YouTube" в черния екран,
ако искате да видите Самото Божество Небесно... преди да затворите очите!
Hands Point Up Joy

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 23:54 от grozdence.

# 650
Добро утроо!

И петък дойде, с дъх на есен и аромат на кафе. CoffeeFlowers Fallen LeafYellow Heart

Благодаря за новите снимки и инфо! HugДжан не ни оставя да скучаем! WinkSimple Smile

🆕🆕🆕
InstaStory Джана....
 Black Nib„Поздравления за постиженията и силата на приятелството“
@macellariroberto @franciomw ".

Приятен ден!

# 651
Злати, Flowers Hibiscus

Грозде, Flowers Hibiscus какви са тези опасни клипове, дето си донесла Grinning Бил чистил Джан... Изчисти ми праведните мисли от главата, за пода не знам дали е изчистил Grinning

Нова фотка от Джано Simple Smile

"Живея в Италия вече почти 10 месеца и мога да кажа, че в този момент от живота ми това прекрасно място в Рим е мястото, където наистина се чувствам като у дома си 👑"

Много се радвам, че Джан се чувства добре в Италия. Личи му! Heart

П.С. Рагаци, аз се скопосах с един коварен синузит и за това малко по-рядко сядам на устройвствата да следя какво, що, че ме болят очите. Разчитам на вас за новинки Hug Да не се чудите, ако постовете ми са едни кратки и вяли, без снимки Grinning

# 652
Привет! Hug

Ели Hug Hug,дано бързо да оздравееш! Hands Pray
Скрит текст:
Изпитала съм го и знам,че е тежко!Ако извършиш това,което ти казах дано ти помогне билката.

NEW| #CanYaman IG Post
„Днес денят не започва с физическа подготовка, а с малко, преди да отида на сценария с моя любим треньор Франческа Рици. Това е работа, която продължава почти 3,5 часа всеки ден и ме кара да се чувствам много комфортно на снимачната площадка. Така ти благодаря.

https://twitter.com/CanYamanMedia

Най-очакваният проект през следващата година! Nature FireNature SparklesNature Boom
bestmovie_mag
Междувременно @canyaman и @francescachillemi___ четат сценария на новия #FictionMediaset, #ViolaComeIlMare ... Снимките започват в Палермо. Идвайки на #Canale5 до 2022 г., той е сред най-чаканите за следващия сезон от публиката на основния поток ... Припомняме ви, че Джaн ще бъде на корицата на нашия #BestStreaming през октомври. Скоро на будките за вестници!

(превод от италиански чрез гугъл)

https://www.instagram.com/p/CUM9gGWqNTz/

пресата в Турция...

Скрит текст:
Так Джан Яман готовится к своему новому сериалу «Сандокан».

Джан Яман, один из популярных актеров последнего времени, показал свои спортивные упражнения, чтобы поддерживать форму и не испытывать трудностей на съемках итальянского сериала «Сандокан».

Актер Джан Яман, прославившийся за рубежом благодаря сериалу «Ранняя Пташка», транслировавшемуся на Star TV, сыграет роль в итальянском сериале «Сандокан».

Джан Яман сыграет вымышленного пирата конца 19 века в ремейке культового классического итальянского сериала «Сандокан».

В настоящее время испытывая ажиотаж от своей новой серии, Яман расширил свой спорт, чтобы не испытывать затруднений при стрельбе по Сандокану и поддерживать свою форму.

Актер, поделившийся своими спортивными моментами в социальной сети, получил высокую оценку.

Сообщается, что 31-летний актер получит 100 тысяч евро (примерно 925 тысяч турецких лир) за сериал из 10 серий сериала «Сандокан».

ЧТО ЯВЛЯЕТСЯ ПРЕДМЕТОМ СЕРИАЛА САНДОКАН?

Сандокан - вымышленный пират конца 19 века, созданный итальянским писателем Эмилио Сальгари. Его приключения были впервые опубликованы в 1883 году. Сандокан - главный герой 11 -ти приключенческих романов. Он известен как «Малазийский тигр» в Южно-Китайском море. Сандокан - пират в романе. Он был предметом множества различных проектов. Снимались фильмы и сериалы.

Каждый сериал и фильм посвящены разным темам. Есть даже постановки, в которых персонажу Сандокана наделяются сверхчеловеческие черты. Однако больше всего подходит для ума и логики фильм под названием Büyük Sandokan, который вышел на экраны в 1964 году. В этом фильме британский флот блокирует город Сандокан. Он убивает семью Сандокана. Сандокан создает пиратскую команду и принимает ответные меры. Командующий ВМС Великобритании похищает племянницу Хиллока - Мэри Энн. Позже между Мэри Энн и Сандоканом завязывается роман.

# 653
Привет!

Ели Hugбързо оздравяване!

стори от Джан
И след час, сега е време да направим репетиция на костюми във Формело

стори от Джан
Mamma mia, това е живот в трафик!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 19:39 от Moni_Di9

# 654
Злати Hug Мони Hug

Браво на Джан! Това е перфекционист! Hands Clap

Постът на Злати ме подсети, че щях да пускам следното резюме, ама забравих Simple Smile

Да видим какво ни предстои в близкото бъдеще:

1. #CanYamanMania нова фотосесия

2. Интервю с Can и Francesca по RTL, преди да започнете да снимате #ViolaComeIlMare

3. Нова реклама и снимки на Tudors

4. Корица и интервю на списание Best_Movie

П.С. В Истнабул малко ли е трафика, че Джано така се диви на римските задръствания Grinning

# 655

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 20:38 от Moni_Di9

# 656
Ели, Злати и Мони Heart благодаря ви рагаци, за обстойното инфо от деня : )) При нашия винаги има в изобилие, новини, фотки, видеа, преса, мнения на фенки и т.н. То и да искаш, не можеш му смогнеш на темпото Joy Интервюта, изказвания, сторита с ежедневието му,...от всичко има и то по много! Joy Знаем го всеки ден къде е, с кой е и какво прави Joy
Например, на днешното видео се разтопих, не мигах! Joy Толкова е прилежен, концентриран и ученолюбив! И е много сладък, рошав и красив! Не стои на едно място нито за минута.. то това си му е постоянното поведение, все шава... Joy

Точно, горе-долу преди година, беше финала на МГ. Тогава си помислих, че кой знае кога ще го видим отново..
След това, той стана лице на игра (Пашата), участваше в няколко предавания в Италия, снимаше няколко реклами на пастата, беше корица на Венити Феър, вкл. и фотосесия и интервю.. Беше гост звезда в "Бог да ни е на помощ", създаде своя собствена марка парфюм.. снима фотосесии за Мания, сега чакаме и реклама!! Онази от онзи ден! Grinning Скоро засне и втора реклама за Тудорсите, в Рим.. Ходи по фестивали, по благотворителни организации, взе и международна награда.. През тази година, тренираше здраво за Сандокан.. (езда, бойни спортове, със саби, огньове.. ехее помня ли вече всичко, ами не! Joy Отскоро се подготвя и за новата роля.. след десет дена почват снимките.. ходи по езикови и театрални школи.. спортува активно, сега от вкъщи  ..Офф, изморих се, да изброявам!! Sad Joy Сигурно съм пропуснала доста, Joy но горе-долу го следя( изкъсо) Joy Че аз ММ не следя така..  Боооже, сега като се замисля, това си е самата истина!! Joy Охх, какво ли прави сега Джано?? :Сигурно се кечи по вратата.. JoyАко е рекъл Господ.. ще видим! : )))) Това е от мен, засега! Joy

Толкова да е сладък, сладък, сладък, сладур сладурски ... Animal See No Evil Animal See No Evil
стискам зъби, заклевам се! Joy

Ели хвани тази усмивка Innocent За теб е! Hug Kissing Heart

------------------------

Просто няма да кажа нищо вече....

# 657
Здрасти мили момичета, след леко отсъствие, но не и от вас пак съм тук.Kissing Heart
Господин съвършенство, леко май се заиграва с нас и петък вечер
Нищо че той доста ни разхлопва и мисли и фантазии че и сърцата в последно време. Но многооо добре му се получава.
А каква страхотна комбинация са вече с тази италианска сладурана не е истина, адски са ми забавни и готини, голяма купон ще пада с тях.

# 658
Добро утро,момичета!

Благодаря за новите неща,които сте пуснали за Джан!
От всичко има,както е писала Гроздето Heart!
И да искаме не можем да скучаем! Simple Smile

Ели Heart Мони Heart Black Heart,добре завърнала се...

Ето какъв колаж е направила фенка...
И в Истанбул и в Рим-Винаги на върха! Hands V

Щастлива,слънчева събота за всички! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 659
Добър вечер рагаци

Имаме си Нов ИГ пост от Джано : ))

---------------------------------------

"Мания, парфюмът на страстта, е на път да се върне 🔜
Следете профила @canyamanmaniaofficial 📌, скоро ще има някои изненади за вас 🍓
🔻🔻🔻
Общ поглед: @dolcegabbana ❤️
Благодаря ви много 🕶
•••
Фотограф:@stephaniegengotti
Дизайнер на костюми: @danivantaggiato
Фризьор: @viscontiparrucchieri
Грим: @valeria.paci
Партньори: Pipeline 🤝 @franciomw @macellariroberto"

Нямам думи вечее... Scream Head Band
Пардон рагаци! Коме ва? Sunglasses Sunglasses

Ели Flowers Rose Злати Flowers Rose Мони Flowers Rose Black sea добре дошла/завърнала се! Flowers Rose

==========================

InstaStory @teatroavista
Истории за коучинг с #CanYaman за #ViolaComeIlMare
✒ „Нашите учители са преди всичко професионалисти, които активно участват в работата си за актьори, треньори, режисьори. Във видеото нашата Франческа Рици, преподавател-треньор и основател на Teateo a Vista, тренира с Джан Яман за новия телевизионен сериал от LUX. Важно е училището да е ясен мост между образователните потребности и изискванията на света на труда.”

Франческа е основател на училището. Джано работи с най -добрия учител! Nerd Най-доброто за най-добрия.. Много добре! : )) Те ще усъвършенстват произношението му и ще премахнат акцента.. Nerd

-------------------------------------------

Седя и си мисля...

... Дали да не направя курсове/тренировки (дистанционни),
единствено и само за моите поклоннички?
Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 19:29 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт