🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 76 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Здрасти момичета,
Патрона определено е решил да ни умори тази дни, сега излизат разни снимки от списание Chi, които са от сесията за парфюма.
Снимките са 🔥🔥🔥
[/img][/img][/img]

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 13:14 от Black sea

# 691
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здрасти момичета,
Патрона определено е решил да ни умори тази дни, сега излизат разни снимки от списание Chi, които са от сесията за парфюма.
Снимките са 🔥🔥🔥

Диди, разбягали са ти се таговете. Редактирах ти поста в цитата, че да се виждат.
Опасна работа е Джан! Тука в темата само след конска доза валидол и за всеки случай с носилка зад гърба си влиза. Crazy

# 692
Бонджорно, рагаци Simple Smile

Блек сий, разбираемо, че ти се е разбъркал поста.. сигурно са ти треперели ръцете докато го пускаш Joy

Нямаме миг спокойствие с този наш Патрон Grinning Всеки ден ни атакува с все по-горещи и секси снимки... Де ще му излезе края не зная... Преведох си статията от "Чи". Мога да ви кажа, че са 2 страници безсмислени обяснения за Джан и за бившата му, все едно някой вече се интересува от тази глупава история... Айде дано и "Чи" най-после да си начешат езиците по темата и да дават по същество! Направо как им дава сърце да поругават тези страхотни Джанови фотки с такава статия... Нейсе, поствам ви фотосите с хубаво качество, така добре да го огледате Патрона  Grinning Grinning Grinning плюс няколкото смислени изречения от статията Simple Smile

ДЖАН ЯМАН. МОЯТА ГОРЕЩА ЕСЕН Flowers Fallen Leaf

"Джан Яман стартира поредица от много важни нови проекти. Започвайки с пускането на неговия унисекс аромат, Mania: «Интензивен, неуловим, гръмотевичен. Мимолетен, жив, чувствен поглед. Решителна, интензивна и сладка мисъл като ягода. Обгръщащо, вълнуващо и топло усещане, като какао. Една неудържима, завладяваща емоция, упорит като уиски ». С такава презентация парфюмът е разпродаден веднага. "Много скоро ще бъде наличен отново", увери Джан своите последователи. И през последните няколко дни той е на снимки на плажа за промоционалната кампания на своя аромат. Ето го, красив и в по-добра форма от всякога, заобиколен от поредица от секси момичета, които изглежда не могат да устоят на неговите прелести, и не само заради парфюма."

Ами то можеш ли да устоиш Grinning Какви нерви трябва да имаш Grinning

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 14:37 от Ели-Мели

# 693
Здравейте рагаци!

Преди да вляза в тази тема, вече трябва да се кръстя.. Господ сили да ми даде.. и желязна психика! Joy

Онзи ден Зевса ни сервира 7 видеа с упражнения, гол до кръста..
Вчера се излегнал небрежно в леглото.. гол и горещ.. в хладни чаршафи, с чаша опияняващо уиски..
Днес "Чи" (това списание е в черния ми списък) ни изсипа една камара горещи фотки..

И чакаме втората реклама на Тудорсите ... смятайте!

Студ, дъжд.. на мен ми е слънчево, горещо и весело .. Innocent Grinning

------------------------------------------

нещо шава в леглото ... Joy

-------------------------------------

На Черноморската й се "разбягали" таговете..
Елка без да иска ми слага палци в MSN-а

Няма нищо! И двете сте малко по-чувствителни и се притеснявате ...  

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 16:26 от grozdence.

# 694
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, мерси за превода.  Grinning
Ама да ти кажа, пишат за бившата, че бившата се изяви миналата седмица в същото Верисимо, в което участва и Керем. И повечето въпроси били за свършилата им любов Wink с Джан, в която Перхидролка искрено се клела.

# 695
Ново от Джано Simple Smile

"Все по -трудно 😓"

https://twitter.com/i/status/1443228941452562445

# 696
"Все по -трудно 😓"

Измъчиха ни сладкото плюшено мече..  Rage

Накрая жален си проси аплодисменти.. Joy
"Аплодисменти? Не ги чувам ..." Joy

Изисква аплодисменти за всяко малко нещо, което прави,
само за удовлетворение, че го е направил със старание...
Joy

Много повече харесвам подомашному* външният вид на Джано!
Без гелове, ризи и сака ...
Heart

Той е прекрасен от косата до пръстите на краката! Heart Eyes
И с тези къси панталонки и боси крачета ..Добре, че учителката е възрастна и сериозна жена ..... 
Joy

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 21:12 от grozdence.

# 697
Ето, бе Джано! Grinning Grinning Grinning

Много сладък рошльо е Heart Eyes А учителката как оцелява, не зная Grinning На мен, ако ми каже "Няма ли аплодисменти", ще му се хвърля на врата направо Grinning

# 698
Добро утро в последния ден на септември! CoffeeYellow HeartFlowers BlossomFlowers Maple Leaf

Днес септември си заминава. Поглеждаме напред с надежда за късмет,
а на вратата нов месец чука и вярваме, че ще ни донесе сполука. HugFlowers Four Leaf Clover

Станахте ли?Защото Джан е станал в 5,30 часа! Wink

🆕 🆕 🆕 InstaStory на Джан
Black Nib«Добро утро....05.30».

Скрит текст:

Прави си закуската от 3 яйца и пие кафе....

тръгнал е за студиото в 6,50 ч.

https://twitter.com/Roovq_ok/status/1443423771252170753
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456241609%2Fec4 … l_wall_-199343470

S🧭A⚓N⛴D⚔O🐅K🏴‍A☠N

Желая ви да имате приятен есенен ден!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 08:22 от Zlatina3

# 699
Опаа, рагаци Simple Smile Скучно ли ви е днес?

Айде малко да ви вдигна адреналина Grinning

ScreamScreamScream

"Има такива, които мечтаят за любов, и има такива, които са тази мечта.
Изберете на коя страна сте. Поръчайте новия 𝘔𝘢𝘯𝘪𝘢 парфюм за него или за нея."

# 700
Цитат
"Има такива, които мечтаят за любов, и има такива, които са тази мечта.
Изберете на коя страна сте. Поръчайте новия 𝘔𝘢𝘯𝘪𝘢 парфюм за него или за нея."

А има и такива, които жива те изгарят.....

Здравейте рагаци Heart

---------------------------------------

Джано Стори от преди малко..
@dolcegabbana

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:26 от grozdence.

# 701
Описание на парфюма от клиент:

Интензивен, обгръщащ и устойчив аромат. Особеността на Mania е характерът: силен първоначално и след това се слива с кожата ви, естествен елемент на себе си. Обичам екзотиката и свежата нотка, както и съчетанието на изискани елементи като тютюн, шоколад, уиски. Красиво пътешествие през страстта и сладоста, всяка кожа ще открие един нов свят. Пожелавам на всички да могат да живеят това нещо.

# 702
Добро утро в петък!

Кафето е сервирано и октомври е тук. Coffee
Честит нов месец! Flowers Fallen LeafFlowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf
Нека бъде изпълнен с любов и щастие! Two Hearts
Бъдете здрави и благословени, приятели!

📌Снимка от Gianluigi Barbieri  в #IG

📌Снимки и видеоклипове от фенове.

https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … -199343470_111070
https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … -199343470_111070

# 703
Добро утро и приятен ден слънчеви момичета
Приятна работа и от едно работно🔥 момче

И малко превод с чичко гугъл
Мисля, че се установих доста добре в снимките на Viola Come il Mare.  С целия екип и с актьорския състав се разбираме много добре, имаме добри отношения на снимачната площадка.  Сигурен съм, че заедно ще свършим чудесна работа.  Освен всичко друго, много се забавляваме и много се смеем.  Чувствам се чудесно с Chillemi и тя ми помага много по този път.  Нашият режисьор Франческо Викарио е много доволен от резултата и от това как са заснети сцените.  В неделя заминаваме за Палермо за един месец.  Въпреки че домът ми в Рим ще ми липсва много, нямам търпение да открия красотите на Палермо и да вкуся от особеностите на сицилианската кухня.  Аз съм развълнуван от времето, което ще прекарам там, и от хората, които ще мога да срещна.

# 704
Привет рагаци! Kissing Heart

Злате Heart Блек сий Heartpulse Благодаря ви за новините! Flowers Rose

Каква ни е златна душичка Джано, споделя ни, разказва ни как се чувства ..нашето умно момче е в прекрасна среда, сред бели хора. Разбира се, че всички ще го обикнат, той ни е толкова добричък, мил, галантен, внимателен и уважителен....  Heart

Започвам поста си с любимата си тема! Поредната награда! Trophy

Испанската телевизия обявява връчването на наградата "Най -очакваната премиера" за поредицата "Mister Error"

----------------------------------------------------

Best Movie Italia - октомври: Ексклузивно интервю с Джан Яман
01/10/2021

Джан Яман, наскоро получи наградата за най -добър филм в Италия, за най -добър млад талант и телевизионна личност на годината, този месец ще действа в нашето ексклузивно интервю за корицата. Турският актьор, който след няколко години се превърна в истинска звезда, ни разказа за връзката си с феновете, за изкушенията, на които не може да устои, и най -вече за новите си италиански и международни проекти като Viola come il mare и серийният римейк Сандокан, много различен от ром сериалите, с който той стана известен досега

Общи условия

Активация на акаунт