🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 76 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, рагаци Simple Smile

Грозде, писали сме едновременно Wink

Много е сладък този Франческо, бе Heart Eyes Палермо да се готви да посрещне подобаващо Зевса! Grinning Само ме притеснява, че градът се намира в Сицилия... Grinning Нейсе...

Джан на корицата на "Best Movie" Nature Star2

И част от интервюто, това намерих към момента.

"Джан: Що се отнася до достойнствата, не знам. Не обичам самохвалата"

Репортер: Три телевизионни сериала, също (и преди всичко) турски, които обичате и защо ...

Джан: В момента гледам няколко телевизионни сериала, близки до "настроението" на Сандокан, като "Викинги", за да се опитам да" проуча "специалните ефекти и ролите на актьорите. Също, както всички останали, аз харесвам "La casa di carta" и съм щастлив, че се срещнах с Дарко Перич на Filming Italy Best Movie Award  благодарение на вас.

Репортер: Винаги сте използвали социалните медии, за да популяризирате имиджа си. Колко важна е тази форма на комуникация за вас и коя социална мрежа ви е най -удобна?

Джан: Използвам Instagram само за да съобщавам какво се случва в живота ми, особено професионално. Не съм влиятелен човек, но съм и оставам актьор, който също говори за себе си чрез Instagram, защото днес това е незаменима медия"

П.С. "Викинги" ми е един от любимите сериали. Много се кефя като с Джан имаме общи теми и занимания Grinning Тамън някой ден ще има за какво да си говорим като се срещнем Grinning

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:25 от Ели-Мели

# 706
ИГ monicaceleste____ „Рано сутрин сме такива ...!"

Контят нашата кипра.. Франческо Heart

Скрит текст:
Това е гадна работа, но някой трябва да я свърши ..... Joy Горките женски.. на бавен огън се пекат Joy

Стори и от Lux Vide
"Нашите make-up wizards/гримьори магьосници на работа"

Скрит текст:

-------------------------------

Тотално и безнадеждно влюбена съм вече във Франческо!! Scream Heart

---------------------------------------

И Стори от Джано

Heart Eyes

---------------------------------------

ЩЕ СЕ ГРЪМНА ВЕЧЕ ...................... Scream Head Band Cry

Какво се чудиш Джано? Дали сме още в час ли?? Rolling Eyes Joy

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 17:04 от grozdence.

# 707
Цялото интервю на Джан Heart Eyes Страхотно се е получило!

Nature Star Nature Star Nature Star

Черният костюм на Dolce и Gabbana, отворен отпред (който разкрива изваяните гърди), кадифени чехли на краката, прибрана коса и брада в стил хипстър. Ето как Can Yaman се представи на филмовия фестивал във Венеция, където взе наградата „Нов талант и телевизионна личност на годината“, заобиколен от орда от фенове, с които малко други звезди успяха да се сравнят. Турската звезда несъмнено е идолът на момента: преследван, папараци, наблюдаван и следван от над 8,7 милиона последователи в Instagram, които не пропускат всеки негов ход и не се колебаят да напуснат страниците в социалните мрежи, за да го достигнат, където и да отиде, гледайки за усмивка, снимка, ръкостискане или прегръдка. Събличайки дрехите на романтичния герой, с когото се изяви благодарение на телевизионния сериал Горчиво сладко - Комбинации от любов, DayDreamer - Крилата на мечтата и Мистър Грешен - Уроците на любовта, той запази дивата аура на героят от приключенския фотограф на DayDreamer Can Divit, привличащ вниманието на Lux Vide, която го наема за два големи предстоящи проекта. Първият е „Виола като морето“ с Франческа Чилеми, с която вече е споделил снимачната площадка на „Бог да ни е на помощ” (много висок дял от епизода, в който актьорът се появи в ролята на барман Джино), и друго е дългоочакваният сериен римейк на Сандокан, където той ще сподели снимачната площадка в първите месеци на 2022 г. с Лука Аржентеро, който вместо това ще играе ролята на братския приятел на корсара Момпрасем, Янес.

Репортер: Вие завладявате италианските фенове благодарение на романтичните роли в много успешни турски сериали като тези на Ferit Aslan в Bitter Sweet, Can Divit в DayDreamer или Ozgur Atasoy в Mr. Wrong. Коя роля ви достави най -голямо удовлетворение и защо? .

Джан: Обичам всяка роля, която съм играл, защото всеки път ми позволяваше да се изправя срещу вътрешна „част“ от мен. Като актьор се стремя да мога да се трансформирам и, ако имам късмет, да се направя „неузнаваем“. Например, ако сравните героите на Ferit Aslan, които заснех през 2017 г., с тези на Can Divit през 2018 г., ще забележите голямата трансформация, дори физическа, която направих за една година.

Репортер: Следващият ви голям международен проект ще бъде този на Сандокан, напълно различна роля от тези, в които сме ви виждали досега.

Джан: Сандокан ще бъде първият, в който ще играя на английски, много физическа роля, за която тренирам от месеци. Много съм благодарен на Lux Vide, че ме избра за това страхотно приключение “.

Репортер: Току -що започнахте да снимате „Виола като морето”. Каква е вашата роля? Можете ли да ни кажете> малко за този проект?

Джан: Поредицата е базирана на ноар роман, написан от Симона Танзини, озаглавен„ Познайте лятото “. Засега не мога да кажа много, освен че ще бъде режисиран от Франческо Викарио, когото вече срещнах на снимачната площадка на Che Dio Ci Aiuti, а моята роля ще бъде тази на мистериозен полицай. Ще снимаме в Рим и Палермо, последния град, който нямам търпение да посетя за първи път.

Репортер:  Във „Виола като морето” ще споделиш снимачната площадка с Франческа Чилеми, която вече си срещал, как се работи с нея?

Джан:  Che Dio Ci Aiuti беше малко преживяване, което си спомням с голямо удоволствие. Франческа ми се струва добър професионалист и красив човек. Сигурен съм, че ще свършим чудесна работа на снимачната площадка.

Репортер: Дори и за сега само в един епизод, вие изиграхте ролята на "изкушение". На какви изкушения в живота не можете да устоите?

Джан: Черен шоколад, ягоди, кафе ... и на тези нотки създадох моя парфюм, Can Yaman Мания, която се надявам да бъде неустоим микс от аромати за всички.

Репортер: Вашата актьорска игра е много физическа, използвате тялото си много, за да подчертаете емоциите и чувствата. Какви отношения имате с тялото си и как поддържате форма?

Джан: Тренирам според ролята, която трябва да играя, това също е част от работата като актьор. Наблягам много на „физическия характер“ на всеки герой, опитващ се да отговори на нуждите на сценария и на режисьора.

Репортер: Какво беше чувството да работите с Ферзан Озпетек? Бихте ли искали да си сътрудничите с него по някакъв филмов проект?

Джан: Снимахме реклама заедно. Това беше чудесно преживяване за мен и защото за първи път снимах в Италия и на италиански. Това беше чудесен старт в кариерата ми, преди да дойда тук да живея за постоянно. Той е един от най -големите режисьори в света, според мен и затова всеки би искал да работи с него. Надявам се да имам други възможности

Репортер: С продуцента Фарук Тургут сте свързани с дълга професионална връзка и приятелство, ще продължите да работите в Турция или мислите да се концентрирате единствено върху италиански и международни проекти? И какви според вас са основните разлики между турските и италианските сериали?

Джан: Засега имам много ангажименти, които ме обвързват с Lux Vide, но се надявам да мога да продължа да работя с Turgut възможно най -скоро. В Турция съм играл в шест сериала досега и направих последните две с него, така че очевидно наистина искам да си сътрудничим отново. Съществената разлика между турските и италианските телевизионни сериали е, че в Турция снимаме много дълги епизоди, които продължават до два часа и половина, докато в Италия правим 50-минутни епизоди и следователно има повече време да отделим внимание на отделни сцени . , особено по –сложните.

Репортер:  Имате страхотни отношения с феновете си, така че проявявате много внимание и търпение дори в социалните медии. Какво ви предават?

Джан: Имам специални отношения с тях, почти магически, те никога не ме карат да се чувствам сам и ми предават невероятна привързаност и енергия. Посветих наградата от фестивала във Венеция на всички жени, преди всичко на майка ми!

Репоретр: Ако можеш да промениш нещо за себе си, какво би било то? Коя е най -голямата ти заслуга вместо това?

Джан: Бих искал да се събудя рано и да мога да се насладя на изгрева. Накратко, бъдете по -малко "сънливци". Що се отнася до достойнствата, не знам. Не обичам самохвалата.

Репортер: Три телевизионни сериала, също (и преди всичко) турски, които обичате и защо ...

Джан: В момента гледам няколко телевизионни сериала, близки до "настроението" на Сандокан, като "Викинги", за да се опитам да" проуча "специалните ефекти и ролите на актьорите. Също, както всички останали, аз харесвам "La casa di carta" и съм щастлив, че се срещнах с Дарко Перич на Filming Italy Best Movie Award  благодарение на вас.

Репортер: Винаги сте използвали социалните медии, за да популяризирате имиджа си. Колко важна е тази форма на комуникация за вас и коя социална мрежа ви е най -удобна?

Джан: Използвам Instagram само за да съобщавам какво се случва в живота ми, особено професионално. Не съм влиятелен човек, но съм и оставам актьор, който също говори за себе си чрез Instagram, защото днес това е незаменима медия"

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 18:06 от Ели-Мели

# 708
Вирджиния Раги (Кмет на Рим) е публикувала пост в ИГ

"Благодаря @canyaman Hands Muscle Blush "

Видеото в профила й https://www.instagram.com/p/CUfPMCGIM5i/

Кметицата на Рим и тя е от наш'та партия, галиба... Hands V Joy

И стори също е сложила жената..
Скрит текст:

ЕлиHeart Благодаря за интервюто, сега ще го прочета : ))

# 709
Кметицата на Рим и тя е от наш'та партия, галиба... Hands V Joy

Joy Joy Joy Ооо, не мога вече... Щом и кметицата е фенка на Джан, мисля, че е въпрос на време да изберат Джано и за президент на Италия Grinning

Грозде Hug

# 710
Франческо и Виола Two Hearts

"Засега приключихме в Рим, ще се видим в Палермо Sign Clapper "

------------------------------------------------

Страхотно интервю, на умен и мислещ човек.. и по същество, браво! Hands Clap

Мисля, че много дипломатично отговори за Фарук и за работа с него, отговорът му явно е само от учтивост. Ясно е, че Тургут няма шанс да измъкне Джано от "лапите" на Лукс Виде.. Турците нямат нито морални, нито финансови възможности за това.. ВЕЧЕ! Grinning
Думите му "тук живея за постоянно", според мен дават отговор на този въпрос, макар и косвено.. : )) А с тези думи, той предаде и поздрави на родината си .. Joy

Отговорът му за  Ферзан.. Колко са различни хората.. само това мога да кажа..

А за това: "не обичам самохвалата" Няма нужда Джано.. ние за какво сме! Hands V Joy

На този въпрос (Репортер: Три телевизионни сериала, също (и преди всичко) турски, които обичате и защо) Какво трябваше да отговори нашия: Докато се готвя и се снимам в международни проекти, аз си седя и гледам Турски сериали, как чоплят семки в махалата.. Joy Нерде е Джано, нерде са турските сапунки?? Joy Разбира се, нашият се измъкна, като премина плавно към др. тема .. Joy

# 711
По-скоро Джано чопли семки докато гледа поредния сериал за великите османски владетели и рони сълзи, че му се налага да играе в международни европейски продукции Joy

На 3 октомври, преди една година, излъчиха последната серия на Мистър Грешен. Да е жив и здрав Фарук бей, че не си мръдна пръста да защити сериала и скорострелно го приключи. Да е жив и здрав!

Между другото Джан пак е трън в очите на турците, щото се бил поиталианчил Joy И на Луната да иде, пак няма да спрат да следят какво прави и да се занимават с него Grinning

Иначе Виола и Франческо са страхотни на всеки кадър Heart Eyes Нямам търпение да започне сериала! Heart

# 712
ИГ @fabiomarantino  
"Снимките на #violacomeilmare най -накрая започнаха
Колко от нас нямат търпение да видят нашият @canyaman да действа на италиански в цял сериал??"

Да му имам панталоните на Джано Италиано.. и буйната грива.. Rolling Eyes Heart Eyes
Фотката сега е публикувана, но не е от днес, мисля ..

Скрит текст:

----------------------------

Джано е сложил часовник за ролята : ))

Елке, не се занимавай с турци! Hands V Joy

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 21:55 от grozdence.

# 713
Контят нашата кипра.. Франческо Heart

Чак сега успях да огледам снимката като хората Thinking Rolling Eyes Grinning

# 714
Нов пост от Джано..

"Днес, когато бях в ролята на Франческо Демир, направих малък скок от снимачната площадка на Viola Come Il Mare към студията Sandokan. Развитието много ме трогна. Обучението се възобновява много скоро и започваме с коучинг по английски език. Нямам търпение ⭐️"

Страхотни новини отново ни дава нашето мече.. и ние нямаме търпение за уроците по английски.. : ))
А каква е тази кола (не разбирам от коли, ама грам)??

П.П.  Мазерати е колата (питах децата).. Франческо явно ще бъде солиден.... : )) Sunglasses

------------------------------

Ей ги на ..Долче & Габана не пропускат да си направят реклама на Джанов гръб! Joy Sunglasses
NEW| @/dolcegabanna_man  ИГ Стори

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 22:14 от grozdence.

# 715
Браво! Ей това е! Скача от една снимачна площадка на друга и обратно и така до края на света. Пък разни други хора могат само да скачат в мечтите си. Срещу Джано да тичат, няма да го стигнат Joy

От преди малко, Джан след дългия работен ден не престава да радва феновете си и намира време да раздаде селфита и любов. И да получи любов, разбира се!

Моето селфи с "Франческо Демир", готов да завладее Сицилия. Исках да му дам късмет лично. Благодаря @CanYaman, защото връщайки се от уморителния ден на снимане, се спирате с усмивка, за да си направите селфи.  Правенето на видеоклипове не е задължение, но това беше още едно доказателство защо италианците ви обичат толкова много: вие взаимно ни връщате привързаността.”

# 716
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ей ги на ..Долче & Габана не пропускат да си направят реклама на Джанов гръб! Joy Sunglasses
NEW| @/dolcegabanna_man  ИГ Стори

Добре че са Долче & Габана да видим Джано с бельо. Wink Joy

Встрани от шегата много се радвам, че последните дни са толкова интензивни за него, а съответно и за нас. За умопомрачителния му външен вид няма да ни стигне речникът.  Crazy

Ели, мерси за интервюто. Впечатли ме това с оставането за постоянно в Италия.

# 717
Добро утро в първата октомврийска събота!

Да ни е сладко кафенцето, приятно настроението и усмихнат деня! CoffeeFlowers Maple LeafYellow Heart

Грозде Hug,Ели Hug, Блек сий Hug,Профи Hug,благодаря за новите снимки,инфо,преведеното интервю и коментарите!
Страхотен е Джан! Nature SparklesНамери страна,където да го разбират.

арт на  Юлия Лебедева...

# 718
Чао рагаци

ИГ Джан
TUDORS | Via del Corso, 175, Roma 📌
@tudorsofficial 🇹🇷🇮🇹

---------------------------------

Вече няма смисъл да ходим до Рим, наблизо ни е Стан Яман!  Hands Raised Hands

Не ни трябва да гледаме Верисимо.. но е жалко, че изпуснахме "На кафе" при Гала ... : ((

Време е да ви запозная с Българският Джан Яман!! Стан Яневски.. Sunglasses

Скрит текст:

Линк към ПИК новината!https://pik.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D0%B2 … -news1057914.html

Рагаци давайте да се организираме и да го завардим Станко пред дома му.. и да крещим с цяло гърло
"Джан - Джан - Джан".. докато излезе! Да се населфим* с него и да му вземем подписа! Innocent Sunglasses
Тъкмо сега правя новата тема, ще сложа селфитата най-отгоре! Joy

А ако се чудите какво прави истинският Джан.. ето го!
Пожелава ни" Good Weekend" и гледа футбол в леглото под одеялото..  Innocent
Стори от преди малко : ))

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 17:13 от grozdence.

# 719
От Джан Heart Eyes

„Ще ми липсва дома, ще се видим утре в Палермо”

От Роберто... Правят си парти за довиждане явно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт