В очакване съм на първа серия на Островна приказка.
Мамаши-те казват, че правата за романа, по който е заснет сериалът, са на продуцентската къща на Керем Бурсин...
Да уточня какво се върти в туитър , споделям това старо стори. Това е книгата, по която щяха да правят филм , който пишеха , че продуцентската къща на Керем ще заснеме. Той следва авторката на романа в инстаграм. И е споделил това стори преди 11 седмици.

Снощи обаче , след излъчването на първа серия на Ada Masali авторката написа в инстаграм , че историята изцяло е изкопирана от нейната книга без нейно знание и разрешение...затова не знам дали заснемането на този филм ще се осъществи изобщо. Доколкото четох историята на романа и тази на сериала , ролите на мъжа и жената са разменени просто в сериала и поне в 1 епизод авторката е припознала своята история , нататък може и да е съвсем различно , но определено е некоректно това открито плагиатство!
Ина, много съжалявам за преживяното, да остане в миналото!

Двете феи

, те са си особени , важното е ,че ние зависим от чуждестранния интерес ) , но много ми харесва и сериалът на Кадир , който вече ви рекламирах - Рецепта за любов . Да , аз съм му фенка , но това никога не ми е пречело да критикувам и него , и Неслихан за сериал , визия и т.н .