Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 931
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
В очакване съм на първа серия на Островна приказка.

Мамаши-те казват, че правата за романа, по който е заснет сериалът, са на продуцентската къща на Керем Бурсин...

Да уточня какво се върти в туитър , споделям това старо стори. Това е книгата, по която щяха да правят филм , който пишеха , че  продуцентската къща на Керем ще заснеме. Той следва авторката на романа в инстаграм. И е споделил това стори преди 11 седмици.

Снощи обаче , след излъчването на първа серия на Ada Masali авторката написа в инстаграм , че историята изцяло е изкопирана от нейната книга без нейно знание и разрешение...затова не знам дали заснемането на този филм ще се осъществи изобщо. Доколкото четох историята на романа и тази на сериала , ролите на мъжа и жената са разменени просто в сериала и поне в 1 епизод авторката е припознала своята история , нататък може и да е съвсем различно , но определено е некоректно това открито плагиатство!

Ина, много съжалявам за преживяното, да остане в миналото!

# 166
Още от сценария на епизода довечера:
Еда слиза от колата. Започва да върви.
Серкан:Какво правиш? Качи се в колата!
Еда:Тръгвай си.
Серкан следва Еда с колата.
Серкан:До Шиле има 7 км. пеша ли ще ходиш?
Еда:Ти 7 км. ще ме следваш ли?
Серкан:Какво да направя? Да те оставя насред планината ли?

# 167
  • София
След излъчването на втори епизод на "Рецепта за любов" с Кадир Доулу рейтингът се е качил. Догонва ни, но все още не е излъчен втория епизод на СЧК. Ще видим утре какъв ще е рейтинга.
Този сериал с Кадир засега се очертава да е интересен.

# 168
И Айше ги е качила
eda слиза от колата и започва да върви.
 s: какво правиш? Влизай в колата.
 д: изчезвай.
 serkan следва еда малко зад нея с кола.
 s: има 7 км до Şile, ще ходиш ли?
 д: ще ме следваш ли 7 км?
 s: какво трябва да направя? да те оставя на върха на планината?

С се опитва да се фокусира върху целта, но не може да се концентрира заради Kiraz, който стои в дъното му.
 С: Разсейваш ме.
 К: На колко години си ?!
 Серкан изстрелва стрелата. Хвърля по-зле от К.
 К: Не се притеснявайте, трябва да поработите още малко. Сладолед?
С: Сладолед в шест сутринта?
К: Хубав час за сладолвед

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 13:38 от sani1212

# 169
Само на мен ли ми звучи като позната история? 😏
След годежа на Селин, когато Еда не искаше да се качва при Серкан, но в крайна сметка й омекнаха колената и седна до него Simple Smile

# 170

и една стара

# 171
Purple Heart Двете феи

# 172
  • София
Кой би могъл да сбърка чия дъщеря е Кираз?! Те са копи / пейст просто. Мая да беше истинска дъщеря на Ханде, нямаше да си приличат толкова. Heart Eyes

# 173
Нямаше официална причина... Явно за "спорта", да не губим тренинг ... Stuck Out Tongue Winking Eye

mi_si, а вчера страницата на сериала в туитър пусна туит с #HanKer. Стана ли ясно защо го направиха или искаха в тренда да влезнат?

Мен ако питате - очаквайте цял месец ниски резултати. Турците едва ли гледат само мачовете на националния отбор. Всеки ден има такива и мисля, че както ние ги гледаме всеки ден и изключваме за останалите предавания по Тв, така го правят и те.
Скрит текст:
st_ina, едва ли има човек, който да не се е срещал по един или друг начин с това.. нещо. 1/10 вероятно, но - както каза Алекс - дано всичко остане в миналото и... Имаме един израз - "Няма да пускаш кокала!". Ще се сетиш кой е той Simple Smile
П.С. st_ina, дано всичко е останало в миналото Hug Flowers Four Leaf Clover

# 174
Kaто се махнат останалите стари сериали и останат летните , предполагам тогава ще се знае кой ще е шампионът Heart
Мисля ,че Вратата трябва да е първи , най логично е ( макар знаеш ли ги комшуто Joy , те са си особени , важното е ,че ние зависим от чуждестранния интерес  ) , но много ми харесва и сериалът на Кадир , който вече ви рекламирах - Рецепта за любов  . Да , аз съм му фенка , но това никога не ми е пречело да критикувам и него , и Неслихан за сериал , визия и т.н .
Много са химични с младата певица Сера , а Кадир просто не остарява Smiley
Имайте пред вид ,че Рецептата в понеделник започна преди 21 часа , някъде към 20,30 . Да не започне и Вратата по-рано .
Както казва БРО , трябва да си сляп , за да не разбереш ,че Кираз е на Еда . Може би заради това са търсели такава прилика , защото както Ханде и Керем са в цялата цветова гама всяко дете от тъмно като Мая до смесено и абсолютно блондинче можеше да е подходящо .

# 175
Както казвам - Серкан не е за подценяване. Ако се досети, че Кираз е негова дъщеря и започне да дърпа конците той. Ето това би било интересно. Криейки от него, ще попадат в комични ситуации. Всъщност Айшето успява да изненадва. Искам ги с разменени роли. Малко остана.
Скрит текст:
Благодаря ви, момичета. Животът е низ от случващи се неща. Променят ни. Дано е за добро. Винаги благодаря за нещо, което ми се е случило. За мен то може да е лошо, но никога не зная от какво съм била предпазена. Благодаря ви. Твърдо стоя зад всяко едно тяхно решение.

Тихо. Ще почакате до довечера. Интересно ви е какво ще стане, нали?

# 176
FOX
Очаква ни отдел с висока енергия, готови ли сте?

# 177
  • Пришълец
Като е до майка си - същинска фея, а до баща си - роботче. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • София
Ето какво е разсеяло Серкан, че да не уцели мишената в десятката и да загуби от малката палавница Кираз. Grinning

# 179

Общи условия

Активация на акаунт