Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Знам, че вече е почти полунощ, не е много за такива снимки, които водят до сърцебиене, но все пак не мога да се въздържа...

Ето го бъдещото семейство Болат...

# 706
Е, Роби де Ниро ми е един от тримата "тенори". И точно той е красавецът, Джак  Никълсън е прелъстителят, а Ал Пачино е мафиотът! 😉
Но стига за тях!

С тези красоти ви казвам лека нощ, но лека ли ще е нощта! 😉 И гореща може! 🥰

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 08:29 от Ели-mama

# 707
  • София
Хайде и аз да ви събудя страстите. Няколко минути преди полунощ е…

Вижте как го гледа малката! Heart Eyes

А това няма нужда от коментар. Heart

# 708
Ето ви и една страхотна Ханде да се поразсъните, че ни чака и интервю с Керем
https://www.instagram.com/reel/CP_eNV-jEVi/?utm_medium=copy_link

# 709
  • София
Пожелавам ви лека нощ! Nature Stars

Утре сигурно ще ви заваря в нова тема…

# 710
  • Кърджали
Дали да си навия аларма да ме събудинза интервюто с Керем.
Тц, ме съм чак толкова луда. Ще го гледам утре по някое време, примермо 5-6 сутринта. 😂😂😂

# 711
  • София
Ох, не мога да не споделя това! Последно и лягам. Обещавам. Просто е умилително за мен. И като Мустафа Керим Джан беше татко, но на момче. Връзката баща-дъщеря за мен обаче е по-специална и повече ме трогва. Heart Eyes

Йигит и Елиф, Серкан и Кираз. Heart

# 712
Най добрата снимка
Снимката на Ханде с Керем за рождения му ден се превърна в най - харесваната снимка в нейния акаунт в instagram с над 4,575, 668 харесвания
Предишния запис принадлежи на на нейните снимки с Мави

# 713
Сигурно не е нормално да пиша по никое време, но когато се отнася за нашия сериал, нещата са обясними. Образът на Серкан според мен е достоверен и точен и затова е интересен. Много умно Айше ни води към предстоящия момент в трети епизод. Чувствата на Серкан към Еда никога не са преставали като изключим борбата с болестта в най тежкия период, когато страхът от смъртта и последвалата нозофобия го карат да се държи гадно с нея. Когато здравето е застрашено, се задейства инстинктът за самосъхранение,приоритетите се пренареждат аламинут и нищо друго ,освен физическото оцеляване няма значение.Затова аз не виня Серкан за поведението му.Когато здравето му се възстановява,образът на любимата обсебва съзнанието му. Той я "вижда " навсякъде и във всичко,липсата ѝ в живота му ,той прехвърля върху цветята, които е посяла в офиса .
   Еда също не може да бъде винена, че не му е казала . Разбрахме , че много пъти е искала да му каже и се е отказвала ,след като в съзнанието ѝ  изникват думите му , че не иска да я вижда и да знае за нея и ,че не иска деца.Тя беше първата, която направи крачка към него при срещата им след пет години.  Каза, че няма отношение с никой друг и, че е разговаряла с Черешка, така че няма причина Серкан да се съмнява в нея.
Макар и срещата с Черешка да е типично в стил" Серкан Болат" ,виждаме че напрежението между тях бързо спада.Разбрахме колко много липсва бащата в живота на малката и колко лесно двамата намериха допирни точки . С други думи през всичките тези пет години тримата са вървели един към друг ,за да дойде  моментът, в който Еда ще признае ,че Черешка е нейна дъщеря .Друг е въпросът, че такава истина си е гръм от ясно небе. Не мисля, че Серкан ще се сърди, защото той е осъзнал грешките в поведението си спрямо Еда и е приел нейната реакция като  нормална. За разлика от Серкан в първия сезон, този във втория вече се извинява и признава грешките си . Въобще големи емоции чакат Серкан, Еда и Черешка, а нас 10 пъти повече. Two Hearts

Е

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 14:03 от Mery18

# 714
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Акцентът от интервюто на Керем:
„В момента сме заедно, щастливи сме и това е всичко“ „Всичко е страхотно и толкова красиво“ „Имаме късмет, имам късмет“

# 715
  • Кърджали

Късметлии сме. Аз съм късметлия.

"" И ние си говорим помежду кога е било първата искра. Но такова.. Това беше хубаво при нас. Разбира се, срещнахме се заради работата, уважението към работата, това, онова... Сприятелихме се, и то доста силно, станахме много близки приятели. Подкрепяхме се в трудни моменти, подкрепяхме се на снимачната площадка. Бяхме много добри партньори. И в един момент стана... Боже Боже, дали пък... Много хубаво, наистина. Късметлии сме, аз съм късметлия, всъщност. Да видим... "

Влюбено момче.
Като за 12 минути интервю не е лошо.
Говорят за предишни приекти (иска пак да е вампир, но тозо път по-добре направено, разказва за тояа какво обучение по бокс е взел преди "Този град...", разказва за приятелството си с Нилпери, за Ханде, за отнлшението му към жените при връзките ск.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 07:59 от Aлекcандрa

# 716
Благодаря Алекс!
Наистина толкова е хубаво човек да е влюбен! Благодаря им и на двамата, че са приели този проект и накараха толкова много хора да се влюбят в тях, да мечтаят! Аз вярвам, че поведението е "заразно" и какъв си в даден момент много зависи от хората около теб!

Добро утро! 😘

# 717
  • Пришълец

Сияе Heart Eyes

# 718
Обичам те

Аз те: Обичам. Обичам. Обичам.
Зная: Че просто си моята Карма,
зная, че с теб ще старея-момиче
и ще са хубави дните ни, вярвам,

нощем в небето ще пише-красиво,
всички звезди ще ни гледат и пеят,
даже в морето - безмълвните риби
в стих ще говорят, а Бог ще немее.

После ще каже: Че аз съм момчето,
всъщност, а ти си прекрасната фея
(Тя): “Да е лъч във очите му светъл”
(Той пък): “Да бъде Завинаги неин”.
Ангел Колев

# 719
Здравейте...
Та , записвам се в темата  ,макар,  че няма много смисъл, защото в края на деня трябва да диря новата тема. 😄

Все още не съм гледала 3-4 епизода от последните в първия сезон , защото доста неща ми се случиха в живота , които ме извадиха извън равновесие и изпаднах в емоционална дупка и кризи.
Видях,че има вече втори сезон, но е много слаба работата , в смисъл такъв , че никой не превежда ....

Сега тази седмица ми предстои последният изпит и то държавен,  след него съм решила , че ще седна да си наваксам пропуснатите серии ,за да мога да се отпусна , да се радвам на Ханде и да съм в час на нещата,  за да мога да коментирам наравно с Вас.

А защо не , може да реша да започна от 1 епизод , 1 сезон ?

Радвам се , че са се събрали и в реалния живот и са официална двойка , много си ходят , много...

Общи условия

Активация на акаунт