Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Цитат

Късметлии сме. Аз съм късметлия.

И ние си говорим помежду кога е било първата искра. Но такова.. Това беше хубаво при нас. Разбира се, срещнахме се заради работата, уважението към работата, това, онова... Сприятелихме се, и то доста силно, станахме много близки приятели. Подкрепяхме се в трудни моменти, подкрепяхме се на снимачната площадка. Бяхме много добри партньори. И в един момент стана... Боже Боже, дали пък... Много хубаво, наистина. Късметлии сме, аз съм късметлия, всъщност. Да видим...

Еееееее, стига де, Керем... Очаквах да кажеш нещо за любовта към родината, пък ти Ханде, та Ханде.... ❤️ ❤️❤️

Много е сладък и срамежливо интересен в обясненията за любовта си... Прилича на някакъв хлапак, който сериозно е треснат от мълнията на Амур и още не може да повярва, че това се случва на него... Ама толкова светъл човек е, че наистина го заслужава.. И двамата с неговата фея, между впрочем... ❤️ ❤️ ❤️

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 10:05 от mury9

# 721
  • Пришълец
Безумно влюбен и загубен Sweat Smile Може да е започнало с едно огромно уважение и приятелско отношение, но едва ли е било само и единствено това от негова страна, просто интереса му към Ханде си личи по някакъв начин още от предишните интервюта, в които говори за нея. Късметлии!

Пеперудке, 🦋
Дано трудния ти период е отминал. И много успех на изпита. С епизодите все ще наваксаш. Когато можеш.

# 722
Добро утро! Relaxed Flowers Hibiscus

Ханде сияе, Керем сияе, покрай тях и ние не можем да им се нарадваме. Прекрасни са! Sparkling Heart
Сега си го мислех, че може и да говори за приятелство ала-бала, но искрата при него е пламнала веднага. Толкова много му личеше. Още отначалото на запознанството им, имаше лайфове с негов приятел, включеше ли се Ханде и на Керем му се променяше физиономията.

Казват, че очите са огледало на душата...  Purple Heart

# 723
Добро утро! Дебна ви, да не ви изпусна, ама Маргаритка нищо не каза! Да си дам чичеците предварително тогава за новата тема да напомня!  😉
Аз днес ще си преброя листенцата,
любовно ми е нещо с това интервю и с тези очи на Ханде и Керем! 🙂
На Пеперудка успех и радост до края на годината! ✨💝🍀

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 10:08 от Ели-mama

# 724
  • Пришълец
А, тук съм Ели, дебна ви и аз. Че така като остават броени мнения и съм в очакване кога ли ще потрябва. Много благодаря за маргаритките Heart

Слънце, +1 за всичко.

# 725
Бърза равносметка от Малдиви насам. Trollface

“hayat güzel” „Животът е красив“
“her şey çok güzel” "Всичко е красиво"
“şu an birlikteyiz, mutluyuz bu kadar”  "Сега сме заедно и сме много щастливи"
“her şey yolunda, her şey çok güzel çok keyifli bir ilişkimiz var” "Всичко е наред, всичко е красиво, имаме чудесни отношения"
“şanslıyız yani ben şanslıyım” "Късметлии сме, аз съм късметлия"

# 726

Да объркам пак плодовете и зеленчуците! И в реала и в сериала, много му отива! Heart Eyes

# 727
  • Кърджали
Пеперудке, екипа който го е превеждал, писаха че ще си вземат малко почивка. Но със сигурност ще го преведат.Просто със закъснение.Дано го преведат, че да му се насладите с пълна емоция.
Стискам палци за изпита!

# 728
А аз съм убедена,  че дори и свише, майката на Ханде има пръст в тази работа... ❤️ Вселената, както казва Керем, търси да възстанови изгубеното равновесие... Не може след толкова страдание и загуба на толкова близък човек, майката на Ханде да остане безучастна... И да остави щерка си на Мурат Далкалъч... Както казват, починалите са нашите  ангели небесни... Затова майка й изпрати човек, който да я обича също толкова много,  да я радва истински,  да я подкрепя винаги и да я защитава... Ей такава е майчината любов... Дори през пролуката на небесния покров, ще намери път, за да избере и направи най-доброто за своето дете... Innocent

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 12:53 от mury9

# 729
  • София
Ама вие още ли сте тук? Бързо да бягате в нова тема, значи! Grinning

Гледах интервюто. Влюбено е нашето момче и му личи. Но е предпазлив и не иска да говори много. Разбирам го. Тя любовта не се обяснява с думи. Няма какво да говори за нея пред всички. Заедно са. Това е важното. Знаете ли, погледът му на чий поглед ми напомня? На този на Ханде! И на двамата очите сияят, излъчват щастие и един особен блясък, особено когато заговорят един за друг. Simple Smile

Странно е да го казвам за непознати, досега не ми се е случвало, но така го чувствам, такива емоции пораждат тези дввмата в мен - обичам ги, много им се радвам наистина, желая им да са много щастливи заедно и никога да не се разделят, да не губят тази искра помежду си и всеки ден да е по-красив от предишния! Heart

И добро утро! Nature Rainbow

# 730
  • София
Добро утро момичета! 
Пеперудке, много се радвам че отново си сред нас. Горе главата момиче. Каквото и да се е случило, знай че "Всяко зло е за добро". Сега ти пожелавам да си вземеш изпитите, а после се отдай на живота. Той знае какво ти е нужно и ще ти го поднесе. Важното е ти да не пропуснеш момента да грабнеш щастието си.

Вижте сега на каква версия попаднах в Туитър. Малката Чери (Кираз) или може би Черешка, ще си загуби колието, което носи. То е с формата на "ангелче". Серкан ще го намери. И когато и го дава тя ще каже, че то е подарък от мама Еда. 

Сигурно от тук ще започне да се разплита истината. Тогава може би Еда ще е принудена да си признае, че тя е майката на Кираз. А кой е бащата, това Серкан трябва сам да започне да се досеща. Ще видим!

А една фенка много точно е определила Керем...

"This man is totally gone"     -     "Този човек тотално го няма"

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 10:26 от БлагаВест

# 731
  • София
Хайде, подбутвам ви още малко…

# 732
  • Пришълец
Обичам те

Аз те: Обичам. Обичам. Обичам.
Зная: Че просто си моята Карма,
зная, че с теб ще старея-момиче
и ще са хубави дните ни, вярвам,

нощем в небето ще пише-красиво,
всички звезди ще ни гледат и пеят,
даже в морето - безмълвните риби
в стих ще говорят, а Бог ще немее.

После ще каже: Че аз съм момчето,
всъщност, а ти си прекрасната фея
(Тя): “Да е лъч във очите му светъл”
(Той пък): “Да бъде Завинаги неин”.
Ангел Колев
Heart Eyes
А това потребителско име май го срещам за пръв път тук... Много хубаво включване.

# 733
  • София
Кой на кого прилича сега?? Thinking

# 734
Ето какви награди ще връчи Dizilah. Нищо специално няма да има като церемония. Пишат, че ще ги изпратят на победителите в скоро време. Сигурно в офиса на продуцентите ще пристигнат, но по-добре направо на Фокс да ги пращат. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт