Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 946
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Фокс в Ютуб как е тази вечер?
585К

# 226
  • София
Аз от няколко дни се чудя следното - в Турция домакинствата само с един телевизор ли са? Grinning

В момента Турция и Уелс играят при резултат 0:1. Остават 5 минути до края на първото полувреме.
Ако нашият сериал започне в 20:00 часа с повторение, точно ще приключи мача и ще може да се гледа сериала спокойно. Ако мъжете дадат на жените да го гледат.     

# 227
  • София
На линия съм момичета. Включвам канала и сядам. Ще ви чета, но няма да пиша, защото така се разконцентрирам. По време на рекламите мога да се включа. А най-сигурно е след края на серията.
Приятно гледане и безпроблемен Нет.

# 228
Аз също съм тук, приятно гледане на всички и от мен Heart

# 229
  • София
Аз гледам през него в момента и е супер засега. И миналата седмица гледах целия епизод там. Wink

Фокс в Ютуб как е тази вечер?
585К

# 230
  • Dupnica
Sparkling HeartПривет момичета,
Присъединявам се навреме .Да се насладим на прекрасните моменти с нашите любимци.
Дано се разбере скоро чия дъщеря е сладката Кираз:cherries:
Приятно гледане!

# 231
Аз от няколко дни се чудя следното - в Турция домакинствата само с един телевизор ли са? Grinning

В момента Турция и Уелс играят при резултат 0:1. Остават 5 минути до края на първото полувреме.
Ако нашият сериал започне в 20:00 часа с повторение, точно ще приключи мача и ще може да се гледа сериала спокойно. Ако мъжете дадат на жените да го гледат.     

Днес си го мислех. Вече е модерно едно домакинство да е с поне два. Smiley

# 232
  • София
БРО  и аз гледам през YouTube. Не ми прекъсва.
 Започна повторението на първи епизод.

В Турция са доста модерни и имат във всяка стая телевизор, но само един е прикачен към системата за отчитане. И ако това е този, на който мъжа гледа мача, става лошо.  Да не коментираме, че тези устройства са само на 2500 телевизора. При 70 милионна Турция.

# 233
В момента най-гледаното нещо е мачът, над 80 %
613К
Дано поне да сме на 2-ро място в СОМЕРА утре Wink

Wink
https://twitter.com/i/status/1405210065574010881

# 234
Дръжте се !

# 235
  • София
Бекстейдж от снимките на последната реклама за Липтон с Керем: https://www.instagram.com/p/CQMEz_vjuD_/?utm_medium=copy_link

И тези без Инста профил би трябвало да могат да гледат. Wink

# 236
Добър вечер в нашия ден - сряда, мили момичета, Sparkling Heart

Приятно гледане на 41-ва серия!

От мен още един линк за руски он-лайн превод, за тези, които имат регистрация във vk.com:

https://vk.com/ayturkofficial?z=video-120644984_456244723%2F88ce … l_wall_-120644984

Мила Ина, Sparkling Heart желая ти всичкото здраве на света, миличка! Силно те прегръщам и ти предавам от моята енергия и обич! Бъди весела, щастлива и никога не допускай тъгата в сърцето си!

Вадим Ермолицкий, Sparkling Heart большое спасибо за ссылку! Приятного просмотра!

# 237
# 238
Момичета, отказвам да се притеснявам и да си развалям удоволствието от сериала заради рейтинга. Не очаквам като цяло голямо повишение и щом Фокс са доволни, то тогава и аз съм. Relaxed
Днес конкретно играе националният им отбор все пак, нормално резултатите на всички други, да са занижени.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 20:28 от midnight__sun

# 239

Общи условия

Активация на акаунт