Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Пришълец
Настигнах ви tiptoe

Уау! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
  • Dupnica
Супер!!!...... Еда в действие.
Страхотни са и връзката с първи сезон- просто се върна динамиката и емоцията в сценария. Браво!
Серкан и Еда - любавта не умира , те просто преливат от страсти
Красиво:revolving_hearts:

# 362
  • Кърджали
Айдан свърза две и две.
Кираз се изпусна пред Пъръл и Енгин за родителството наужким и че така е "грабнала" Мело. Пъръл затен знае, остава Енгин да свърже и той точките в задачката.
Накрая всички ще знаят, само Серкан няма да знае....

# 363
Прекрасен финал Heart Eyes Чак ми се насълзиха очите Heart

# 364
  • София
Абе ще се гонят 11 серии докато се стигнат. Добре че в реала се хванаха. Цветната градина е прекрасна. Серкан се е влюбил в цветята.

Мисля ,че не в цветята ,а в поверието с което Еда ги посади.При леля си,при него .и щеше да сади в техния дом.Това са семена от майка и ,и та искаше да има навсякъде където е щастлива.Серкан загубил Еда ,е гледал цветята защото са част от нея.И ги е гледал той ,не е наредил на някой.

# 365
Епизодът беше ПРЕВЪЗХОДЕН! Определено си личи, че Айше пише сценария. Наистина изби рибата!👏 Мисля си, че след целувката Кираз ще дойде и ще попита дали това е баща й, както в тийзъра.🔥
А малката черешка е като мини версия на Еда!🍒

# 366
Това чакахме нали?

Гледах с руско озвучаване и ви изпуснах, сега имам да ви чета цяла нощ, луда работа.

Епизода много ми хареса, то Айдан и Серкан са си лика прилика.

# 367
  • София
В Турция има проблем с интернета - така написаха на FOX

Май няма да можем да видим фрага...

опитайте тук

https://www.ecanlitvizle.live/foxtv-hd-canli-izle-8/

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 00:02 от Gugutka52

# 368
"Имаме два живота: вторият започва, когато си дадем сметка, че имаме само един!"
Конфуций

Разбрали сте го. Добре е, че реално тренирате сцените.

# 369
Ето това се нарича довършване на започнато изречение…целувка. Най-важните неща в общия им живот Серкан ги започва, Еда ги довършва. Много са хубави. И двамата.

# 370
  • София
Едвам ви настигнах! Досега ви четох. 87 непрочетени коментара…

Само че гледах епизода, без да откъсвам поглед от екрана и забравих да влизам в темата.

Едно ще ви кажа относно финала на епизода - по-лесно се целува, когато партньорът в сериала ти е севгили в реала. Heart Eyes

Благодаря на Али и Алекс за преводите!!! Heart

# 371
И аз да си кажа, имахме един прекрасен епизод. Толкова символичен и свързан с началото. Перцето, семенцата, всичко беше невероятно. Айше наистина ни разказва приказка. Heartpulse

Благодаря за преводите. Relaxed

# 372
  • Кърджали
Повторението е майка на знанието

# 373
  • София
Този път Ханде по-хубаво целуна Керем! Така го награби и центрира. Мютиш! Grinning

# 374
Ама Керем как стои с отворени очи, все да си я гледа 👌
И аз да си кажа, имахме един прекрасен епизод. Толкова символичен и свързан с началото. Перцето, семенцата, всичко беше невероятно. Айше наистина ни разказва приказка. Heartpulse

Благодаря за преводите. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт