Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Пришълец

Я каква последователност - 1, 11, 21, 41.

# 376
Али, Алекс и от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ Hug

1,30М
Kerem
66,6К

# 377
На мен ми се струва ,че това им бяха най -фалшивите целувки . Точно филмови целувки . Не че нямаше пак искри ...

Този път Ханде по-хубаво целуна Керем! Така го награби и центрира. Мютиш! Grinning

# 378
  • София
Айдан постъпва с Кемал , така както Серкан с Еда....Въпреки, че знам, че любовта им е още "жива4 не ми се иска само с една целувка отново Еда да сдаде крепостта....Кой може да гарантира, че след още 5 години на Серкан няма да му влезе друга муха и отново да не иска Еда в живота си...
На финала на серията сме ...

45 Потребители и 147 Гости преглежда(т) тази тема.

(Simple Smile)
adi_h
ally.yor
ani_zh
anna-maria23
Aлекcандрa
BUSHRA_GI
ceci1027
Cucu C
Deesityy
Dessira
Elena Hristova 665250
gali-viki
gostenka68
Ivapivat
kalina petkova
Kalinda
lisanka77
MD_55
Mery18
MinaBm
morte
oksimoron
Ralich
santeria
stephie_16
Svetlasim
Toxic-world
UmaR
Violeta Dimitrova 619433
zlatna.1972
БлагаВест
И_Колева
К А Т И
Петя Дачева 655949
Търсеща72
\'Elena Lestanska 677620
+ 8 скрити потребители

не ми се иска само с една целувка отново Еда да сдаде крепостта.... и на мен също, ще бъде поредното разочарование за мен, ако след всичко, което научихме в първите два епизода на втори сезон (изобщо няма да се връщам към първи епизод и раните, обидите и грубостите на Серкан спрямо Еда в него) се стигне до толкова бързо развитие на отношенията между главните герои и разрешаване на проблемите между тях! Допускам, че тази целувка всъщност няма да е решението на проблема, а повод да осъзнае Серкан за пореден път какво е спечелил срещу това какво е изгубил през последните 5 години! Heart

# 379
  • София
Аз не го усетих така. Просто сега са двойка и сигурно им е неудобно да се целуват пред хора макар и в роля. Grinning

На мен ми се струва ,че това им бяха най -фалшивите целувки . Точно филмови целувки . Не че нямаше пак искри ...

Този път Ханде по-хубаво целуна Керем! Така го награби и центрира. Мютиш! Grinning

# 380
# 381
Това май ще е във фрага.

Eda: please eat it, do you know how much I had to do to get them? Also, did you know that cherries are the fruits of eternity?
Serkan: Then go I'll make a garden full of cherries, so when you see them you will remember me.

Еда: Моля те, изяж ги. Знаеш ли, колко много трябваше да направя, за да ги взема? Освен това, знаеш ли, че черешите са плодовете на вечността?
Серкан: Тогава ще направя градина, пълна с череши, така че когато ги видиш, ще си ме спомняш.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 00:17 от midnight__sun

# 382
И на мен.. защо не се целунат като хората!? Тя му целува мустака, а той на нея брадата 😂

# 383
  • Пришълец
Няколко откъса разцъках в Туитър, тъкмо гледах целувката и ми остана усещане като при Сезария и Мина- някак "по-професионална".
Иначе сцената като замисъл ми допада, както всеки път прехвърчат искри като са един до друг. И Еда отново беше по-смела. Joy

# 384
# 385
На мен също целувката ми се видя малко "по-професионална", но го отдавам на факта, че вече всички знаят за връзката им и може би им е неудобно да се целуват пред хора, както Бърборанка написа.💥

# 386
  • София
Внимание! ДВЕ минути до фрага!!!

https://www.ecanlitvizle.live/foxtv-hd-canli-izle-8/

# 387
# 388
Целувката! Естествено, че е филмова. Не им трябват сцени от филма, в който са партньори, за да се целуват! Супер са!

# 389
  • Плевен / София
Няколко откъса разцъках в Туитър, тъкмо гледах целувката и ми остана усещане като при Сезария - някак "по-професионална".
Иначе сцената като замисъл ми допада, както всеки път прехвърчат искри като са един до друг. И Еда отново беше по-смела.
Няма начин да е нещо повече от професионална, особено сега, когато всички знаят, че са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт