Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 954
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
Чакам фрага....
Иначе и на мен целувката ми беше...Хайде де, в първи сезон им бяха по - истински... Ако така ще изиграят несигурносттта им - бива.. иначе - я да се нацелуват хубаво.

# 391
# 392
  • Кърджали
Ама са инати и двамата. Серкан повтаря само че децата не са негова работа, ама угажда на Кираз  и се грижи за нея ...

# 393
И официално:

# 394
  • Плевен / София
Май кълбото ще започне да се разплита....
Благодаря за преводите и коментарите...
Утре ще разкостяваме серията....

# 395
  • София
Леле колко ми харесва темата на сериала! Музикалната тема. Като свърши сериала, ще си я сложа като мелодия на телефона. Така да ми звъни. Толкова ще ми липсва иначе… Heart Eyes

# 396
Имаше преди няколко дни едно видео което се въртеше в инстаграм “ зад кадър”, в него Еда припада и Серкан я хваща. В последната сцена от фрага Еда и Серкан са със същите дрехи от въпросното видео, дали няма да имаме свръх шоков момент за Еда- Кираз да се появи с въпроса “ това ли е баща ми”

# 397
  • София
Прекрасна серия, много ми хареса. Браво на Айше. Върна ни в началото. Тепърва предстоят интересните неща.
Относно целувката, аз мисля че нарочно я изиграха така. Тя е един вид опипване на почвата. Когато нещата се разгорят, тогава очаквам съвсем други целувки. Според мен Серкан ще разбере за Кираз едва в 4-ти епизод.

# 398
  • Кърджали
Мело:  Може да излъжеш леля си, но мен не можеш? Казвай
Еда: Целуна ме
Мело: Зет ми ли?
Еда: Да
Мело7: По устата
Серкан: Ти най-добре знаеш как
Еда: Ако почувствам че поне малко е готов да бъде баща, ще му кажа че има дъщеря
Серкан: Кажи какво ще ядеш?
Кираз: Не мога да чета. Ще ми го прочетеш ли?
Серкан: Цялото меню ли?
Кираз : Ти чети, аз ще ти кажа като си избера
Серкан: Най-хубавото дете е детето на приятелите ти
Айдан: Как може, ти не си женена?
Дениз: Ти съпруг ли имаш?
Мело: братовчед ти ми е съпруг
Дениз: Но той е влюбен в Еда.
Серкан: Еда ли ти го даде?
Кираз: Да
Серкан: Но ти каза че ти го е дала майка ти
Еда: Ще те питам нещо
Серкан: Питай

Явното другата Серия и на Серкан ще почнат да му загряват бушоните... Или ще му ги загреят.
Май май в 4та серия ще разбере защо само се върти около Кираз без а осъзнава

# 399
  • София
Мисля, че малко по малко Серкан и Кираз се сближават. И двамата са свалили гарда. Интересни са си един на друг. Сигурно и те не го осъзнават, но нещо ги тегли един към друг. И как няма? Това е бащата, който Кираз вижда насън, без да знае как изглежда. Усеща го. Децата са чисти създания и имат силна интуиция. А Серкан… сетиватата му усещат, че това момиченце е част от него. Кръвта вода не става. Wink

# 400
# 401
Е, как да се целуват Серкан и Еда, той я целува, после се извинява, тя го целува след като той я е прогонил от живота си! Как да се целуват, като първо единият се дърпа, после другия! Все пак не върви да си пуснат по един език! 🙄За Ханде и Керем смятам, че нямат проблеми да се целуват пред камерата. Все пак от 14-ти епизод насам са били гаджета, само, че ние не знаехме! 😆Някой от тайните служби подозираха, а на други им го говореха звездите! 😁

# 402
Повторението е майка на знанието

Благодаря на Али и Алекс за преводите!
Sparkling Heart
Flowers Hibiscus

# 403
  • София
Момичета, бяхте страхотна компания!
Както всеки път. Simple Smile

Вече ми се насъбраха два епизода, които не съм гледала изцяло с превод, защото ще си чакам българските буквички, а вече с нетърпение чакам трети. Сериалът ни е като книга, която те поглъща. Историята е толкова увлекателна, че искаш да знаеш още и още. Не можеш да спреш да четеш. В един момент обаче осъзнаваш, че колкото повече четеш, толкова по-бързо ще свърши. И все пак… не можеш да спреш. Защото ти е интересно. И така неусетно ще дойде краят на нашата приказка. Никога няма да забравя този сериал, който сам почука на вратата ми и добре че му отворих. Heart

За лека нощ ви оставям едно гифче, което направих преди няколно дни и пазех за специален повод. Сънувайте в розово! Nature Stars

# 404
  • Пришълец
Али, Алекс, благодарности! Kissing Heart

Лаура, като премислих малко стигнах до този извод и аз. В целувката трябва да са си баш такива несигурни...
Така е, от 13-14 еп. са били заедно и си мислеха, че не знаем. Някои от вас обаче определено не успяха да заблудят Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт