Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Не разбирам какво коментира Неслихан в сторитата. Но 4 епизод е ключов явно. Първата полвина тези 2 сърца - ок.. любов, но втората полвина трзи две плачещи чивечета.... малко на драма отива.
И то май ще е на рождения ден на Кираз - гледам шарени балони, торта, подаръци, картина на която има нарисувана череша...
А и Ханде и Керем споменаха, че са снимали тежка сцена.

Интресно Thinking

Е поне за 3 ти епизод сме спокойни. Неслихан за 3 ти беше писала, че е по-сладък от 2 ри Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Най-вероятно в краят на 4 епизод, Серкан ще разбере, че Кираз му е дъщеря. Ще си почакаме до 5 епизод за развръзката. А иначе ето какво ме разсмя в Туитър.

Идва си за рожденият ден на дъщерята. Trollface

Интервюто с Керем ще го пуснат утре вечер.

https://twitter.com/emrahakcaay/status/1405914635593715716

# 557
Момичета, каква тема сте подхванали! 😁Вярно, че е петък вечер, но чак пък толкова! 😂Искам да ви кажа голата истина, относно това дали Керем прави хубав кекс: никоя от нас никога няма да разбере тази тайна! 😁Съжалявам! 😋😜
За утеха ни остава да си мечтаем, докато гледаме как целува Ханде! 😁

# 558
  • Кърджали
Че пуска ли се интервю в 2 през нощта?
В неделя по някое време ще го гледам де. Дано си заслужава
Иначе Неслихан е коментирала че снимат края на 4та серия, а не чв 4та ще е последна (явно някои фенове пак са изригнали с драми), била хубава сцена, ала бала.

# 559
Момичета, какво стана с бремеността на Селин?
Скрит текст:
Най-вероятно това, но с физиономията на Дениз и нейната проклетия 😆

Би трябвало да е наборче на Черршка и Карфиолчето, поне по мои изчисления.
За щастие, Айше не е решила да ни сподели тази информация Simple Smile
[/spoiler]

На мен ми липсва логиката в образите.
А играта на Селин, обожавам. И сега едно дете, което Серкан, каза че ще признае - липсва.
Самият Серкан е не само с пренабити настройки, но и като двойник.
Кираз - трябва да е на около 4ри и половина, а реално говори и се държи като 8 годишна, нелепо е.
Особено в частта, в която Серкан постоянно я намира сама по улици, в гората и къде ли не.
Еда - 5 години е крила бременост и дете. Сега го видя и го награби като сочна ягода.

За образа на Айдан - дори ми е обидно да пиша. Жената, която смилаше всички, трепери от мнението на Серкан.
Смехория.
С Айше или без Айше, вторият сезон е изсмукан и нелеп.

# 560
Деликатна тема е кой какъв е в определен час на денонощието,  но поне всеки си има фантазия...и защо пък да не пием коктейл с Керем например на самотен бряг с бели пясъци и лазурен океан... аз съм в реала де, на работа имам айрян, дъжда навън и един неособено лицеприятен колега насреща. Не Керем ами не знам кой ще си представям...

# 561
  • София
Привет!

Мисля си аз - Серкан ще научи за дъщеря си - от Еда или по друга пътека... Как ще реагира - многопланово...

Но друго ме тревожи - как Еда ще обясни на Кираз, че татко-космонавт се е приземил и тя не е уведомена за това...

# 562
Обяснението на Кираз е най малкия проблем. Как Еда ще обясни на Керем защо е крила истината за детето им. Какъвто и да е, каквото и да е казал той все пак е баща на това дете.

# 563
Привет в четвърти епизод Кираз ще има рожден ден ще разбере кой е бащаи и Серкан ще е космонавт

Анъл и Неслихан са получили подаръци от Мексико

# 564
Ще дойде и нейният ред да обяснява и да се извинява. Blush

# 565
  • София
Миднайт, права си, че има нещо отблъскващо в Керем по времето, когато беше със Серенай. Усетила съм го в техни общи интервюта, но мислех, че си въобразявам. Някак си погледът му, маниерите му са различни. Стои ми надменен и като конте. Откривам огромна разлика в поведението му тогава и сега. Ако си спомняте, в началото бях писала, че не съм фенка на Керем и съм го мислила за надут. Но мнението ми се е променило към днешна дата, съдейки по държанието му сега - един такъв усмихнат, приветлив, шегува се с всички, в погледа му има искреност и топлота. Ако гледате някой от лайфовете му с Ханде и след това си пуснете някое от общите му интервюта със Серенай, ще разберете за какво ви говоря. Но средата определено променя човек. Изпитала съм го сама. Wink

# 566
Това да ли ще е от епизод 3 и дали Еда тук му признава истината за Кираз?

Каква целувка само. Невероятни са.

Колкото и да ни си признават очите и на двамата са пълни с любов с многоооо любов

Майка и дъщеря ще побъркат господин Болат

Сладката Кираз

А този кадър присъстваше ли в епизод 2?

# 567
Wink

И Ханде е на 2-ро място според DigiLUP

# 568
Фрау Клау, ако не ме лъже паметта, последната сцена на Селин беше в болницата, когато Еда разбра чие бебе носи тя. След това напусна.
Реално Серкан няма причина да го приема, след като детето си има двама живи родители, които са способни да се грижат за него.
За 5 годишната Кираз, която се скита из гори и улици, възможно е. Свикнали сме вече на друго ежедневие и децата израстват по различен начин от този, по който сме израствали ние, примерно. Поне аз. Моето детство беше така, особено ако ме заведат на село при баба и дядо. Намирахме си занимания покрай реката или в гората.
Дори като виждам каква природа заобикаля Кираз, не мисля, че е толкова опасно, колкото изглежда. Спокойно е, няма трафик, няма непознати хора. Освен Серкан, който изниква навсякъде като гъба.

# 569
А коя от нас всъщност познава истинския Керем Бурсин, такъв какъвто е в реала? Май никоя? Виждаме, анализиране/ или ни се иска/, това което ни се покаже от самия Керем или ПР, другото е в сферата на предполагаемото. Така мисля и не само за него, а и за всеки когото не познавам лично и не общувам. Никой не е идеален, всеки носи в себе Ян и Ин.

Общи условия

Активация на акаунт