👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 169
  • 894
  •   1
Отговори
# 405
  • Далечният изток
Аз затова бях спряла даже да чета тв теми, камо ли да пиша в тях. Преди като гледах, често влизах във форума да коментирам. Обаче заради няколко всезнайковци, както и той каза - това ли си мисля, че са лентяи и безделници, дето седят само пред телевизора... Ми това си мисля. Кажеш нещо - аааа 2004 беше така, ти не знаеш, кажеш друго - ааа ма как може да не помниш 2008ма точно предаването излъчено на 28 септември... ?! Така диалог не се води. Ще пропусна великите форумни коментари и на Биг Брадър, то се е видяло...

# 406
@Jeri-sweet , дали? Или защото влизаш с бутонките и започваш да хапеш, обиждаш и директно да обвиняваш? И други потребители ти го казаха днес по-рано и модератор ти изтри мненията в една друга тема?  Не знам кой е "крадецът", аз твърдя, че казвам истината. И да ме обвинява някой, че лъжа.. е доста нечестно, а особено като си служи с ирония и обиди.  Но... то си е до човека.

# 407
  • IC 1101,Abell 2029
Естествено няма как да се води диалог с някой който не знае как.С хора които са обсебили дадена област,в случая тема.С хора за които единствено важи "Аз зная най-много,аз помня най-много,аз съм коректор за всичко.Мен ще слушате всички и за всичко".

# 408
Естествено няма как да се води диалог с някой който не знае как.С хора които са обсебили дадена област,в случая тема.С хора които единствено важи "Аз зная най-много,аз помня най-много,аз съм коректор за всичко.Мен ще слушате всички и за всичко".
Така е. Ето го пак, аз си говоря с теб, той пак търси конфликт с мен. Един потребител го подкрепи в другата тема, а както се вижда тук доста други подкрепят моето мнение. Аз продължавам да го игнорирам и май ще постъпя интелигентно както прави и AIDA_N. Жалко, че заради такива хората спират да пишат, ама това е спасението.

# 409
Ами на много хора им изневеряват и животът продължава , къде -къде по-лоши неща има на този свят , да правиш такъв намек също не е много хубава постъпка.

# 410
  • София
Съжалявам, че се намесвам в спора, но и аз съм изгледала всички ББ и ВБ. Вълнувала съм се, плюла, смяла, дразнила съм на някакви хора в определени моменти (каквото ни покажат). И сега, като гледах ретроспекцията разбрах, че съм забравила около 80% от "шоуто" и участниците. Може би не съм толкова голям "фен", защото не помня какво се случило " в телевизора" преди 20 години. Ако нещо в тези реалита ме дразни, забавлява или каквото и ще да е, го казвам по време на излъчването с реални хора ( тук пиша рядко, но чета). Чета, че някои хора живеят в телевизора и в интернет. Пожелавам ви,  поне за малко  of line. Има живот и извън нета. Успех!

# 411
Това, което направи Елена не беше никак хубаво, но и Миро се държа супер не-мъжки, плака, тръшка се. Можеше да ѝ тегли една или да остави тези сцени за след предаването. И като цяло има у мен едно усещане, че се бяха разбрали да изиграят тоя театър.

# 412
Има ли надежда , да е по формата на Канадската и Американската версия ? Някои чул ли е нещо?

# 413
Дано, но се съмнявам..

Само да отбележа за феновете, че в момента върви разкошен 26-ти сезон на Big Brother US, за разлика от предишните тотално режисирани и негледаеми 23, 24 и 25-ти, заради мераците най-после да спечели първия чернокож, после първата чернокожа жена и накрая нещо наречено сикх-американец (имало и такова чудо). Анти-расизъм, мултикултурализъм, black lives matter и т.н. Гониха играчи за невинни коментари. Бяха вкарали много образовани афро-американци с професии и от другата страна тотални загубеняци Simple Smile Абе, "мътна и кървава.." Simple Smile

За щастие новият сезон върви добре и за първи път от много години насам, никой от играчите не ме дразни с присъствието си.. Wink Епизоди може да теглите с торент-клиент от eztv.re

# 414
Май само се знае, че са искали да вкарат 4-ма участници от Диви и красиви (но Неделчо не ги е пуснал), вероятно може и от Къщата на инфлуенсърите да има поканени.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 22:02 от sam001

# 415
Май само се знае, че са искали да вкарат 4-ма участници от Диви и красиви (но Неделчо не ги е пуснал), вероятно може и от Къщата на инфлуенсърите да има поканени.

Явно не останали доволни от кандидатите от кастинг и са започнали да търсят резерврни варианти от други продукции. Не е добър старт на сезона според мен.

# 416
  • IC 1101,Abell 2029
Дано, но се съмнявам..

Само да отбележа за феновете, че в момента върви разкошен 26-ти сезон на Big Brother US, за разлика от предишните тотално режисирани и негледаеми 23, 24 и 25-ти, заради мераците най-после да спечели първия чернокож, после първата чернокожа жена и накрая нещо наречено сикх-американец (имало и такова чудо). Анти-расизъм, мултикултурализъм, black lives matter и т.н. Гониха играчи за невинни коментари. Бяха вкарали много образовани афро-американци с професии и от другата страна тотални загубеняци Simple Smile Абе, "мътна и кървава.." Simple Smile

За щастие новият сезон върви добре и за първи път от много години насам, никой от играчите не ме дразни с присъствието си.. Wink Епизоди може да теглите с торент-клиент от eztv.re
Хубаво,ама ако можеше и едни субтитри да направи някой,но май не се е родил още този.

# 417
  • Bulgaria
Да събудим малко темата. Биг Брадър стартира на 8 октомври от 21ч, май за първи път в този час. Водещ ще е Башар Рахал и Александра Богданска, което ме разочарова малко. Вие какво мислите за тази телевизионна двойка? Ще гледате ли новия сезон?
Това е промото: https://www.instagram.com/reel/C_XtyYWIa4l/?igsh=cjFpanUxanc0ajV4

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:23 от mimity933

# 418
Ще гледам поне в началото , Игрите не го следя , та това ми остава . Промото не ми е никак обещаващо , изборът на водещ съшо не ми допада .

# 419
Алекс Богданска е съводеща.

Общи условия

Активация на акаунт