👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 166
  • 894
  •   1
Отговори
# 420
Много постно промо. Освен водещите и броя участници ,нищо не разкриват. Не съм фен на Башо и Петкановица,  но не ме и дразнят с нещо толкова сериозно,  та да спра да гледам.  Определено ще му дам шанс поне в началото.  Сигурно ставам досаден вече,  но бих се израдвал повече на сезон направен, по правилата на Канадската и Американската версия. Joy

# 421
Много постно промо, да.
Въобще не грабва, ни с музика, ни с динамика, пък озвучаването съвсем....

# 422
  • Великобритания
аууу коментарите под поста в Инстаграм къртят , не цепят басма хиххи

# 423
  • София
Башар ще се справи както водещ, но тази лигла Богданска едва ли. От къде я измислиха.

# 424
Запис в темата Grinning

От промото останах с усещането, че Big Brother ще гледа нас, а не ние него Simple Smile

# 425
Радвам се, че Александра Богданска ще е водеща.

# 426
  • IC 1101,Abell 2029
А аз не.За какво да й се радвам?Че ще мога да гледам хубавото й лице от екрана ли?!За нея пише че е била телевизионна водеща.Ако се има впредвид това че е била репортер в "Гласът на България то "пази боже" от такива "водещи".Какво ли не е била,само не и истинска водеща.Хич няма да се учудя,ако пак е станала любовница на точният човек.Ама въобще не се изненадвам от тези типично български врътки,т.е. вместо да плащат повече на един истински можещ водещ,те залагат на две евтини безинтересни персони.

# 427
  • В.Търново
Аз да ви кажа пък Башар въобще не го харесвам.

# 428
В друга тема се изказах и още смятам така.Клонинги на Сърчаджиева и Кънчев са намерили.Същото хилене и лигавене ще гледаме от водещата,а пък Башо и визуално напомня Кънчев.Само дето Кънчев го работи от години това и не се справя толкова зле,ще го видим Башо.

# 429
Ще се отрака Александра. И Филип Буков беше много зле в началото, но сега не ме дразни. Честно казано предпочитам нови, отколкото до болка познатите лица (тя е нова в това амплоа). Има и доста приятен тембър.

Интересно ми е дали ще е български тип Биг Брадър или ще е като американския - бях чула слухове за второто и много ми се иска да го видя, но изобщо няма да се хареса на публиката.

# 430
  • София
Тя водеше Гласът зад кадър и не беше зле, а и предполагам, че основен водещ ще е Башар. По-важно е какво ще е самото предаване като концепция и какви ще са участниците, защото водещите дори не влизат в къщата.

# 431
Ще се отрака Александра. И Филип Буков беше много зле в началото, но сега не ме дразни. Честно казано предпочитам нови, отколкото до болка познатите лица (тя е нова в това амплоа). Има и доста приятен тембър.

Интересно ми е дали ще е български тип Биг Брадър или ще е като американския - бях чула слухове за второто и много ми се иска да го видя, но изобщо няма да се хареса на публиката.

Каква е американската концепция? Доста по-различна ли е от нашата?
Аз пък нямам търпение, много ми е залипсвал Брадъра, а старите муцуни Кънчев и Саша Сърчаджиева хич. Харесвам Башар, Богданска още повече.

# 432
  • Далечният изток
Много харесвам Богданска. Много ми е сладка и готина, и добричка.

# 433

Каква е американската концепция? Доста по-различна ли е от нашата?
Аз пък нямам търпение, много ми е залипсвал Брадъра, а старите муцуни Кънчев и Саша Сърчаджиева хич. Харесвам Башар, Богданска още повече.
Да, по-скоро тип Сървайвър е. Участниците избират кой да отпадне, а не публиката и победителят се определя от жури от изгонените участници. Има и повече игри от нашия, но са социални, не тип Игри на волята.

# 434
  • Бургас
Ще гледаме нещо ново от страна на водещи! Дано и предаването да ни изненада приятно!
Просто ще чакам с нетърпение да започне и да видим,какво ще ни предложат!

Общи условия

Активация на акаунт