👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 161
  • 894
  •   1
Отговори
# 435
  • USA
На мен лично американският хич не ми харесва. Снощи пробвахме с ММ, видя ни се някаква голяма скука и тъпотия. Абе, друго си е да си пуснеш Кулагин и Албена Вулева. Ако исках да гледам Сървайвър - щях да си пусна Сървайвър.

# 436
И на мен ми е интересно какво ще представлява сезонът този път.
Дано не ме разочарова… много.

# 437
Маг Папазов трепетно се подготвя за шоуто си Trollface

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 07:49 от Еlpida

# 438
Башар - е много смотан водещ- имаше някакво предаване по БТВ преди години той му беше водещ. Такова кеканьие, беше - горкият изобщо не знаеше за какво става въпрос.
Богданска/екс Петканова- е там да краси екрана- за друго не става- виждали сме я от години е "Ъъъ..пет, продължава да върти очите и да си напъва малкото мозък и накрая казва, 9 ?!"  😉

# 439
Че досега зрителите винаги са гласували. Каква повече сила обещават Joy

# 440
  • Варна
Ама не са гласували кой да влиза, само обратното.

# 441
  • София
Не се ли гласуваше и за последния Биг Брадър или аз бъркам?
Помня, че едни ги бяха сложили в някакво стъклено помощение в мола или нещо такова. 🤣

# 442
Знам за един Спас , дето влиза - сина на Стрина 🤐
няма отърване от нея..

# 443
няма отърване от нея..

Той не влезе ли в къщата на инфлуенцърите?

Аз лично харесвах предаването с всичките му простотии . Забавно беше.
Но като слушам за сега кои влизат, никак не съм въодушевена.

# 444
няма отърване от нея..

Той не влезе ли в къщата на инфлуенцърите?

И аз не мисля, че СпасИ ще влиаз във ББ. Той трябва да е на училище по това време.
Който е гледал "Къщата на ифлутата" да каже бил ли е там.

# 445
Бил е в къщата разбира се! Но на Спасчо-18год. е вече  и  му харесва да е на тАлавизора.

# 446
Да, Спас е участник в Къщата на инфлуенсърите. Не знам дали ще участва и в Биг Брадър - по принцип щях да кажа, че е абсурдно, но продуцентът на другото уеб риалити (Диви и Красиви) каза, че цели четирима от участниците в него са имали предложение да участват в Биг Брадър и той не ги е пуснал, защото намира за нелепо да участват в ново предаване, докато предишното още се излъчва.

# 447
Интересно ми е, кои ли са тези четирима. Теа със сигурност.  Може би Симона(нали е инфлуенсър. Гош?

# 448
Да, Спас е участник в Къщата на инфлуенсърите. Не знам дали ще участва и в Биг Брадър - по принцип щях да кажа, че е абсурдно, но продуцентът на другото уеб риалити (Диви и Красиви) каза, че цели четирима от участниците в него са имали предложение да участват в Биг Брадър и той не ги е пуснал, защото намира за нелепо да участват в ново предаване, докато предишното още се излъчва.

Да и тогава коментира, че е чел в жълти медии, че Спас ще влиза и според него има шанс да е вярно, щом от Диви и красиви са поканили хора, значи е логично и от къщата на инфлуенсърите да има. На мен тази статия все още не ми е излизала.

# 449
Макар че в Къщата момчето добре се справя и нито протекции се усещат, нито се излага, се надявам да не влиза и в това предаване насред учебна година. Вече водих разговор с тинейджър защо е лоша идея да кандидатства за риалити с навършването на пълнолетие и зад гърба на родителите му. Един от аргументите ми беше, че от у-ще никога не биха разрешили дълго отсъствие по такава причина. Ако това се случи, желаещите ученици ще са много. Не е редно това.

Общи условия

Активация на акаунт