👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 822
  • 894
  •   1
Отговори
# 270
Хаха, а доколкото виждам от общата снимка със Софи, той е и по-нисък от нея. Чудничко! Значи и новият продуцентски екип на Биг брадър пак залага на "различни", за да има "противопоставяния", пак гей, пак ром...  Да видим дали ще има транс, радикален ислямист или лесбийка. В една стая дали ще настанят ултра националист с някого от малцинствата. Или върл ценител на семейните ценности с някой lgbt представител.

# 271
  • Варна
Стой та гледай, гаранция ти давам.

# 272
  • Варна
И накрая ще се скарат за кой какво ял..Rolling Eyes

# 273
Че как, то винаги най-големият проблем е кой каква храна имал по договор. Grinning И цигарите. И алкохола. Абе, добре описва действителността при много хора.

# 274
  • sofia
Тодореско?😳

# 275
  • Sofia
Аз го мислих за някой от нейната рода,а той ПР ѝ бил 🤔

# 276
  • София
Аз го мислих за някой от нейната рода,а той ПР ѝ бил 🤔

То едното не изключва другото. Grinning

# 277
Спокойно,  внучето щяло да се казва София Лорен. Кръстено на татко си Лоренцо и баба си Софѝ.

Едно време казвахме подигравателно "Тодореску" на Бай Тошо, като се правеше аналогия с Чаушеску.

p.s.  Имам съсед, който се казва Давинчи (една дума), и той прилича малко на Тодореско.

# 278
Аз съм срещала Исус (не знам в случая с едно или две И са го записали) Зоро и Клеопатра са семейство.Не разбрах имената на децата им.

# 279
  • В.Търново
Аз съм срещала Исус (не знам в случая с едно или две И са го записали) Зоро и Клеопатра са семейство.Не разбрах имената на децата им.

???

# 280
# 281
  • В.Търново
Имах предвид за кои Зоро и Клеопатра се пита?

# 282
  • Варна
Имах предвид за кои Зоро и Клеопатра се пита?
Не се пита. Доколкото разбирам съфорумката познава хора с имена  Зоро и Клеопатра и те са семейство.

# 283
Вече е ясно кои са били новите водещи. Казват, че и участниците са били избрани още през пролетта.

https://fakti.bg/life/886962-koi-shte-sa-vodeshtite-na-big-brother

# 284
E ако това са водещите, пак добре. Че ако беше останал вариантът с онова противно същество Мон Дьо... щях да пропусна това предаване, колкото и да ми е любимо.
А кой е този транссексуален Рашия? Ваня  Великова я знам от Miss Plus Size, ама Маг Папазов кой е? Хахахаха 

Общи условия

Активация на акаунт