👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 180
  • 894
  •   1
Отговори
# 390
Ще спрете ли да спорите кой какво и преди колко години бил гледал?

# 391
Най-добре игнорирайте този потребител, пробвах да му обясня нещо, не разбира и това е. Не се хабете, няма смисъл.

# 392
Много е грозно да се коментира , че Елена му изневерила и след години починал , дано спала спокойно .😕 Този сезон беше толкова отдавна , човекът си имаше ново семейство
Е, това си е мое мнение. Аз мисля така. А ако си гледала обстойно втория сезон на ББ и си се поставила поне за малко на негово място, може би ще разбереш какво имам предвид.  И това, че има имаше ново семейство не означава, че забравя всичко случило се преди това.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 12:46 от diziler

# 393
  • IC 1101,Abell 2029
Най-добре игнорирайте този потребител, пробвах да му обясня нещо, не разбира и това е. Не се хабете, няма смисъл.
Незнам за вас,ама аз за първи път виждам човек,който така да се бие в гърдите че имал отлична памет,а другите нямали.Както се казва:Щеше да е смешно,ако не беше тъжно.

# 394
Никой не се бие в гърдите, много хора са гледали Биг Брадър и всеки помни. Интересно е как ти не си го гледал и спориш с хората, които са го гледали. Това е нелепото.   Все едно да си гледал някакъв сериал през 2008, който аз не съм гледал, обаче аз да ти споря кой играе в него и какво се е случвало. Отстрани е просто смешно. "Тъжно" чак.. не.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Big_Brother#Сезон_4

@Jeri-sweet, не ти се получи в другата тема, сега започваш да хапеш и да хейтиш и тук.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 12:47 от diziler

# 395
Незнам за вас,ама аз за първи път виждам човек,който така да се бие в гърдите че имал отлична памет,а другите нямали.Както се казва:Щеше да е смешно,ако не беше тъжно.
Така е, но както ви казах, няма смисъл да влизате в диалог. Пробвах в друга тема-не приема и не предава. Тъжно е, да.

# 396
Напротив. И тук се оказах прав за всичко, което пиша, и там се оказах прав, доказах го и със скрийншотове. И понеже не ти хареса, че се оказах прав, започна да обиждаш.. кой бил токсичен и т.н. Няма нищо лошо и срамно в това, да загубиш спора. Но ти хапеше доста грозно, заядливо и злобно. И други хора ти го казаха в т.нар. "друга тема".

# 397
  • IC 1101,Abell 2029
Напротив.За твой ужас съм гледал всичко.Абсолютно всичко.Но не се вманиачавам и да се връщам и да си припомням всякакви незначителни подробности.

# 398
  • София
Не се карайте, аз съм гледала всичко, а не помня почти нищо Simple Smile

# 399
Щом е "незначителна подробност" кой е бил водещ на сезона... окей. Така да бъде.
Сега кой ще бъде водещ,  в новия сезон?

# 400
Знае ли се кой е продуцентът? Надявам се да не са Тупарев и Тушев.

# 401
Продуцент е Краси Ванков (Аламинут, Съдби на кръстопът), а жълтите вестници спрягат Александра Богданска и Башар Рахал за водещи. Само първото е потвърдено.

Предвид, че почнаха да подгряват за Игри на волята, предполагам и за Брадъра ще започне да се чува нещо.

# 402
  • IC 1101,Abell 2029
Щом е "незначителна подробност" кой е бил водещ на сезона... окей. Така да бъде.
Сега кой ще бъде водещ,  в новия сезон?
Щом не признавам Милен Цветков за водещ на такова предаване,разбира се че за мен ще бъде незначителна подробност.А ти като имаш Уикипедия и YouTube под ръка,много лесно си ги спомняш нещата.Едва ли някой тук помни че освен Ники Кънчев е имало още цели 8 водещи,че и да ги назове по име.

# 403
А ти като имаш Уикипедия и YouTube под ръка,много лесно си ги спомняш нещата.Едва ли някой тук помни че освен Ники Кънчев е имало още цели 8 водещи,че и да ги назове по име.
Напротив, уикипедия заради теб търсих, за да ти докажа. До средата на януари имаше и клипове във Вибокс. Гледал съм този сезон от-до... тогава, през 2008  и много ясно помня, че не е бил нито за малко ,нито гост водещ, беше си титулярен водещ. От първия до последния епизод на основния Биг Брадър от 20 ч, не на коментарни студия и не е бил ко-водещ. В Ютюб няма нищо.  Не съм гледал нито един сезон на Биг Брадър по интернет, не ми съм опирал нито до ютюб, нито до уикипедия. И не се пречупи да кажеш "е да, забравил съм, може и да е така", а не спря да нападаш. Ето пример как човек, не умее да губи в спора и се чуди какво да измисли, само и само да напада, иронизира и обижда.

# 404
Крадецът вика, дръжте крадеца. Alex_bg, не се занимавай, винаги се подхожда пасивно-агресивно, с намеци, с ирония, а пък после все другите виновни. Този човек е обсебил всички теми и търси конфликти. Как пък все с неговите мнения хората влизат в диалог?!

Общи условия

Активация на акаунт